Jump to content

stresulicy

Active Members
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stresulicy last won the day on September 5 2015

stresulicy had the most liked content!

Reputation

57 Excellent

About stresulicy

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 04/01/1955

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Skype
  sttoshiba@hotmail.com

Recent Profile Visitors

3226 profile views
 1. totul a decurs bine, contul este cu vechime si plati primiti exact cum aveam nevoie. din punctul meu de vedere puteti achizitiona cu incredere restul pachetului si eu o sa mai cumpar un canal de youtube dupa 22.
 2. am facut un depozit in $ pe btcxchange.com au intrat abia azi dupa 10 zile de asteptare, transferurile in RON dureaza cateva ore insa la sume mari se plateste mult peste pretul pietei daca vreti sa achizitionati BTC.
 3. nu degeaba folosesc acesta modalitate...prin perfect money numai poti cere banii inpoi in caz ca esti nemultumit
 4. majoritatea fete pe romania, dar am si cateva internationale insa amestecate ca n-am reusit sa scap de indieni, pakistanezi etc care trimit cereri la tot ce misca
 5. salut, am si eu cateva conturi, cu activitate zilnica in ultimii 1-2 ani, vechime pana la 3-4 ani, preturi incepand de la 10€.
 6. mai ai conturi de vanzare ? da.mi add aici https://www.facebook.com/profile.php?id=100015750528608 si discutam

 7. mai am eu niste conturi in plus, sunt cu activitate zilnica de peste un an.. iar pretul pleaca de la 10€/ cont
 8. salut, ai putea sa le pui la vanzare pe olx
 9. au cumparat deja pestii cei mari toate paginile mari si bune, daca ai un buget considerabil si ai habar in ce te bagi cea mai buna solutie e sa-ti cresti singur (fb ads) o pagina targetata si rezultatele vor fi 10x mai bune decat sa arunci banii pe paginile altora.
 10. Last visitedDecember 9, 2016 daca nu a intrat de 2 luni probabil nici nu va intra prea curand, dar de ce ai nevoie ?
 11. daca poti dovedi ca e munca ta (detii acte doveditoare) este suficient o singura reclamatie pentru drepturi de autor pentru ca tipul sa-si dea seama ca nu e ok ceea ce face.
 12. salut, teoretic am ceea ce cauti si putem discuta detaliile pe skype: sttoshiba@hotmail.com
 13. depinde de mai multi factori.. cum ar fi greutatea, categoria produsului, etc dar cel mai bine faci o simulare si inainte de efectuare platii iti vor aparea si costurile livrarii
 14. ai nevoie de og:title, og:image... si verifica https://developers.facebook.com/tools/debug/ de aici ar trebui sa iti dai seama de mai multe chestii
 15. te pot ajuta eu, dar numai daca-mi poti confirma ca banii sunt obtinuti din activitati legale
×
×
 • Create New...