Jump to content

blech

Active Members
  • Posts

    1615
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

blech last won the day on March 6 2021

blech had the most liked content!

About blech

  • Birthday 10/10/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

117

Reputation

  1. ai 2 posturi boss dintre care asta este unul...nu cred ca poti posta la cereri. in alta ordine de idei ce pana mea este ala paypall checker? ce cacat verifica?
  2. acel rs este raspunsul, este o linie din baza de date cu coloane. si acol vezi ca face rs.getInt("CEVA") unde CEVA este numele unei coloane. linia asta nu face altceva decat sa initializeze un binary array cu marimea bufferului egala cu valoarea expresiei rs.getInt("CEVA").
  3. vreau si eu niste credite gratuite, am incercat cu cuponul din semnatura si nu pare sa mearga... acelasi nume de profil ca si aici.
  4. @aleee ai primit vreun raspuns de la cineva? si pe mine ma intereseaza ceva de genul asta.
  5. @galeata123 sa nu iei de bun tot ce vezi aici, oricum multe programe pot sa fie detectate ca virtusi din terte motive si nu in ultimul rand regula de aur....rulezi pe barba ta si neaparat in masina virtuala. bafta!
  6. UPDATE: @Nytro am gasit niste documentatie de la Peoplesoft si am gasit asta: When PeopleSoft system receives a message, it ensures that the message is in UTF-8 format, then compresses the contents of the <data> element using the deflate algorithm prior to storage in the database. Because the compressed data is binary, it's base64-encoded so it can be embedded in an XML document. The PeopleSoft subscribing node can accept XML data in either a compressed and encoded or an uncompressed and unencoded format. Note the following: When compressed, the encoding attribute of the <data> element will contain information about how many bytes each routine produced. The length attribute of the <data> element is the number of Unicode characters when uncompressed. Because PeopleTools 8 and above is Unicode, two bytes represent a character that was previously represented by a single byte. One way to derive the Unicode byte length is to multiply the character length of the inflated contents of the <data> tags by 2 to get the correct length that PeopleTools can use to inflate to Unicode. For example, the following code describes data that contains 4126 Unicode characters when uncompressed. When deflated, the size of the data is 532 bytes and when base64 encoded, becomes 712 bytes in size: <data encoding="base64(deflate)" encodedlength="712(532)" length="4126"> se pare ca mai intai trebuie sa fac un base64.decode pe stringul meu apoi ce rezulta este binar....si pe chestia aia trebuie sa fac zlib.decode... insa tot ma lovesc de probleme in sensul ca fac ceva gresit pentru ca primesc "zlib.error: Error -3 while decompressing data: incorrect header check". am evoluat, macar nu mai sunt la aceeasi eroare. care crede ca poate sa-mi dea o mana de ajutor il astept cu drag. multumesc. ---------------------------------- multumesc Nytro, am incercat asa cum mi-am imaginat eu ca trebuie dar nu prea mi-a iesit. adica am stringuri care functioneaza perfect cu programul scris in java insa cand incerc ceva de genul zlib.decompress(string, 0, buffsize) unde string este o variabila care contine string-ul meu primesc eroare "unknown compression method". daca zlib este compatibil cu inflater-ul din java nu stiu si nici nu stiu ce default-uri au fiecare. daca aveti vreo idee si daca ma puteti ajuta...va multumesc! eu din pacate atat ma pricep ca nu sunt vreun expert in programare
  7. salut, am urmatoarea bucata de cod Java pe care nu stiu daca o inteleg perfect si ca sa fie si mai rau am nevoie sa scriu ceva cu aceeasi functionalitate in Python: "rs", "CEVA" si "ALTCEVA" sunt niste variabile care vin de mai sus din script.... Inflater inflater = new Inflater(); byte[] result = new byte[rs.getInt("CEVA")]; inflater.setInput(rs.getBytes("ALTCEVA")); int length = inflater.inflate(result); System.out.println(new String(result, 0, length, "UTF-8")); System.out.println(); System.out.println("-----"); System.out.println(); inflater.end(); aveti idee cum pot scrie ceva cu aceeasi functionalitate in Python? exista vreo librarie in Pyton care face ce face acel Inflater in Java? (am cautat pe net si am vazut raspunsurile de pe stackoverflow dar probabil sunt prea prost sa le inteleg) ma poate ajuta cineva cu un exemplu ceva in Python despre cum as putea realiza asta? multumesc,
  8. am si eu o intrebare si o recomandare.... ai folosit selenium ca sa automatizezi bot-ul? recomand sa nu-l publici chiar daca vrei sa-l oferi moca. poate reusesti sa faci un fel de CGI si sa-i dai o interfata web care sa fie publica, si doar prin intermediul acelei interfete sa-l poata folosi oamenii. singura problema aici este increderea....ca oamenii sa-si baga userul si parola de FB in programelul tau sau token-ul pt API....
  9. blech

    cURL Problem!

    dar de ce nu postezi aici care este problema ta? poate persoana care vrea sa te ajute iti zice ceva gresit insa daca postezi direct aici o comunitate intreaga te poate ajuta. si care e treaba cu adresele de jabber.ru? va face mai hackeri sau ceva daca folositi jabber si adrese de ru?
  10. nici eu nu instig la violenta, zic doar ca poti atrage asupra ta anumite consecinte daca deranjezi pe cineva si daca esti pasnic. decat sa-ti pui pe fata o caglula sa pari borfas sau raufacator mai bine pui ceva pe sapca si nu-ti mai vede nimeni fata pe camere.
  11. @alezu2000 te inseli, nu sunt paranoic si nici de mania persecutiei nu sufar insa au existat precedente (in alte tari) unde protestatarii au fost identificati si/sau urmariti si apoi acuzati (abuz) de tot felul de cacaturi. gandeste-te cat de simplu este sa-ti pui 10 led-uri IR pe o sapca sau caciula si o baterie. gandeste-te ca pe forum inca mai exista oameni care nu au net si se bucura la niste coduri de la Lays...atunci sigur exista si protestatari care nu pot da un sare la ceva important, cum ar fi sa le pui la dispozitie o mesa wifi facuta din raspberry pi zero. sunt doar exemple nu neaparat idei geniale sau originale.
  12. eu zic sa le oferim si noi ceva protestatarilor. metode de comunicare anonime, metode de a se ascunde, metode mai puternice de manifest. ce idei / pareri aveti? eu am vazut spre exemplu proiectoare din alea imense care se aduc cand faci show-uri pe cladiri...si mesaje puse direct pe cladirea vizata.
  13. scuze de offtopic dar pentru cineva care incepe sa invete python acum.... sa inceapa cu python 2.x sau cu 3? inteleg ca exista diferente intre ele.
  14. intrebarea ta este foarte generica. nu exista o solutie universala care sa mearga pentru orice aplicatie. te rog sa specifici si numele aplicatiei.
  15. din ce cauza vrei in iMacros si nu in altceva? da-ne un exemplu aici nu pe PM cu site-ul si cu ce procesul care trebuie sa se automatizeze.
×
×
  • Create New...