Jump to content

XbPor

Active Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2147 profile views

XbPor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. XbPor

    Parere Iphone 7

    Surpriza ... am fost in primi 500 , au fost aduse 530 si culmea ei mi-au dat e-mail azi-noapte ... si ghiciti ce ... nu mai primesc iphone-ul pe 23 :))) ci va trebui sa astept.... eu cu precomanda ... eu fara telefon
  2. XbPor

    Parere Iphone 7

    La emag am facut precomanda , m-am inscris pe lista si ma anunta chiar pe 16 ( am fff mari facturi de la ei si voi fi anuntat telefonic )
  3. XbPor

    Parere Iphone 7

    Este estettic parerea mea
  4. XbPor

    Parere Iphone 7

    Da , dar il omoara IOS 10 ... bateria... plus am vazut ffffffff multe optiuni la acesta nou, la precomanda facuta ... il am inainte? sau mai devreme ?
  5. XbPor

    Parere Iphone 7

    M-am gandit sa mai schimb samsung ... am de ani si ani ... si nu prea stiu cu ce se mananca...
  6. Eu sunt fan samsung ... ( in prezent detin samsung note Edge , NOTE 4 ) Am facut precomanda de iphone 7 .... Se merita mutarea? La precomanda il am inaintea vanzari oficiale in magazin ?
  7. Ajunge , a primit 200 de raspunsuri , TC , omu vrea detoate pe banii putini ceea ce nu se poate
  8. Perfect , multumesc , au fost postate dovezi de plata ale altora aici dar au fost sterse de moderatori
  9. Anularea a fost facuta fix in ziua respectiva , doar cand am vazut rata de respingere de 91% Ma repet: Nu stau de orice bazaconie ( traficul nu a fost livrat 3 zile ) ci doar pana in 30H cu indulgenta ) - Transfer facut dupa ora 17:00 se proceseaza in urmatoarea zi bancara , consulta amicul google te rog. 2: Trafic real ? ( NU ) 3: Trafic social network ( NU ) 4: Trafic RO ( NU ) Si prostul limbaj ce il ai pe YM. 5: Mai contrazis de la plata , la trafic la ce mai vrei tu ... sincer ... faptele vorbesc de la sine. End Of Disscusion 9. de 141(2,88 %) 23,40 % 33(1,96 %) 91,49 %
  10. Bun , am dreptul la replica da? 1: Traficul individului trebuia sa fie RO , sau provenit din Social Network ... pe un site de RO ( tot traficul respectivului fiind de cu totul alte tari - se va vedea in printscreen ) 2: Site-ul sau este in Romana ... si intra doar chinezi ... sau turci etc... 3: Rata de respingere a fost de 73,21% 4: Trafic pe acel website fiind nou a fost doar din partea lui 5: Riscand propriul meu website am decis sa renunt la serviciile individului. 6: Confirmarea de plata este urcata ( ulterior in ziua respectiva vazand rata de respingere si neavand legatura cu ceea ce sa discutat am facut o refuzare la plata ) 7: Un transfer bancar din ING in orice alta banca dureaza intre 8-48H in functie de sedintele de compensare TransFOND si politica banci, in viziunea individului dureaza doar 30 de secunde... 8: Doar transferul bancar dintr-o banca in aceasi banca se face oarecum instant. 9: In anuntul meu am spus ferm si clar exclus hitleap sau alte bazaconiiii 10: Ulterior nici nu m-am mai obosit de a discuta cu individul o data ce a incercat marea cu sarea. 11: Un simplu apel din partea respectivului la banca il lamurea 12: Tocmai de aceea nu accept plati cu paypal , fix pentru aceste lucruri si aspecte. 13: Si o ultima precizare: EU NU AM CERUT NICI UN TRAFIC IN AVANS , SI NICI 3 ZILE ( nu a rulat 3 zile ci doar aproximativ 30 de ore cred ) + Intr-un fel a fost mai bine dar ma repet NU I SA CERUT NIMIC IN AVANS. 14: Daca este nevoie se posteaza toata conversatia YM REVIN in cateva secunde cu EDIT per post cu printscreen-urile Statistica: Transfer:
  11. Balarie ... cine vorbeste in video ... este si la bancomat ... dar poate mai prinde un prost pe zi ... si isi scoate tigarile... jalnic patetetic... pentru astfel de afaceri te intrebi unde este Anaf sau ce organe mai sunt abilitate. http://kairos.classy-business.com/despre-compania-kairos/ de citit :)))
  12. Pai sa citesti amice regulile , astepti ... aici nu suntem la piata suntem totusi pe RST
  13. Cumpar trafic adult si NON-ADULT Indiferent de cantitate incepand de la 100 unici per zi - pana la 100.000 unici. Traficul sa fie real ( exclus hitleap sau alte bazaconii ) Bugetul este negociabil in functie de cantitate
  14. Cumpar advertoriale nisa AUTO sau advertoriale dar pretul va fi diferit. Buget: Discutabil. Site-ul este romanesc
×
×
  • Create New...