Jump to content

BogdanNBV

Active Members
 • Content Count

  1457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

BogdanNBV last won the day on August 9 2017

BogdanNBV had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

About BogdanNBV

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 01/01/1700

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gliese 581-G

Converted

 • Biography
  malahist profesionist
 • Location
  Gliese 581 g
 • Interests
  malahie
 • Occupation
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iti recomand EEVBlog, are si un playlist cu videoclipuri despre panourile lui solare si in care face si calcule ca sa demonstreze ineficienta unor proiecte gen Solar Roadways. Nu e fix ce cauti dar cred ca te-ar ajuta, nu doar playlistul ci si canalul in sine. Are si forum, poate sun mai multe chestii p-acolo.
 2. Incearca sa-ti instalezi QuickTime.
 3. A fost cineva d-aici?
 4. Ca sa nu mai deschid un thread nou: mi-am pierdut baza de date de la RST, cred ca mi-a cazut sau am uitat-o la vreo terasa. daca aveti un link/dump ar fi super misto, ms
 5. @watsonAI Cum adica e mai sigur? De ce e mai usor de dezvoltat aplicatii web? E mai usor in comparatie cu ce, PHP? Sintaxa mult mai simpla in comparatie cu care limbaj web? Ce-nseamna suport nativ pentru template-uri? La ce ai avut tu nevoie de multithreading de ai ajuns la concluzia ca Go are suport "destul de bun catre foarte bun"? Ce vrei sa zici prin flexibilitate? Textul pe care l-ai scris suna a ce ar scrie un jurnalist pe un site de stiri. "Canale, Corutine, Sintaxa simpla, Usor de invatat, Suport nativ, Flexibil, N-o sa-ti vina sa crezi ce poate face acest limbaj de programare"
 6. Da mai multe detalii. Ce joc? Daca-i "JOC IN CHROME", s-ar putea sa fie facut in javascript si atunci n-ai mai avea nevoie de Cheat Engine.
 7. A pus link-uri la 2 repo-uri, al 2-lea are si in titlu android
 8. @jetus Pentru ca ce-i mai fain decat sa stai cu telefonul in mana si sa scroll-uiesti o lista cu programari ale pacientilor pe un ecran de 6 inch? Are firebase asta sistem de roluri si permisiuni pentru utilizatori?
 9. @kidde69 Ai luat in calcul si faptul ca-ti va trebui un server pentru partea de back-end cu care sa comunice aplicatia? Sau o interfata unde sa poata vedea medicul/asistenta programarile? Edit: Si sa nu uitam ca probabil ar trebui si bine securizata comunicarea intre server si aplicatie pentru ca vei stoca date personale ale pacientilor si cred ca trebuie si ceva certificari ISO, dar nu-s sigur.
 10. Daca au acces la acelasi repository trebuie sa fie foarte prosti sa nu se prinda care-i ideea. Nu le mai spune secrete. Pune-i sa semneze ceva de confidentialitate. Cum vrei tu ca mai multi oameni colaboreze daca n-au voie sa vorbeasca intre ei? Daca bucatile n-au legatura intre ele, fa cate un repository separat.
 11. Cum a zis si @Nytro, ia-ti un D5*** daca ai ocazia. Daca planuiesti sa-ti iei unul second-hand, verifica-l bine de tot, sunt cateva videoclipuri bune pe youtube in care-ti explica la ce trebuie sa te uiti. Conteaza foarte mult obiectivele, chiar mai mult decat aparatul in sine. Obiectivul kit, ala clasic de 18-55mm nu e cine stie ce. Pentru inceput iti recomand sa-ti iei si unul de 35m, f1.8. Sa ai grija cand iti iei obiective daca sunt pentru crop sau full frame.
 12. BogdanNBV

  Salut!

  @Zekor Depinde si cum ai formulat. Trebuie sa fii respectuos, sa le explici frumos de ce este nasoala vulnerabilitatea, eventual sa le arati niste dovezi cu date extrase din baza lor de date si sa fie cat mai detaliata explicatia. Cand faceam eu d-astea o singura data am patit sa nu mi se raspunda nici macar la email-ul initial dar problema au rezolvat-o. In rest au fost de treaba si majoritatea m-au si rasplatit.
 13. BogdanNBV

  Salut!

  Sterge-ti contul de facebook si canalul de youtube de aici. S-ar putea sa se gaseasca unu care sa-ti dea "deface" tie, personal. In rest, asculta de @yoyois. Ai putea in loc de un super ultra jmecher deface sa trimiti un email administratorilor site-ului in care ai vulnerabilitatea si sa explici unde este. S-ar putea sa te rasplateasca.
×
×
 • Create New...