Jump to content

geodezul

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About geodezul

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

281 profile views
 1. geodezul

  alimentare bitcoin

  Care bani? Am precizat eu vreo suma? Posibil sa fiu, posibil sa nu fiu.. Nu vreau sa fac nimic grav vroiam doar sa stiu cum se poate alimenta anonim un cont de BTC. Dar pot foarte simpul sa spun ca nu vreau sa fac nimic grav si sa fac exact contrar a ceea ce afirm, nu-i asa? Nu conteaza asta oricum, oricine poate crede orice. Vroiam doar lamuriri, aveam impresia ca iti da anonimitate.
 2. geodezul

  alimentare bitcoin

  Si cum ar putea sa se faca legatura cu persoana mea fizica din moment ce nu mi se cere un act de identitate cand fac contul? Si din moment ce achizitionez virtual si mai ales incarc contul prin zebrapay?
 3. geodezul

  alimentare bitcoin

  Pai ti se cere actul de identitate
 4. geodezul

  alimentare bitcoin

  Mama lor de chestii dubioase. Parca bitcoinul trebuia sa fie anonim. Musai trebuie acea copie dupa BI? Sunt eu mai schizofrenic si doresc un cont anonim de bitcoin. Si unde sa-i caut?
 5. geodezul

  alimentare bitcoin

  Cum putem alimenta un cont de bitcoin, anonim? Ca la noi se cere copie dupa buletin E vreo alta solutie?
 6. geodezul

  cu ce mai criptam

  M-am mai documentat si eu intre timp si vroiam doar o confirmare din partea voastra despre VeraCrypt. Doar m-am documentat insa inca nu am ajuns sa-l si folosesc si ma intreb daca e posibil urmatorul lucru: Sa conectez la rack un HDD gol pe care sa-l criptez total inainte sa-i instalez windowsul. E posibil asa ceva? Trebuie tinut cont, trebuie luat in vedere anumite aspecte atunci cand criptam tot hardul?
 7. geodezul

  cu ce mai criptam

  Cu ce program ne mai putem proteja datele tinand cont de ce s-a intamplat cu Truecrypt in 2014? Voi ce folositi?
 8. geodezul

  perfect money

  175 de vizualizari si nici macar un raspuns?
 9. geodezul

  perfect money

  am nevoie de un mic sfat intentionez sa fac niste cumparaturi unde siteul respectiv ma pune sa platesc prin perfect money. e ok aceasta modalitate de plata? presupune un oarecare risc? cum n-am mai avut cont de perfect money, la crearea lui folosesc datele reale? cum e mai indicat de procedat?
×