Jump to content

Silviu

Active Members
 • Content count

  2338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Silviu last won the day on September 17 2017

Silviu had the most liked content!

Community Reputation

531 Excellent

1 Follower

About Silviu

 • Rank
  Copilul 90'ilor
 • Birthday 05/05/1990

Contact Methods

 • Skype
  silviu.php

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Location
  București
 • Interests
  Tech & InfoSec
 • Occupation
  Student & Freelancer

Recent Profile Visitors

2445 profile views
 1. Silviu

  Stock images?

  Pixabay?
 2. Căutăm 2 oameni (dev și sales) pasionați (full time) pentru sediul din București - Pipera: 📱 Un junior -> middle JavaScript Software Developer (să știe și să fie interesat de tehnologii precum Angular2+, Ionic Framework 2+, aplicații de mobil Hibride și Progressive Web Apps) care să aibe în portofoliu câteva realizări și să fie autodidact 👨🏼‍💼 Un OM pe vânzări care să vină din IT, adică cineva pasionat, smart și tehnic pe aria asta 🤥 O cerință pentru ambii candidați: seriozitate Alte detalii: biroul este la ~5 minute de stația de metrou Pipera; mediul de lucru este plăcut, iar firma este un start-up Dacă v-am captat aștept interesul suficient, vă aștept să discutăm în privat. 😀
 3. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Legat de proces, nu va exista nicio entitate juridică în spate (o să încerc să mă documentez mai mult). Acronimul va fi WEBD, dar posibil să mai găsești pe site WBD pentru că e încă un pre-alpha. Aici sunt total de acord cu tine, dar încă nu am reușit să cădem de acord toți pe chestia asta. Total de acord. Analog punctului anterior, probleme de organizare. Pe mine mă supără cel mai mult faptul că încă nu avem un MVP înainte de a ieși în presă. Ok. Încă e un draft, să știi. Mai sunt chestii de revizuit și adăugat. Apreciez sfaturile oricum pentru că coincid fix cu ce gândesc și eu și îți mulțumesc. O să vedem în ce direcție merg treburile. LE: Din cauza unor considerente personale, am părăsit proiectul WebDollar.
 4. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Te invit pe grupul de Telegram să dezbatem: https://t.me/WebDollar Dude, te-ai prăjit? Tu nu înțelegi că jurnaliștii au scris ce au decis ei să scrie? Nu știi că ei caută să facă senzațional ca lumea să se simtă asociată cu știrea aia? Plm, parcă am fii copii mici.
 5. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Scopul ei e să fie adoptată în masă la nivel internațional.
 6. Silviu

  Limbaj de asamblare

  https://www.tutorialspoint.com/assembly_programming/assembly_logical_instructions.htm
 7. Silviu

  Investitii in Cryptocurrencies

  http://spacekim.io/
 8. Silviu

  .js in cmd

  https://nodejs.org/en/
 9. Silviu

  Investitii in Cryptocurrencies

  Nu mai speria bre lumea
 10. Silviu

  Ajutor!!

  Dacă tot ai spamat cu n mesaje, acum și detaliază ce ai făcut ca să "scapi" de ei.
 11. Silviu

  Nytro Security

  Username-ul tău e prea generalist să pui problema astfel. Altfel, legal și poate puțin neetic are prioritate cine are marcă înregistrată. Spor cu blogul! 😀
 12. Silviu

  O noua moneda virtuala UTN

  Subscriu și eu am făcut cu Facebook și nu mi-a dat nimic Și-a făcut cineva prin ref-ul meu și mi-a dat 2.5
 13. Silviu

  Investitii in Cryptocurrencies

  Credeam că recomanzi și tu 2-3 hacherițe să ne crească ouăle
 14. Silviu

  Ce OS folosiți?

  Mie îmi place cu finalizare. 😏
 15. Silviu

  Ce OS folosiți?

  Păi având în vedere asta, e ca și cum ai întreba ce fel de femei ne plac. Fiecare alege ce îi place și cu ce se descurcă mai bine. Eu le-am folosit pe toate, am stat mulți ani pe Windows, unde am și niște certificări, am stat 2 ani pe Linux și acum fac 2 ani+ pe mac. Linux nu mi s-a părut stabil pe termen mediu-lung pentru ceea ce aveam eu nevoie (software dev), unul dintre motivele pentru care am trecut pe mac. Nu zic că e unul e bun și altul mai puțin bun, un debian sau un *nix (freebsd) tot am pe servere și e foarte ok. Și o mașină virtuală cu windows am pentru anumite progrămele pe care wine nu le suportă. Fiecare le combină astfel încât să fie productiv în funcție de profilul tehnic. În concluzie, întrebarea ta nu o să aibă niciodată o concluzie clară. Fiecare sistem are avantajele, dezavantajele și fanii lui.
×