Jump to content

hirosima

Active Members
 • Posts

  671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hirosima last won the day on September 3 2009

hirosima had the most liked content!

Converted

 • Location
  root

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hirosima's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. este o idee si asta, am mai lucrat cu arduino si mi-a dat mari batai de cap, multe erori si probleme
 2. da e buna idee, dar cum am acces la placa de baza sa o pot conecta la un laptop ceva. Eu ma gandeam la un releu sonoff.
 3. am gasit mai multe prize programabile inclusiv cu aplicatie pe telefon, insa majoritatea mergeau maxim 1 minut, si eu am nevoie de 30-40 de secunde, iar ulterior sa porneasca peste cateva ore tot 30-40 de secunde.
 4. Salut, am nevoie de un temporizator gen sonoff, pe care sa il pot programa de 3 ori pe zi sa functioneze cate 30 de secunde, dupa care sa se opreasca. Mai exact vreau sa leg o pompa de apa la 220. Sunt deschis la orice varianta ma poate ajuta sa controlez aceasta pompa, cel mai mult m-ar interesa printr-o aplicatie pe telefon, insa daca o pot programa odata si sa imi respecte programul meu, as fi multumit si asa. Astept parerea ta.
 5. Salut, am nevoie de un magazin online foarte robust, si cu un design atragator. Astept pm sa vorbim mai multe detalii.
 6. Salut, vreau sa imi construiesc un cantar inteligent bazat pe arduino cu 3 senzori, celula de greutate, temperatura si umiditatea. Vreau ca aceste date sa fie trimise din ora in ora catre un server, gen thingspeak.com care sa primeasca datele si sa mi le ofere in forma de diagrama pentru greutate temperatura si umiditate. Nu stiu exact ce implica acest server si daca as putea sa folosesc un domeniu sau subdomeniu special pentru a prelua si arata datele. Astept ofertele voastre, aici sau un privat.
 7. Vand domeniul limbajuliubirii.ro, are o vechime de 1 an si 10 luni + pagina de facebook cu 437 de likeuri reale. Ca si pret m-am gandit undeva la 60 de euro, mai ales ca domeniul nu are foarte mare autoritate si nici pagina de facebook. Astept mesaje private pentru cei care sunt interesati.
 8. pentru 500 like-uri cat imi ei?
 9. Chiar tare, m-ar interesa si pe mine o licenta pentru scrapebox
 10. ai pus romana, noua ne trebuia matematica. Acuma ne trebuie biologia umana.
 11. e bine daca le aflam si maine la 10:00
 12. si eu caut subiectele, am facut si eu post pe acelasi subiect.
 13. dupa 10:00 am sanse sa le aflu? pe ce site?
×
×
 • Create New...