Jump to content

jamaican

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2901 profile views

jamaican's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. „Datele referitoare la numărul persoanelor declarate vindecate sunt indisponibile la acest moment, urmare a unor actualizări tehnice în sistemul de raportare și în aplicația de centralizare a datelor. Aceste date vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil, imediat ce devin disponibile”, s-a menționat în comunicatul emis zilnic de GCS în perioada marți-joi. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/peste-88-000-de-persoane-s-au-vindecat-de-covid-19-in-romania-cate-cazuri-mai-sunt-active.html
  2. Din cate stiam, cei de la wifimag sunt distribuitori autorizati de produse alfa, sper sa nu gresesc.
  3. TL-WN722N merge in monitor mode bine mersi, cel putin al meu merge. Iar adaptoare alfa poti gasi aici Ca sa afli daca sunt compatibile, in caz ca nu scrie in descrierea produsului, din ce stiu eu, poti sa cauti pe google geva de genul: numele chipsetului + monitor mode compatible sau packet injection compatible. Uite aici o lista.
  4. https://freetrial.ubisoft.com/promotions/watch-dogs-1/8/ NOVEMBER 7, 2017 6:00 PM - NOVEMBER 13, 2017 6:00 PM Sign up to get a free copy of Watch_Dogs on PC!
  5. Vin si eu cu o recomandare, Emotii date pe fata de Paul Ekman, autor care a contribuit la serialul Lie to me si Limbajul trupului de Allan Pease.
  6. Am gasit aceasta extensie prin intermediul careia poti sa localizezi prietenii de pe Facebook, functioneaza doar pe utilizatorii de smartphone, tablete etc. care folosesc Facebook messenger si au locatia activata. 1. Descarcati de aici: https://github.com/arank/marauders-map, dezarhivati. 2. Creati un cont pe https://www.mapbox.com/ 3. Intrati in folderul dezarhivat, in src/fb/content.js si modificati ce urmeaza dupa urmatoarele linii: L.mapbox.accessToken si map_id cu ceea ce a fost generat in contul creat anterior 4. In Google Chrome, mergeti la Setari, Extensii si bifati Mod pentru dezvoltatori, apoi Incarca extensia neimpachetata. Redeschideti Chrome. 5. Acesati https://www.facebook.com/messages, selectati o conversatie din stanga, apoi in stanga jos va trebui sa apara o harta cu locatia userului respectiv. Am testat pe 3 persoane si mi-a afisat locatia aproape perfect, persoana respectiva trebuie sa aiba locatia activata.
  7. Battlefield 3 is now On the House on Origin, which means it’s absolutely free for a limited time. No catch, just add it to your Origin library and it’s all yours, forever! Once added you can download and play Battlefield 3 whenever you want. Get in there and join your friends: http://bit.ly/1pkMo0u Acum l-am pus si eu la descarcat. Bafta !
  8. http://i39.tinypic.com/2dlk8b8.png
×
×
  • Create New...