Jump to content

006julieno

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About 006julieno

  • Birthday 02/03/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

006julieno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. Faza este ca din alea 500 min in uk nu consum nici un minut, in lebara vorbesc gratis cat vreau, am bagat optiunea doar pentru alea 500min in ro .
  2. Salut, da-mi mai multe detalii in pm. Stau in United Kingdom folosesc lebara am 500 min in uk, 500 min in ro si 1gb internet cu 10gbp lunar .
  3. Salut am incercat sa folosesc kportscan pe un windows xp si nu merge alt program asemanator care ar fi ?
  4. Salut. Am un pc cu bios uedi si nu reusesc sa instalez back track 5 pe el, l-am pus pe cd pe stick si nimic. Cum pot trece de acea protectie la bios ? Versiunea la bios este V3.0B12
  5. Multumesc, insa doresc un simplu vps maxim 1gb ram unde sa gazduiesc un server de teamspeak 3 atat tot .
  6. Bugetul este ok, dar nu ar merita sa platesc 200 euro lunar pentru o protectie ddos si 20 euro un vps, din cauza unoi copii care se joaca cu ddos . Baiatu de la tni.ro are o protectie buna la dedicate si nu au probleme cu flood doar ca m-am certat cu el si nu mai pot achizitiona nimic de acolo . @ La gazduire.com.ro mi-au suspendat vps-ul ca primea un atack prea puternic si nu-l puteau oprii si ii afecta multe servere . Am sa iau de la ovh sa vedem ce este de capul lor .
  7. Nu stiu cu ce dau flood, pana acum pica orice site de hosting care gazduisc teamspeak3 inafara de tni.ro doar ei au protectie buna, in rest pica toti la orice flood insa cel de la tni este un om neserios si schimba preturile dupa cum ii vine lui pe client . Dupa ce primeam flood se pierdea conexiunea externa la vps era off serverul si nici putty nu putea fi accesat. Dar in panou la vps aparea on ... @ AGSQ ti-am dat pm .
  8. Ma intereseaza sa gazduiesc pe el server de teamspeak3 . Am testat btstelecom, toolz, quality host, host1plus nu stiu ce fel de atacuri au fost, nu am avut apache instalat sau alte prostii pe el, doar serverul de teamspeak + licenta . Ma intereseaza un vps cu 3-4 ip-uri maxim sa tin catega servere de teamspeak 3 maxim 5-10gb spatiu . Sper ca nu se considera reclama .
  9. Am rezolvat intr-un sfarsit cu ajutorul tutorialului de aici . Multumesc rstforums .
  10. Cel mai bun tutorial. Tot respectul de la mine, ma ajutat foarte mult .
  11. As avea si eu nevoie de ajutor la configurarea nginx . Pot platii pentru serviciu .
  12. 006julieno

    Key WHMCS

    Am avut si eu luat gratis dupa un tutorial, a fost suspendata dupa a doua zi cand am pus o pe un webhost .
  13. Salut, un link unde pot comanda un dedicat server ? @ Edit am vazut primu post ip germania, ma interesa ceva in romania pentru un mic proiect cu servere counter-strike 1.6 si global offensive .
×
×
  • Create New...