Jump to content

Begedeu

Active Members
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Begedeu

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/02/1990

Recent Profile Visitors

1437 profile views
 1. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  S-a vandut de mult timp, in prezent mai am un site de vanzare, pentru detalii astept PM.
 2. Begedeu

  ANAF CONTROL

  Daca crezi ca o sa mai scoti..incearca sa-ti faci cont pe Payoneer, iti trimit ei card in USD/EUR si retragi de pe el.
 3. Begedeu

  Declaratie la ANAF.

  Multumesc de raspunsuri, o sa imi fac cont de payoneer, deoarece observ ca TubeAdvertising nu plateste Skrill. Vad ca imi cere sa introduc datele bancii, de ce le trebuie? Eu vrea sa nu mai am treaba cu bancile din Ro
 4. Begedeu

  Declaratie la ANAF.

  Faptul e consumat deja, suma am retras-o in cont.
 5. Begedeu

  Declaratie la ANAF.

  Buna ziua si scuze ca dezgrop acest topic, dar am o problema asemanatoare. Incepand cu data de 19 noiembrie 2017 am inceput sa realizez venituri pe reteaua TubeAdvertising, suma ajunge la circa 1500 de euro in prezent. (28.12.2017) As dori sa va intreb cum pot declara aceste venituri (pe ce declaratie, la ce categorie etc) si ce dovada pot atasa cu respectiva suma. Banii i-am primit in PayPal iar ulterior i-am retras in contul bancar, care este unul personal, de student. Multumesc
 6. Begedeu

  Craciun fericit!

  Craciun fericit si tie!
 7. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Te invit sa faci acelasi lucru si sa iti iasa fix la fel. Tema nu e una nulled, e adevarat e keremiya, insa modificata astfel incat sa fie ok dpdv seo si responsive. In legatura cu screen-urile de mai sus, dupa cum am precizat, un prieten le-a facut, eu doar am postat anuntul. Mersi de parere totusi.
 8. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Salutare, in urma update-ului Google de pe 1 Noiembrie am decis sa imi mai fac 2 site-uri sa vad cum merge. E mult mai greu sa ridici un site de la 0, astfel incat rezultatele au aparut dupa vreo saptamana si ceva (si alea destul de slabe). Il vand pe cel mai mare din ele, are in jur de 1k si ceva in timpul saptamanii (o sa va las print mai jos) si in jur de 2k weekend. Il monetizez cu adnow, iese in jur de 1$, popads 0,50$ si bc.vc in jur de 0,30$. https://imgur.com/a/jZfQZ Pretul e fix: 40 de euro Paypal Prevad ca o sa mai creasca semnificativ, insa nu acum, ci in luna Decembrie cand o sa fie titluri mai interesante. O sa ofer ce detalii doriti in privat!
 9. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Site-ul l-am vandut unui user de pe aici. Am discutat cu un prieten si mai am doua site-uri de vanzare, cu trafic ceva mai mare. Sunt doua, se dau atat la pachet cat si separat. Pret ambele: Nu-i batut in cuie, astept oferte. Trafic site 1: Statistici in ultimele 7 zile Trafic site 2: Statistici in ultimele 7 zile Ar veni unde la peste 3k trafic, adunate. Primul a fost facut odata cu cel de mai sus, deci are cam 2 saptamani, al doilea e ceva mai vechi.
 10. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Mai am de vanzare un website, aceeasi nisa. Pretul: 20 de euro Trafic: Intre 500 - 1200 useri pe zi Vechime: In jur de 2 saptamani Desi momentan nu a scazut sub 1100, spun intre 500 - 1200 pentru orice eventualitate. Bineinteles, nu este exclus ca acesta sa creasca. https://imgur.com/a/mKf6G Am uitat sa mentionez ca la traficul de ieri au intrat in jur de 0'50$ pe popads, 0,81$ p adnow si 0'25 pe bc.vc (player-ul fake).
 11. Begedeu

  Cont Filelist.Ro [FREE]

  Am trimis si eu doua invitatii, a doua zi am ramas fara cont :)). Ai grija cui dai.
 12. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Se poate inchide ! Vandut
 13. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Valabil Site-ul 1 !
 14. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Site Nr 2 si 3 nu mai sunt disponibile. Doar nr 1.
 15. Begedeu

  Vand 3 site-uri

  Trimis. Site 2 ramane la 30 de euro. Site 1 la 100. Site 3 indisponibil
×