Jump to content

pp2022

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pp2022's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. @Chegot it, ala era doar un live demo pt a vedea cat de comune sunt chestile astea, daca stai sa le cauti..
  2. Daca e careva dintre voi on, aveti meciul de rainbow6 https://www.twitch.tv/r6esportsbr listat pe unibet stanley admiral si 888, comparati streamul cu cotele si vedeti cat de greu sunt actualizate.
  3. @Cheyep, dar dupa cum ziceam, necesita destul mult timp, iar in momentul de fata nu prea mai dispun de atat timp liber. Treaba merge, si va merge ani buni, daca stai pur si simplu sa compari bet365 cu ceva case mai mici de la noi din tara, poti observa diferente reale pe darts/table-tenis si mai stiu eu ce shady stuff. N-as vrea sa las deoaprte treaba asta, speram ca mai gasesc pe cienva p'aici care a mai intalnit ceva asemanator, poate reusesc sa identific un pattern sau o alta metoda mai simpla de a paria avand in vedere treburile astea.
  4. @gigiRoman de multi ani de zile nu le mai poti numara pt ca sunt 6-7 pachete, parca + shuffle card, random in pachet. As vrea sa gasesc pe cineva care are habar de chestia asta cu delayul ..si mai mult timp liber pt ca nu mai pot sta de ele ca odinioara, dar nici nu vreau sa dau cu piciorul la un profit frumusel. Overall, daca esti disciplinat si pariezi doar asta, poti face profit ok.. sau macar iti faci un bankroll frumusel de start. Nu sunt parior inrait, culmea, in afara de chestia asta. Rar mai pun si eu cate un bilet pe fotbal sa "urmaresc" altfel meciurile. p.s: back in the days : ^^ asta ar fi alta chestie de incercat, deoarece anumite case de pariuri de la noi inca te lasa sa pariezi pe game-ul in curs.
  5. Cred ca vorbesti in necunostinta de cauza. Pariez asa, de 2 ani+. In timpul pandemiei, de ex pe superbet era un turneu de tenis, UTR. Streamul de pe site-ul lor era inaintea statisticii lor. Fiind highroller si neavand un pattern de pariere neobisnuit ( cred ), crede-ma ca am scos destul de mult $. Dupa episodul asta am realizat ca astfel de lucruri sunt posibile si nu e neaparat necesar courtside betting. Nu am timpul necesar, dar sunt multe mizerii asemanatoare care se intampla, tocmai d'aia am scris aici, poate mai are habar cienva de treaba asta. Pana acum am mai prins volei, ceva campionat in brazilia unde streamul oficial, era in fata statisticii de pe superbet iar. Plus ca, am intalnit cateva cazuri unde pur si simplu era nevoie sa compari 2 case de pariuri si era suficient. Da, bookmakerii sunt asigurati de ToS in cele mai multe cazuri, te pot suspenda / limita pe orice motiv in general. Dupa ce pariezi asa de 2-3 ori, daca nu e cont de highroller, sau daca retragi imediat dupa primul bet o suma peste 5000lei, probabil declansezi si o verificare manuala iar ulterior contul iti e limitat la mize 20lei maxim per bilet.
  6. @Zatarra din cate am observat, cel mai des am prins asta pe turnee tier2 din North America. @gigiRoman si eu sunt curios sa aflu cat mai multe chestii legate de mizeria asta, eventual daca cineva a mai prins firul asta ca mine. Also, toata mizeria asta credeti ca s-ar incadra in vreun bug bounty pt casa de pariuri ?
  7. Salut, acum ceva timp am descoperit ceva cote pe la esport in general la un anumit provider, care raman deschise mai mult de cat ar trebuii. De ex, la CSGO, poti paria pe cine castiga o anumita runda. De obicei, cand se joaca runda 1, runda 5 disparte pt pariat, cand se joaca 5 dispare 10 si asa mai departe, dar uneori raman deschise mai mult decat ar trebuii iar daca folosesti crossbet pt a vedea informatia din api-ul jocului si nu de pe stream unde e delay, poti paria pe ceva ce stii deja. De obicei, poti paria de 2-3 ori pe o cota de genul pana sa-ti limiteze contul ( daca e cont de highroller, nu te limiteaza asa repede ). Pe dota, au mai fost momente de genul cand la sfarsitul meciului cotele pt numar killuri par / impar erau deschise. Ma tot chinui de ceva timp sa descoper patternul la treaba asta, sau daca e random, asa ca va intreb pe voi, a mai patit cineva ceva asemanator? any ideea? also, pt pariori de pe aici, cum evitati limitarea de catre o casa de pariuri in general ?daca e cineva interesant, pot povestii mai in detaliu tot ce am aflat eu pana acum. btw ; https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cum-au-reusit-angajatii-unei-firme-de-pariuri-sportive-sa-fraudeze-rezultatele-in-favoarea-lor-au-incasat-300-de-mii-de-lei.html not related to that, dar unibet foloseste acelasi provider cu ce zic eu mai sus.
×
×
  • Create New...