Jump to content

Kalashnikov.

Active Members
  • Posts

    456
  • Joined

  • Last visited

About Kalashnikov.

  • Birthday 02/03/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kalashnikov.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

63

Reputation

  1. https://rstforums.com/forum/100510-retragere.rst on: nu reusesc sa reproduc Dissecting Linux/Moose, crezi ca imi poti explica?
  2. Lasa-ti-mi link pe pm (puneti Kalashnikov. la nume) si va trimit eu cursu in .rar pe pm. p.s: daca nu aveti macar un post folositor pentru forum, sa nu imi da-ti pm.
  3. vedeti ca nu indexeaza google domeniile PW
  4. Toleran?? 0 pentru fraud? sau informa?ii ce faciliteaz? frauda online sau bancar?. Inclusiv mesajele private. (Skimming, CC, Orange, Craiglist, Okazii, programe de adunat emailuri de pe siteurile de licita?ii). Regula aceasta este cel mai strict respectat?, iar datele voastre vor fi oferite organelor competente, dac? ni se va cere acest lucru.
  5. M-am gandit ca se mai pot folosi si in alte scopuri mai mult legale de cat spargerea unei banci , gen daca ai prieten care e taximetrist, trimiti toate taxiurile (sau majoritatea care folosesc aceea aplicatie) in alta parte -> bani, sau cum a spus un baiat mai sus, wireshark si iei tu comenzile . Daca vrei sa te duci la tara, la mare, s.a.m.d si vrei sa iti fie liber drumu, bagi acciedente, radare si tot ce vrei . Nu e prea greu de facut asa ceva pentru cineva experimentat, ex: laptop + emulator de android + verifici ce date se transmit, daca se transmite imei sau orice alt cod pentru confirmare unica a dispozitivului, le schimbi tot timpul si trimiti in interval de 2-5 minute date cu locatia a "200" de dispozitive. Imaginatia e limita , se pot face mult mai multe . @Nemessis , nu iti redeschizi blogul ?
  6. probabil functioneaza ca un RAT, d-aia l-am reinstalat.
  7. Nu prea ai ce face, si eu l-am avut ieri. Am lasat-o pe soramea mai mica sa se joace pe internet, si m-am trezit cu Locker 3.2.1, am reinstalat windows-ul...
  8. plm O sa incerc sa o fac mai spre seara, nu promit nimic . @Che mai lucru putin la ea:))
  9. Daca aveti nevoie de o imagine, "creatie", lasati reply cu ceea ce va trebuie si o sa va fac eu (ps: sunt incepator, vreau experienta).
  10. Nu, poti sa imi dai mie o adresa de proxy-uri si ii fac eu sa ia si de acolo
  11. Powerful Traffic Strategies: Targeted Traffic To Any Website are cineva cursurile? https://www.udemy.com/powerful-traffic-strategies-targeted-traffic-to-any-website/?coCUPuponCode=FREE multumesc anticipat
×
×
  • Create New...