Jump to content

AnDrEi3008

Active Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Reputation

11 Good

About AnDrEi3008

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Converted

 • Location
  La adapost
 • Occupation
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma intereseaza sa cumpar multiple conturi de facebook romanesti. Ma poate ajuta cineva?
 2. Las si eu site-ul acesta aici pentru iubitorii de filme si seriale: https://filmeseriale Pareri, sfaturi, reclamatii?
 3. Am mai adaugat un server mult ma rapid, puteti folosi linkul de la serverul 1
 4. Generator Streaming Google Drive pentru Video/Filme/Seriale url generator: https://yideo.ro Demo Video: https://goo.gl/zCYHMI Si las aici si un site cu filme si seriale in caz ca va uitati https://yideo.online
 5. Windows 10 ultimul build care mi-a schimbat parerea in bine fata de buildurile anterioare. Si centos 7 pe vps.
 6. @synkron au fost cateva probleme cu api-ul, poti incerca versiunea noua "0.1.6".
 7. Daca folosesti laptop trecel de jos de langa ceas pe save mode.
 8. Nu le urca nimeni, se iau automat dupa opensubtitles.org, daca la unele filme nu gaseste ai optiune sa adaugi tu subtitrare(poate nu gaseste pentru versiunea filmului sau inca nu a aparut subtitrare pe opensubtitles.org). La Thor bifeaza versiunea 720p ca e sincronizata sau descarca o subtitrare pentru 1080.
 9. Descarca gratuit aplicatia Yideo.ro. Un nou mod de a viziona filme si seriale online. https://www.yideo.ro Compatibil cu: -XMBC -Chromecast -AirPlay -VLC Incepand cu versiunea 0.1.5 am adaugat Remote control pentru Android,puteti folosi telefonul ca pe o telecomanda. Mai multe detalii pentru site-ul nostru https://www.yideo.ro
 10. Stiam ca nu ai voie sa servesti bauturi alcoolice sau tutun daca esti srl-d si ai accesat orice fel de fond. Adica cel putin mie asa mi-au zis cei de la OTIMMC.
 11. Ai investit banii primiti intr-un pub?
 12. Zilele acestea s-a lansat cel mai scump site conceput vreodat? în Romania, un Ferrari al internetului românesc. Sau vreo 30 de Ferrari-uri de fapt: portaleromania.ro. A costat 8 milioane de euro (inclusiv TVA). Tot articolul: adev.ro/n09x5m Ce parere aveti ?
×
×
 • Create New...