Jump to content

bDyds

Active Members
 • Posts

  410
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bDyds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

9

Reputation

 1. Salutare, ce doresti mai exact? Sa faci un site gen csgosell, doar ca pentru dota?
 2. Salutare, caut sa cumpar o pagina de facebook in romana. Nisa este produse de makeup, deci ar trebui sa fie o unde sa fie targetate femeile. Ar trebui sa fiu in stare sa schimb si numele paginii. Pretul este in functie de like-uri si de interactiune, $20 pentru o pagina cu 500 like-uri spre exemplu. Pot plati paypal/btc, putem folosi un admin ca middleman.
 3. bDyds

  Parere Iphone 7

  Unde ai facut precomanda?
 4. Am apelat la cei de la http://www.traduceritehnice.net/ Multumesc aa7670 pentru sugestie.
 5. Ok, nu stiam care este pretul, imi pare rau daca am ofensat pe cineva.. $100 paypal/btc
 6. Salut, am nevoie de cineva sa imi traduca din engleza in romana un PDF de 25 de pagini. Textul este despre sisteme de comunicatie, sunt niste termeni stiintifici deci ar fi bine sa stapaniti cateva notiuni din acest domeniu. Un preview: http://prntscr.com/bajj81 Pretul este de $100 BTC sau paypal. Accept ca un moderator sa faca escrow. Daca cineva se crede in stare, sa imi trimita mesaj privat si o sa ii trimit pdf-ul.
 7. bDyds

  Dublati-va btc

  Nice! Dublati-va BTC, trimite-ti pe adresa lui @AerosoI
 8. Pe langa faptul ca nu inteleg ce legatura am eu cu ce ai pus tu acolo (forum de cs ce sa le ceri?!), nu ti-a convenit ca i-am spus sa se uite peste un web framework, dar tu ai facut acelasi lucru spunandu-i despre UIKit. V-a luat caldura de cap sau ce pula mea v-a venit? Vedeti-va in pula mea de treaba voastra si nu mai comentati daca nu puteti fi de ajutor. //Sper ca nu esti Terra de pe mygarage.
 9. Chill down, doar incercam sa ajut. Pe mine m-a ajutat bootstrap, nu am mai stat sa fac toate chestiile de la 0 si mi-a salvat fundul de multe ori.
 10. Eu unul iti recomand sa le inveti in ordinea asta: html, css, javascript, bootstrap, angular. Daca incerci sa sari peste unul din ele, nu o sa intelegi mai departe.
 11. bDyds

  BTC

  Da, da-mi pm cu adresa walletului si spune-mi exact cat btc vrei.
 12. Depinde de lifestyle. In principiu 250-300 euro chiria + intretinerea + cablu + net + curent, Mancarea inca 100 de euro in cazul in care esti chibzuit, adica daca nu mananci de fiecare data in oras si iti mai pregatesti tu cate ceva. Astea ar fi de baza, de-aici adaugi de la persoana la persoana.
 13. Eu am fost acceptat in programul de internship din vara aceasta. O sa revin cu informatii, incep pe 29 iunie.
×
×
 • Create New...