Jump to content

ovidelu47

Active Members
  • Posts

    788
  • Joined

  • Last visited

About ovidelu47

  • Birthday 05/07/1990

Converted

  • Biography
    Ve-ti vedea pe parcurs
  • Location
    C/Windows/system 32
  • Interests
    Sa ajung tot mai susss....
  • Occupation
    Student

Recent Profile Visitors

4452 profile views

ovidelu47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

40

Reputation

  1. Am gasit problema,am cumparat o baterie noua si acum functioneaza cum trebuie.
  2. Salut, de câteva zile am o problema cu al meu laptop (ASUS Model: GL552V) ca și sistem de operare are Windows 10. Deci după ce îl pornesc funcționează normal iar în maxim 5/10 minute se face ecranul albastru scrie Locking și și se închide automat. Prima data am crezut că poate e din cauză că nu i-am schimbat pasta termoconductoare, dar astăzi l-am curățat, am schimbat pasta termoconductoare, I-am mai adăugat un slot de 8 GB RAM DDR4 și tot la fel face. Nu știu ce sa ii mai fac. Mentionez că dacă îl pun în BIOS mode nu se închide sau restartează. Oare Windows-ul să fie problema? Mai jos o să vă atașez câteva imagini cu eroarea, temperatura la cpu etc. Va rog frumos dacă a-ți mai întâmpinat această problemă cum aș putea să o rezolv. Mulțumesc frumos, o seară frumoasă! https://ibb.co/Wv30j2G https://ibb.co/xC1VhXm https://ibb.co/g3Z1pwp https://ibb.co/SR7mxsH https://ibb.co/MZY5FXn
  3. Un link de pe ebay sau amazon ar fi de mare ajutor,multumesc frumos.
  4. Salut,am si eu o intrebare sunt in Marea Britanie si am nevoie sa cumpar o antena cu care sa captez semnal wifi de la hot-spoturile din zona imi poate recomanda cineva ceva,va multumesc frumos. De exemplu pe laptop prind cam o liniuta maxim doua liniute de semnal de la un hot spot din zona si as vrea o antena ceva sa aplifice acel semnal sa prind 3 liniute minim. Daca ma poate ajuta cineva cu o antena sau un amplificator de semnal il rog frumos sa lase un reply. De preferat postati site-uri care livreaza in UK gen amazon,ebay etc.
  5. Si un soft de editat/modificat acel fisier audio stie cineva?
  6. Salut,imi poate cineva descarca : Learn 600 short English sentences Si aceasta lectie audio Quickstart English (Audiobook) Imi trebuie pentru un amic care vrea sa vina in Marea Britanie si ar dori sa invete cate ceva inainte sa ajunga aici. Multumesc frumos!
  7. Am rezolvat,am platit pe cineva care a schimbat imei-ul telefonului,acum functioneaza perfect in orice retea. Mentionez ca telefonul a fost in blacklist,se pare ca vanzatorul dupa ce a vandut telefonul catre mine a asteptat o perioada si apoi a declarat telefonul pierdut catre compania de asigurari,acestia mai departe au bagattelefonul in blacklist.
  8. Salut,imi poate recomanda cineva si mie un program de narare (gen eu pun textul si programul sa citeasca/recite).De asemenea daca se poate si un soft de modificat vocea/textul dupa ce acesta este narat. Astept recomandari o zi buna.
  9. Ce as putea face în cazul în care este în Black list? Există vreo șansă să îl pot debloca (contra cost)?
  10. Am încercat până și cartela de România și câteodată îmi apare semnal dar când dau sa apelez îmi spune ca nu este înregistrat în rețea. Am dat și reset din "bios-ul" telefonului și face la fel.
  11. Salut, am o problema, am cumpărat acum 3 luni de pe ebay un Samsung galaxy s8 plus. Toate bune și frumoase până acum 3 zile cand a început să nu-mi mai arate semnal la telefon. Cum aș putea să verific dacă este codat sau e în Black list, și dacă se poate decoda. Menționez ca locuiesc în Marea Britanie și atunci când pun o altă cartelă in telefon, nu-mi cere vreun cod sau ceva. Cine se pricepe să-mi lase o oferta cu prețul pentru acest serviciu.
  12. Continua dar dezvolta site-ul la nivel international. Ti-am mai spus ca traficul international va atrage mai multi utilizatori.
  13. Ideea este foarte buna,promoveaza aplicatia si pe site-uri de profil internationale,daca doresti te pot ajuta.
×
×
  • Create New...