Jump to content

BogdanNBV

Active Members
 • Posts

  1460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

BogdanNBV last won the day on August 9 2017

BogdanNBV had the most liked content!

Reputation

126 Excellent

About BogdanNBV

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 01/01/1700

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gliese 581-G

Converted

 • Biography
  malahist profesionist
 • Location
  Gliese 581 g
 • Interests
  malahie
 • Occupation
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O fosta colega era pe graphic design angajata ca programator, ea avand facultatea de arte terminata. Aparent conteaza doar sa ai o facultate terminata pentru scutire Legat de intrebarea originala, nu prea am ce sa adaug, la un interviu nu se vor uita pe diplome. In cel mai bun caz s-ar putea sa te ajute daca vrei sa-ti faci PFA, in loc de diploma de facultate sau alta dovada ca ai lucrat in domeniu minim X ani (parca 2 sau 3) dar nu sunt sigur.
 2. Poti da datele problemei si ce ai facut pana acum?
 3. Dupa privire si comportament pare cel putin din aceeasi specie cu Polonic, probabil chiar rude.
 4. Iti recomand EEVBlog, are si un playlist cu videoclipuri despre panourile lui solare si in care face si calcule ca sa demonstreze ineficienta unor proiecte gen Solar Roadways. Nu e fix ce cauti dar cred ca te-ar ajuta, nu doar playlistul ci si canalul in sine. Are si forum, poate sun mai multe chestii p-acolo.
 5. Incearca sa-ti instalezi QuickTime.
 6. Ca sa nu mai deschid un thread nou: mi-am pierdut baza de date de la RST, cred ca mi-a cazut sau am uitat-o la vreo terasa. daca aveti un link/dump ar fi super misto, ms
 7. @watsonAI Cum adica e mai sigur? De ce e mai usor de dezvoltat aplicatii web? E mai usor in comparatie cu ce, PHP? Sintaxa mult mai simpla in comparatie cu care limbaj web? Ce-nseamna suport nativ pentru template-uri? La ce ai avut tu nevoie de multithreading de ai ajuns la concluzia ca Go are suport "destul de bun catre foarte bun"? Ce vrei sa zici prin flexibilitate? Textul pe care l-ai scris suna a ce ar scrie un jurnalist pe un site de stiri. "Canale, Corutine, Sintaxa simpla, Usor de invatat, Suport nativ, Flexibil, N-o sa-ti vina sa crezi ce poate face acest limbaj de programare"
 8. A pus link-uri la 2 repo-uri, al 2-lea are si in titlu android
 9. @jetus Pentru ca ce-i mai fain decat sa stai cu telefonul in mana si sa scroll-uiesti o lista cu programari ale pacientilor pe un ecran de 6 inch? Are firebase asta sistem de roluri si permisiuni pentru utilizatori?
 10. @kidde69 Ai luat in calcul si faptul ca-ti va trebui un server pentru partea de back-end cu care sa comunice aplicatia? Sau o interfata unde sa poata vedea medicul/asistenta programarile? Edit: Si sa nu uitam ca probabil ar trebui si bine securizata comunicarea intre server si aplicatie pentru ca vei stoca date personale ale pacientilor si cred ca trebuie si ceva certificari ISO, dar nu-s sigur.
 11. Daca au acces la acelasi repository trebuie sa fie foarte prosti sa nu se prinda care-i ideea. Nu le mai spune secrete. Pune-i sa semneze ceva de confidentialitate. Cum vrei tu ca mai multi oameni colaboreze daca n-au voie sa vorbeasca intre ei? Daca bucatile n-au legatura intre ele, fa cate un repository separat.
×
×
 • Create New...