Jump to content

Silviu

Active Members
 • Content count

  2325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Silviu last won the day on September 17

Silviu had the most liked content!

Community Reputation

523 Excellent

1 Follower

About Silviu

Contact Methods

 • Skype
  silviu.php

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Location
  București
 • Interests
  Tech & InfoSec
 • Occupation
  Student & Freelancer

Recent Profile Visitors

1925 profile views
 1. Ajutor!!

  Dacă tot ai spamat cu n mesaje, acum și detaliază ce ai făcut ca să "scapi" de ei.
 2. Nytro Security

  Username-ul tău e prea generalist să pui problema astfel. Altfel, legal și poate puțin neetic are prioritate cine are marcă înregistrată. Spor cu blogul! 😀
 3. O noua moneda virtuala UTN

  Subscriu și eu am făcut cu Facebook și nu mi-a dat nimic Și-a făcut cineva prin ref-ul meu și mi-a dat 2.5
 4. Investitii in Cryptocurrencies

  Credeam că recomanzi și tu 2-3 hacherițe să ne crească ouăle
 5. Ce OS folosiți?

  Mie îmi place cu finalizare. 😏
 6. Ce OS folosiți?

  Păi având în vedere asta, e ca și cum ai întreba ce fel de femei ne plac. Fiecare alege ce îi place și cu ce se descurcă mai bine. Eu le-am folosit pe toate, am stat mulți ani pe Windows, unde am și niște certificări, am stat 2 ani pe Linux și acum fac 2 ani+ pe mac. Linux nu mi s-a părut stabil pe termen mediu-lung pentru ceea ce aveam eu nevoie (software dev), unul dintre motivele pentru care am trecut pe mac. Nu zic că e unul e bun și altul mai puțin bun, un debian sau un *nix (freebsd) tot am pe servere și e foarte ok. Și o mașină virtuală cu windows am pentru anumite progrămele pe care wine nu le suportă. Fiecare le combină astfel încât să fie productiv în funcție de profilul tehnic. În concluzie, întrebarea ta nu o să aibă niciodată o concluzie clară. Fiecare sistem are avantajele, dezavantajele și fanii lui.
 7. Ce OS folosiți?

  Orice cu care faci bani mai repede și bine decât cu altul. Apropo, de vreo 2 versiuni nu mai e os x, ci macOS.
 8. Salutare! Găsesc pe careva pe aici cu ceva experiență în Hackintosh? Am luat un laptop de la @sicilianul și vreau să îi pun El Capitan. Am stat vreo 12 ore să mă documentez și să încerc diferite chestii, dar nu am reușit nimic. Am postat pe tonymacx86 și pe grupurile de Facebook dedicate, dar încă aștept răspunsuri. Până una alta, dacă se pricepe careva și știe de unde apare eroarea aia de rahat (probabil din cauza plăcii grafice), îl aștept cu răspuns.
 9. Vand Pagini de Facebook Internationale

  Păi stai. Dacă la un mil de like-uri ai un impact de aproximativ 300-1000 de like-uri la o postare din ce am văzut, e foarte puțin. Adică zic că dacă ai un cont de pizdă cu 2000 de fani și postezi o țâță, ai sigur 1500 de like-uri, față de a ta cu 900 și peste un milion de like-uri. Zic și eu. Cum ziceau și băieții poate vinzi numărul în sine de like-uri al paginii, că altfel nu face nici pe departe atât cu reach-ul ăla al postărilor. Gândește-te că dacă cineva are un produs, de 150 de sute de coco face mult mai multe conversii decât dacă ți-ar cumpăra ție pagina, chiar pe termen lung vorbind. Spor la vânzare!
 10. Facebook listening through your phone

  https://cloud.google.com/speech/
 11. DefCamp 2017

  //nevermind
 12. Ce telefon v-ati dori?

  După S3, S4, S6 edge+, am trecut acum câteva zile la iPhone SE. De ce? Cel puțin pentru mine e foarte ok partea de sync cu mac-ul, face poze decente, bateria ține aproape 2 zile cu utilizare destul de intensă, am aplicații pe care le aveam și pe android. În al doilea rând am concluzionat de mult timp că nu se merită investiția în telefoane. O să îmi fie dor de tweak-urile și trăznăile făcute prin mățăraia androidului rootat, dar cam atât.
 13. Metode ale algoritmilor de encriptare ?

  http://security.cs.pub.ro/hexcellents/wiki/kb/crypto/home
 14. The Eye of ...

  Cred că unzip e mai mult decât suficient pe orice distribuție.
×