Jump to content

AndrusKanu

Active Members
  • Posts

    464
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by AndrusKanu

  1. Am găsit la un moment dat un trading bot ce trebuia implementat in binance. L-am testat, iar la o investiție de 400$ producea aproximativ 40$/week. O să-l caut si revin cu edit.
  2. Salutare, este cineva pe aici care se pricepe la scris imei-uri pentru samsung-uri? Aici mă refer la telefoanele demo care vin fără imei.
  3. Blocheaza doar numerele inregistrate la ei ca fiind spam? Sau blocheaza orice numar necunoscut? Edit: Din ce am vazut prin aplicatie, numerele trebuie inregistrate la ei ca fiind spam. Deci eu trebuie sa reportez anumite numere care nu sunt la ei, nu? Si apoi nu mai primesc apeluri de la acele numere.
  4. Mentionez ca pe numarul pe care am primit apelurile am abonament la DIGI, oare daca as suna la ei sa le explic situatia, se poate rezolva in vreun fel?
  5. Am avut un anunt pe olx cu nr asta si cred ca mai este si pe publi24.
  6. Astazi am primit urmatoarele apeluri, am vrut sa le blochez, dar sunt numere diferite si daca continua nu prea are rost. Stie cineva ceva? https://imgur.com/EGpOHdx
  7. Revin. Am incercat cateva formatari insa cand il introduc in masina imi spune: "baza date de navigatie" desi pe el este doar muzica, cumva trebuie sa modific ceva undeva. Dar ce?
  8. Tableta Samsung Galaxy Tab S2 T715 - SIM Display: 8 inch, Super Amoled Memorie: 32GB RAM: 3GB Procesor: 1,9Ghz + 1,3Ghz Camera: 8 MP / 2.1 MP Full Box Functioneaza 10/10 Aspect 9,5/10 PRET: 399 lei Mentionez ca am cel mai mic pret de pe piata si poate este vreun doritor si pe aici care sa beneficieze de oferta. https://imgur.com/MvjgyJn https://imgur.com/jeDHYO7 https://imgur.com/zx0R9Fk
  9. Revin cu update. Am sunat astazi, coletul era acolo, desi mie-mi aparea pe awb tracking ca e ridicat de la sediu. Norocul meu ca ma suna cineva de dimineata de la Resita ca vrea o tableta. Ii spun ca am una la sediu la Fan Courier sa mearga s-o ridice. Merge omul ia tableta si asa am scutit transportul retur si bineinteles m-am linistit ca nu s-a pierdut coletul.
  10. Este testat personal sau e prima varianta din search-ul pe google?
  11. Haideti sa va povestesc intamplarea de azi. Colet trimis la Resita, a ajuns la sediu miercuri, azi e vineri. Sun acolo joi, nu gasesc coletul, dupa cateva ore se gaseste (telefoane date si la curier). Vorbesc cu destinatarul ii spun sa mearga la sediu sa ridice coletul. Nu reuseste sa ajunga joi la sediu, vorbesc azi cu el, imi spune ca merge astazi. Totul ok pana aici. Mai sun iar la sediu la Resita, coletul este acolo, asteapta sa vina destinatarul. Sun iar la destinatar, imi spune ca nu mai merge dupa colet ca o sa cumpere alta tableta, bla bla, ca lui ii trebuia cu o zi inainte (mortii ma-tii zic in gand). Stau, suna telefonul. O doamna de la Fan Courier: "Buna ziua, am vorbit cu dl. Xulescu, nu mai ridica coletul, ii facem retur." Ok zic, stiu, am vorbit cu dl. Dupa 5 min ma suna dna iar si-mi spune ca a sunat destinatarul si ca vine marti dupa colet sa nu-l trimita inapoi. Zic bine, daca nu vine, mi-l trimiteti inapoi. Mai stau 20 min ma gandesc si zic hai sa-l sun pe prost sa vad daca asa e. Ghiciti ce, nu raspunde. II dau mesaj si-l intreb daca a vorbit la Fan Courier sa pastreze coletul pana marti. El imi raspunde: "Nu, am zis sa-l trimita inapoi, sunt nebuni." O sun iar pe dna respectiva nu mai raspunde.
