Jump to content

toofast

Active Members
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About toofast

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/05/1988

Converted

 • Occupation
  Web Developer

Recent Profile Visitors

1504 profile views
 1. Salut, Vand cupoane AdWords cu valoare de 20 de euro, nu necesita sa cheltuiti bani. UPDATE: Nu sunt sigur ca mai functioneaza pentru cei 20 de euro gratuit, dar: Invest 25.00€ in AdWords before 14 March. 2018. Get 75.00€ in future advertising credit Voi reveni cu detalii daca mai functioneaza pentru cei 20€ gratuit. Pret: 10$ - BTC sau ETH Terms and conditions of this offer: - To activate this offer, you'll need to enter the promotional code on the billing tab in your account before 2018-12-31. - Promotional codes do not have immediate promotional value a
 2. Salut, sunt interesat de serviciile tale, ti-am dat add pe Skype.
 3. Daca mai aveti ceva materiale, sunt bine venite. Va multumesc!
 4. Buna seara, Scriu cu gandul ca a terminat cineva medicina dentara si ma poate ajuta cu ceva materiale legate de aplicarea implanturilor la pacientii cu stare generala afectata. (Diabet, etc.) Daca are cineva ceva materiale, articole in orice limba, rog sa ma contacteze. Multumesc anticipat!
 5. Caut o persoana care are cunostinte de PHP pentru implementarea PayPal Payments pe un site bazat pe Laravel. Daca ma puteti ajuta, lasati un reply in acest topic cu pretul sau trimiteti un mesaj privat.
 6. Salut, Caut urgent un graphic designer. Am nevoie de un banner. Detalii prin PM. Multumesc!
 7. Un site gen dota2lounge, doar ca mult mai simplu, doar trade-uri, fara betting & other stuff. Am deja un bot functional de CSGO care comunica cu baza de date a unui site prin socket.io, poate fi modificat usor si cred ca ma descurc si singur, ceea ce ma intereseaza e partea web, unde am nevoie de autentificare, ofertele userilor de trade pe prima pagina si o pagina de adaugare trade, unde pe partea stanga sa apara inventory-ul userului, iar pe dreapta toate item-urile din dota, ca sa poate selecta ce item-uri doreste pentru ceea ce are de oferit.
 8. Salut, Caut o persoana care a lucrat cu API-ul de la STEAM si are cunostinte de NodeJS. Doresc o platforma de dota 2 trading + Steam Bot. Lasati un reply sau trimiteti un PM cu pretul.
 9. Caut o persoana cu experienta in JavaScript care ma poate ajuta la un proiect. Nu este foarte mult de lucru, doar ca unele chestii ma depasesc. Sunt dispus sa platesc pentru ajutor. Cei care ma pot ajuta sunt rugati sa lase un reply sau sa-mi trimita un PM cu un id de Skype.
 10. Sincer nu am incercat Ninja Blaster si nu stiu ce ofera. Postarile se fac server side prin intermediul cron job-urilor, nu din browser.
 11. Facebook Auto Poster Cea mai usoara metoda de a posta pe pagini si grupuri Facebook. Caracteristici: Nu necesita crearea unei aplicatii Facebook 5 tipuri de postari - Text, Link, Imagine, Album si Video Pagini nelimitate Grupuri nelimitate Suport SPINTAX Suport Video YouTube & Dailymotion IMGUR integrat pentru imagini multe, multe altele! Cea mai simpla metoda de promovare a produselor sau a serviciilor dumneavoastra! Preturi: 10 EUR / luna 50 EUR / 6 luni 90 EUR / 12 luni Plata: PayPal Ofer suport celor care nu se descurca singuri. Se fac actualizari de fiecare data cand Facebook schim
 12. Am trimis PM si la ultimele persoane!
×
×
 • Create New...