Jump to content

bDyds

Active Members
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bDyds

  1. Salutare, ce doresti mai exact? Sa faci un site gen csgosell, doar ca pentru dota?
  2. Salutare, caut sa cumpar o pagina de facebook in romana. Nisa este produse de makeup, deci ar trebui sa fie o unde sa fie targetate femeile. Ar trebui sa fiu in stare sa schimb si numele paginii. Pretul este in functie de like-uri si de interactiune, $20 pentru o pagina cu 500 like-uri spre exemplu. Pot plati paypal/btc, putem folosi un admin ca middleman.
  3. bDyds

    Parere Iphone 7

    Unde ai facut precomanda?
  4. Am apelat la cei de la http://www.traduceritehnice.net/ Multumesc aa7670 pentru sugestie.
  5. Ok, nu stiam care este pretul, imi pare rau daca am ofensat pe cineva.. $100 paypal/btc
  6. Salut, am nevoie de cineva sa imi traduca din engleza in romana un PDF de 25 de pagini. Textul este despre sisteme de comunicatie, sunt niste termeni stiintifici deci ar fi bine sa stapaniti cateva notiuni din acest domeniu. Un preview: http://prntscr.com/bajj81 Pretul este de $100 BTC sau paypal. Accept ca un moderator sa faca escrow. Daca cineva se crede in stare, sa imi trimita mesaj privat si o sa ii trimit pdf-ul.
  7. bDyds

    Dublati-va btc

    Nice! Dublati-va BTC, trimite-ti pe adresa lui @AerosoI
  8. Pe langa faptul ca nu inteleg ce legatura am eu cu ce ai pus tu acolo (forum de cs ce sa le ceri?!), nu ti-a convenit ca i-am spus sa se uite peste un web framework, dar tu ai facut acelasi lucru spunandu-i despre UIKit. V-a luat caldura de cap sau ce pula mea v-a venit? Vedeti-va in pula mea de treaba voastra si nu mai comentati daca nu puteti fi de ajutor. //Sper ca nu esti Terra de pe mygarage.
  9. Chill down, doar incercam sa ajut. Pe mine m-a ajutat bootstrap, nu am mai stat sa fac toate chestiile de la 0 si mi-a salvat fundul de multe ori.
  10. Eu unul iti recomand sa le inveti in ordinea asta: html, css, javascript, bootstrap, angular. Daca incerci sa sari peste unul din ele, nu o sa intelegi mai departe.
  11. bDyds

    BTC

    Da, da-mi pm cu adresa walletului si spune-mi exact cat btc vrei.
  12. Depinde de lifestyle. In principiu 250-300 euro chiria + intretinerea + cablu + net + curent, Mancarea inca 100 de euro in cazul in care esti chibzuit, adica daca nu mananci de fiecare data in oras si iti mai pregatesti tu cate ceva. Astea ar fi de baza, de-aici adaugi de la persoana la persoana.
  13. Eu am fost acceptat in programul de internship din vara aceasta. O sa revin cu informatii, incep pe 29 iunie.
  14. Lasa asa ca vad ca ai capu' mare. Cine mai foloseste Y!M?! Incercam sa cumpar niste iteme la csgo, nu ccuri..
  15. Pot primi link cu profilul tau de steam? Poate cumpar niste arme.
  16. Salut RST, tocmai am obtinut un internship la Qualitance. Stie cineva ceva despre aceasta companie? A lucrat cineva cu ei?
  17. Si fata cum o aduc la mine sa vedem un "film"?
  18. Si eu as vrea sa incerc Heroes of the Storm.. Ma cam plictisesc in ultimul timp.
  19. Vand si eu metoda cum sa faci $100. Pret: $100.
  20. Din moment ce s-a terminat, as vrea sa vad si eu rezolvarea pentru ca sunt curios. Este cu functii recursive?
  21. Multumesc pt. heads-up, m-a ajutat @wtf cu scriptul. 10/10.
  22. UP din moment ce @Gio33 a zis in primele 2 zile ca o sa il faca, dar nu are timp si sa mai astept, iar acum nu mai raspunde pe Y!M.
  23. Salut, am un script in PHP, insa este mult prea incet pentru ce imi trebuie mie. Am nevoie de cineva care poate sa il scrie in orice alt limbaj de programare, dar sa fie mai rapid. Scriptul meu in PHP face urmatoarele lucruri: - Scrapeaza profiluri steam de pe paginile de la un grup de steam (de exemplu incepe cu pagina aceasta si continua la nesfarsit) - Pentru fiecare profil gasit, ia numele itemelor de cs:go in format json din urmatorul link, apelat cu proxyuri pe care le am salvate intr-un fisier .txt: https://steamcommunity.com/id/--ID--/inventory/json/730/2/?trading=1 - Am un fisier in format json care contine numele tuturor itemelor si pretul lor. Cauta numele itemelor gasite la pasul anterior si calculeaza suma preturilor lor. - Daca suma este mai mare decat o variabila setata de mine, scrie ID-ul profilului de steam intr-un fisier Ce am scris mai sus, am deja in PHP. Am nevoie de cineva care sa transforme codul in alt limbaj de programare si sa il faca mai rapid prin multithreading. Pot sa platesc in BTC. Nu prea stiu cat sa ofer, asa ca spuneti voi pretul. Bineinteles, o sa va dau scriptul in PHP.
×
×
  • Create New...