Jump to content

d33nis

Active Members
  • Posts

    364
  • Joined

  • Last visited

About d33nis

  • Birthday 07/20/1994

Converted

  • Biography
    Baiet bun cu cine merita.
    Sunt de părere că atunci când nu ești plăcut de un număr de persoane semnificativ mare este bine deoarece înseamnă că îți faci treaba cum trebuie și aceștia se simt plafonați sau sunt invidioși din cauza succesului tău.
  • Location
    Iasi ★★★★★
  • Interests
    Tot ce tine de IT si tehnologie noua.
  • Occupation
    Supervisor.

Recent Profile Visitors

3928 profile views

d33nis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

28

Reputation

  1. M-ar interesa sa nu fie de la boti. astept oferte.
  2. Buna ziua, as dori daca aveti cunostinte, unde pot trimite o plangere prin e-mail referitoare la serviciile unui hotel, inafara de Oficiul pentru Protectia Consumatorului, as dori sa trimit un e-mail celor care acorda stele hotelurilor sau celor care vin in inspectie la hotele pentru a vedea daca activitatea lor decurge cum trebuie. Multumesc frumos.
  3. Sunt in Londra din septembrie 2014. Asta ca sa nu creada cineva ca ma bag ca musca-n lapte. O sa ma injurati (si mi-o asum) insa mie imi pare bine ca UK a votat sa iasa din UE. O institutie birocratica plina de escroci si mafioti !!!! Proiectul CEE a fost unul bun initial insa la ce s-a ajuns este cu totul inimaginabil si fara cuvinte !!!!! O clica de HOTI care conduc UE !!! O clica de functionari alesi dupa chipul si asemanarea lor, numai pe pile si cunostinte conduc asa zisa organizatie regionala care se vrea o putere in lume si a fi LEGITIMA !!!! Nu reprezinta NIMIC in lumea asta, n-au securitate, n-au diplomatie externa, nu sunt bine reprezentati in Organizatiile Internationale !!!! Cati dintre oamenii care lucreaza la UE sunt selectati pe procedee profesioniste si merita cu adevarat o pozitie acolo ???? Stau pe salarii de MIIII de euro !!!! Un roman (CETATEAN EUROPEAN) castiga 250 de euro/luna iar acesti mafioti castiga de la 4000 de euro in sus pana la 18000 de euro !!!! Nu platesc o TAXA, si au si nnnn privilegiiii !!!! Putini, foarte putini au intrat pe dreptate !!!! Restul au intratat acolo de IMPLUTURA, prin pile si cunostinte, chemati de unii de altii !!!! Pentru interesul propriu, mai putin pentru interesul cetateanului european !!! Niste escroci, mafioti, corupti, cercetati penal, reprezentanti politici !!!! Proiectul acesta UE ori se reformeaza, ori va disparea cu totul !!!!!!! Strict parerea mea !!! JOS HOARDELE DE LA UE !!!!! Si-au facut cladiri de miliarde de EURO, acesti ORDINARI, ca sa stea prin birouri fara nicio jena !!!!! Imbracati la patru ace si in luxul lumiii !!!!! Cu ce drept ????? Eu asta intreb ????? NU MERITA ACELE SALARII, NU AU 10 MAINI !!!! Va i-au la MISTO oameni buni !!! Nu le mai permiteti asta acestor CRIMINALI PENALI !!!!
  4. Daca omul nu stie o banala problema cauzata de un virus, tu crezi ca el a reusit sa isi instaleze un custom ROM ? byte-ul cu tot respectul, nu stii sa faci diferenta dintre resetare din fabrica (la setari) si un hard reset. In fine. MDG incearca pasii astia: Power off your device. Wait for a few seconds while your phone is shutting down. Press and hold the Power, Volume Upand Home buttons simultaneously to get into Recovery mode. Use Volume keys to navigate and Power button to select an option in Recovery mode. Once in, from the main menu, using Power key, select wipe data factory reset. If you want to clear app data cache too, choose wipe cache partition. Clearing cache often fixes various software related issues. When done, go back to main recovery menu. Select reboot system now and that’s about it.
  5. Resetare din fabrica iti reseteaza doar setarile. E ca si cum ai avea durere de picior si iei pastila pentru durere de cap. Presupun ca ai android. Spune-mi ce model de telefon ai sau daca stii tu cum, fa-ti un wipe data/factory
  6. Am rezolvat. Se poate inchide. Multumesc.
  7. Telefonul e la mana a 2-a cel putin...
  8. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un cod pin pentru unlock la retea? Samsung S5 SM-G900F imei: 353687064164202 multumesc anticipat.
  9. ma dau batut. o sa imi cumpar un cablu otg zielele viitoare si sper sa reusesc in final. Cablul e ultima sansa.
  10. deci treaba sta in felul urmator: am incercat mai multe variante dar nu inteleg mare lucru, ma poate ajuta cineva cu un topic/metoda concreta de pe xda care sa functioneze? Multumesc anticipat.
  11. As fi nesimtit daca ti-as cere ajutorul cu un firmware ? Ma cam bate.
  12. mai e valabil anuntul?
  13. Am facut asta de cateva ori dar nu are nici un efect, tot imi cere contul samsung principal, pe el. Adica contul cu care "este blocat". Chestia care ma enerveaza este ca am vazut niste video-uri pe internet ca la ei functionat cu reinstalarea firmware-ului. Si culmea am urmat aceeasi pasi, pe acelasi model de telefon.
  14. nu are importanta versiunea de android odata ce eu ii reinstalez firmware-ul. *up*
  15. 1: Am cont de samsung, el imi cere contul cu care a fost blocat. (Metoda e aceeasi ca la iCloud doar ca de asta se poate trece) 2: Am incercat si asa, e primul videoclip din lista dupa ce cauti cu niste cuvinte cheie, in plus in acel videoclip el foloseste un program pentru care nu pune link de download si nici vreo informatie despre el, ba mai mult, foloseste un cont pentru a se loga si putea folosi functia/iile programului.
×
×
  • Create New...