Jump to content

AndrusKanu

Active Members
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AndrusKanu last won the day on November 4 2018

AndrusKanu had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About AndrusKanu

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. O sa fac o analiza la ceea ce mi-ati scris si o sa ma decid. Multumesc frumos!
 2. AndrusKanu

  Camera bord

  Salut, Imi recomanda si mie cineva o camera de bord buna? Merci.
 3. Salut, am achizitionat o camera Crosstour CT9500 si nu stiu exact ce card ar trebui sa aleg care sa suporte si filmari 4k. Mi-ar trebui un microSD clasa 10, din ce am vazut sunt mai multe tipuri de carduri Kingston din aceasta clasa. Trebuie sa fie U(3) ca sa suporte 4k. A incercat cineva cu alt tip de card, gen U(1) si a mers? Ce capacitate ati recomanda? Edit: L-am ales si din cate am vazut, l-am prins la pret bun https://www.pcgarage.ro/carduri-memorie/kingston/micro-sdxc-canvas-react-64gb-clasa-10-uhs-i-u3-v30-plus-adaptor-sd/ PS: Am rezolvat problema, nu trebuie sa stergeti topicul, poate mai ajuta si pe altcineva.
 4. @QuoVadis Am gasit la cineva si pot sa o vad personal. Ai avut ceva probleme cu ele? Adica sa stiu ce as putea sa verific, camera este second-hand. Merci!
 5. @QuoVadis De unde le-ai achizitionat? Nu gasesc niciunde prin Ro, iar pe amazon nu trimit baietii in tara sau daca trimit e transportul aproape cat camera.
 6. @Byte-ul Merci! @Wav3 Merci! @QuoVadis Cred ca am sa aleg Crosstour pana la urma. Merci!
 7. Salut, doresc sa achizitionez o camera video cu care sa filmez excursii sau s-o atasez pe masina, ce mi-ati recomanda? Mentionez ca nu vreau neaparat ceva profi deocamdata. Sa aleg go pro? Sau merge si ceva mai low buget? Merci!
 8. Bun, am inteles. Vin cu alta intrebare: vreau sa urc pe youtube highlights-urile de la meciuri, insa din start mi le-au blocat pentru drepturi de autor, fara a incerca sa fac generare de bani, nu asta e intentia. Cum pe altii il lasa?
 9. Salut, Doresc sa inregistrez ce vad pe TV la calitate inalta. Ce programe recomandati si/sau device-uri? Sau vreun site unde sunt transmise in direct, dar sa inregistrez ecranul nu cred ca e cea mai buna varianta.. Multumesc!
 10. M-am uitat si nu arata nimic legat de asta.
 11. Deci sa ne intelegem, inca NU am rezolvat problema pentru care am deschis acest topic. Nu pot sa deschid Sony Vegas, nu se intampla nimic la lansarea aplicatiei.
 12. Nu, nu am rezolvat cu Sony Vegas-ul. Am rezolvat greseala pe care am facut-o in registri de nu mai puteam sa deschid niciun fisier .exe
 13. Salut, Am o problema cu lansarea Sony Vegas-ului. Dupa ce l-am instalat a mers sa-l deschid, insa de vreo saptamana nu mai pot. Dublu click pe shortcut si nimic, nu se intampla nimic, nici in task manager nu arata nimic. Am incercat si din fisierul sursa, run as administrator, degeaba. Care ar putea fi problema? Multumesc! EDIT: Am dat dintr-una in alta. Am modificat pe la registri si nu mai pot sa deschid niciun executabil https://imgur.com/a/SnTzLaP EDIT2: Am rezolvat problema cu registri.
 14. Ultima parola pe care am pus-o are semne, litere mari, mici, si cifre. Degeaba...
×
×
 • Create New...