Jump to content

BogdanNBV

Active Members
  • Posts

    1466
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by BogdanNBV

  1. @0xStrait https://www.nathanlavidmd.com/psychiatric_descriptions/schizophrenia.html
  2. https://syzhack.com/what-was-my-implication-into-the-russias-anti-spying-campaign-44dd6203d618 (Ultimul paragraf) TL;DR: Oculta mondiala (posibil ceva specie arahnid-tarantulara de grad inalt) este pe urmele lui iar Bill Gates, Elon Musk si statul roman s-au angajat sa-i plateasca 3 catralioane de dolari spatiali dar acum se trag pe cur si nu-i mai trimit banii si s-a trezit si cu un microcip implantat in cap. Omul s-a dus la regina maria sa-si faca raze la cap si doctorul i-a zis ca n-are nimic dar desigur, cu totii stim ca Big Farma e mana-n mana cu reptilienii si clar n-o sa-i zica de acel cip care se poate vedea clar pe radiografie:
  3. Si un verisor d-al meu sustinea ca i-au implantat o placuta in cap si credea ca ceva forte mondiale sunt pe urmele lui. @0xStrait Te-ai gandit sa mergi la un medic sa vorbesti despre ce ti se intampla? Macar cu cineva apropiat tie gen parinti, frati/surori.
  4. O fosta colega era pe graphic design angajata ca programator, ea avand facultatea de arte terminata. Aparent conteaza doar sa ai o facultate terminata pentru scutire Legat de intrebarea originala, nu prea am ce sa adaug, la un interviu nu se vor uita pe diplome. In cel mai bun caz s-ar putea sa te ajute daca vrei sa-ti faci PFA, in loc de diploma de facultate sau alta dovada ca ai lucrat in domeniu minim X ani (parca 2 sau 3) dar nu sunt sigur.
  5. Poti da datele problemei si ce ai facut pana acum?
  6. Dupa privire si comportament pare cel putin din aceeasi specie cu Polonic, probabil chiar rude.
  7. Iti recomand EEVBlog, are si un playlist cu videoclipuri despre panourile lui solare si in care face si calcule ca sa demonstreze ineficienta unor proiecte gen Solar Roadways. Nu e fix ce cauti dar cred ca te-ar ajuta, nu doar playlistul ci si canalul in sine. Are si forum, poate sun mai multe chestii p-acolo.
  8. Incearca sa-ti instalezi QuickTime.
  9. Ca sa nu mai deschid un thread nou: mi-am pierdut baza de date de la RST, cred ca mi-a cazut sau am uitat-o la vreo terasa. daca aveti un link/dump ar fi super misto, ms
  10. @watsonAI Cum adica e mai sigur? De ce e mai usor de dezvoltat aplicatii web? E mai usor in comparatie cu ce, PHP? Sintaxa mult mai simpla in comparatie cu care limbaj web? Ce-nseamna suport nativ pentru template-uri? La ce ai avut tu nevoie de multithreading de ai ajuns la concluzia ca Go are suport "destul de bun catre foarte bun"? Ce vrei sa zici prin flexibilitate? Textul pe care l-ai scris suna a ce ar scrie un jurnalist pe un site de stiri. "Canale, Corutine, Sintaxa simpla, Usor de invatat, Suport nativ, Flexibil, N-o sa-ti vina sa crezi ce poate face acest limbaj de programare"
  11. Da mai multe detalii. Ce joc? Daca-i "JOC IN CHROME", s-ar putea sa fie facut in javascript si atunci n-ai mai avea nevoie de Cheat Engine.
  12. A pus link-uri la 2 repo-uri, al 2-lea are si in titlu android
  13. @jetus Pentru ca ce-i mai fain decat sa stai cu telefonul in mana si sa scroll-uiesti o lista cu programari ale pacientilor pe un ecran de 6 inch? Are firebase asta sistem de roluri si permisiuni pentru utilizatori?
  14. @kidde69 Ai luat in calcul si faptul ca-ti va trebui un server pentru partea de back-end cu care sa comunice aplicatia? Sau o interfata unde sa poata vedea medicul/asistenta programarile? Edit: Si sa nu uitam ca probabil ar trebui si bine securizata comunicarea intre server si aplicatie pentru ca vei stoca date personale ale pacientilor si cred ca trebuie si ceva certificari ISO, dar nu-s sigur.
  15. Daca au acces la acelasi repository trebuie sa fie foarte prosti sa nu se prinda care-i ideea. Nu le mai spune secrete. Pune-i sa semneze ceva de confidentialitate. Cum vrei tu ca mai multi oameni colaboreze daca n-au voie sa vorbeasca intre ei? Daca bucatile n-au legatura intre ele, fa cate un repository separat.
  16. Cum a zis si @Nytro, ia-ti un D5*** daca ai ocazia. Daca planuiesti sa-ti iei unul second-hand, verifica-l bine de tot, sunt cateva videoclipuri bune pe youtube in care-ti explica la ce trebuie sa te uiti. Conteaza foarte mult obiectivele, chiar mai mult decat aparatul in sine. Obiectivul kit, ala clasic de 18-55mm nu e cine stie ce. Pentru inceput iti recomand sa-ti iei si unul de 35m, f1.8. Sa ai grija cand iti iei obiective daca sunt pentru crop sau full frame.
  17. BogdanNBV

    Salut!

    @Zekor Depinde si cum ai formulat. Trebuie sa fii respectuos, sa le explici frumos de ce este nasoala vulnerabilitatea, eventual sa le arati niste dovezi cu date extrase din baza lor de date si sa fie cat mai detaliata explicatia. Cand faceam eu d-astea o singura data am patit sa nu mi se raspunda nici macar la email-ul initial dar problema au rezolvat-o. In rest au fost de treaba si majoritatea m-au si rasplatit.
  18. BogdanNBV

    Salut!

    Sterge-ti contul de facebook si canalul de youtube de aici. S-ar putea sa se gaseasca unu care sa-ti dea "deface" tie, personal. In rest, asculta de @yoyois. Ai putea in loc de un super ultra jmecher deface sa trimiti un email administratorilor site-ului in care ai vulnerabilitatea si sa explici unde este. S-ar putea sa te rasplateasca.
  19. De unde stii ca te confrunti cu spaghetti code daca nu stii cum arata spaghetti code?!
  20. Am reusit sa fac rost de mai multe informatii de la o sursa sigura. Aparent baietii au reusit sa extraga date destul de importante dintr-un server MySQL. Informatia era destul de importanta deoarece turneul de Solitaire era in derulare iar baza de date ce au extras-o continea evidenta scorurilor angajatilor. Revin cu update-uri cand mai primesc informatii.
  21. "Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost indentificate şi ridicate mai multe sisteme informatice, harduri interne şi externe, smartphone-uri, stick-uri şi carduri de memorie, suporţi optici de tip CD/DVD, utilizate în activitatea infracţională" "harduri", ce limbaj profesional. 2017, CD/DVD, atac informatic... Nu era tocmai muzica buna pe Țedeu. A.S.I.A. - Suna Periculos trebuia sa le dea de gandit...
  22. Nu tocmai la poloboc Windows 10 Home Chrome 59.0.3071.115
×
×
  • Create New...