  12. Am mai dat niste telefoane, in pricipiu nu s-au pierdut, dar pana nu-mi ajung inapoi nu bag mana-n foc. Off: Stie cineva cum pot sa caut pe olx numele unei persoane care vinde un produs? Nu stiu ce vinde sau daca vinde ceva, ma intereseaza daca are cont pe olx.
  13. Salut, am niste tablete de vanzare, am trimis cateva colete prin Fan Courier, insa un colet s-a pierdut, daca nu am avut asigurare, mai pot rezolva ceva sau pot sa spun la revedere? Merci.
  14. Stati linistiti, am rupt google-ul inainte sa deschid acest topic. Nu am gasit genul acela de jocuri si ma gandeam ca poate are cineva idee cum se numesc sau daca exista pentru xbox.
  15. Cine stie ceva jocuri mai banale pentru Xbox ce se pot juca in doi? Nu stiu cum se numesc si probabil de asta nu le gasesc. Sau pur si simplu nu exista pentru xbox. Gen: bomberman, chicken invaders, dx ball, etc.
  16. Sincer nu stiu, nu am verificat. Ce detalii mai exact?
  17. Vand contul personal, cu 131 calificative pozitive, 3 neutre, 1 negativ. Calificative pozitive in ultimele 12 luni:100% Astept mesaj in privat.
  18. Spre exemplu la sectiunea "Discutii generale" - sa se scoata "discutii incepatori" sau integrat in sectiunea "ajutor" - "stiri securitate" - integrat in alta parte - "cereri" integrat in sectiunea "ajutor" - "sugestii" - sters - "linkuri" - integrat in aceeasi sectiunea unde vor si "stiri securitate" - "discutii non-it" sa fie topicurile direct in "off-topic" Astea ar fi cateva din parerile mele, revin cu alt post si pentru alte sectiuni.
  19. Ma uitam pe forum si ma gandeam ca s-ar mai putea compacta pe alocuri, gen sa se faca subcategorii, sau fuziune intre unele categorii. Am impresia ca e prea incarcat, asa, la prima vedere. Poate de asta nici nu mai e asa multa lume sau nu mai sunt forumurile la mare cautare, nu stiu. E doar o parere.
  20. Recomand cu caldura Suceava Pe mine inca ma socheaza grijile unora, desi n-ar mai trebui.
  21. Salut, am cateva nelamuriri despre asta. A facut cineva dropshipping prin spotify? 1. Trebuie obligatoriu sa-mi infiintez firma pentru a implementa sistemul de plati pe platforma? 2. Cum se fac platile? Cumparatorul face plata direct la furnizor sau eu fac plata la furnizor si apoi imi intra banii de la cumparator? (Asta citisem undeva). Normal mi s-ar parea ca plata sa se faca pe platforma, banii pe produs se duc la furnizor, iar adaousl ramane la mine. As avea mai multe intrebari, dar le pun pe parcus. Daca e cineva dispus sa ma ajute cu mai multe detalii, avand timp si chef, sa-mi dea PM. Multumesc! PS: Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta, nu am apucat sa dau search pe forum.
  22. Din ce am cautat pe Google, nu cred ca este vreo solutie. Daca reuseste cineva cumva, mare statuie am sa-i fac. Multumesc!
  23. Am formatat ca FAT32. Intr-adevar, cardul e de la ei, cu eticheta VW.
  24. Salut, Am achizitionat recent un VW Golf 7 care a venit cu un card SD cu navigatie, vreau insa pe acel card sa pun doar muzica. L-am formatat, insa dupa ce-l introduc imi spune ca are baza de date de navigatie si nu mi-l vede in media (source). Adica il vede, dar scrie "Navigatie" si nu merge sa intru pe el. Se poate rezolva problema? Sa-l formatez sa fie card "normal" ?
×
×
  • Create New...