Jump to content

rdt

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About rdt

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 01/18/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Nu, dar recunosc ca am încercat sa îl cumpăr, dar firma care deține domeniul habar nu are ce vrea sa facă cu el, după 3 luni, nici acum nu am primit răspuns de la ei dacă vor sa îl vândă sau nu!
 2. Salutare, In curând voi intra in posesia unui domeniu care a fost un form pentru webmasteri in trecut și m-am gândit sa-l reconstruiesc. Sunt forumurile de webmasteri in continuare căutate ? As vrea sa-l refac ca pe un forum mix gen BHW. ps. Domeniul nu îl cumpăr special pentru ca îl vreau, face parte dintr-un pachet pe care îl iau.
 3. Alex, te-ar interesa o colaborare ? Dacă da, da-mi un PM și vorbim!
 4. Poți sa îmi dai PM cu pagina te rog? Preț?
 5. Suna mult prea bine încât sa fie adevărat.... Cei Ce cumpara back linkuri nu pot fii chiar atât de tampiti....
 6. Interesant! Ai putea sa postezi un guide pentru PBN-URI? Le recomanzi? Tocmai ce am început sa îmi construiesc PBN-ul și îmi e frica sa nu dau rateuri cu el (personal use only).
 7. Salutare, doar de curiozitate... navigand prin cele sfinte ale blackhatworld am vazut foarte multe servicii care ofera backlink-uri din site-uri mari, presa locala, etc.. Are cineva acces la asa ceva? Stiu ca, era cineva pe aici acum ceva timp care oferea articole in ziarul financiar si inca vre-o doua site-uri cu autoritate, dar nu mai vad nimic de genul..... Nu mai exista genul asta de serviciu ?
 8. Salut, deti doar conturi Romanesti ? M-ar interesa conturi din Canada, daca ai sau poti sa faci "rost" de ele ar fi genial si ti le-as lua fara probleme.
×
×
 • Create New...