Jump to content

stresulicy

Active Members
  • Posts

    257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by stresulicy

  1. totul a decurs bine, contul este cu vechime si plati primiti exact cum aveam nevoie. din punctul meu de vedere puteti achizitiona cu incredere restul pachetului si eu o sa mai cumpar un canal de youtube dupa 22.
  2. am facut un depozit in $ pe btcxchange.com au intrat abia azi dupa 10 zile de asteptare, transferurile in RON dureaza cateva ore insa la sume mari se plateste mult peste pretul pietei daca vreti sa achizitionati BTC.
  3. nu degeaba folosesc acesta modalitate...prin perfect money numai poti cere banii inpoi in caz ca esti nemultumit
  4. majoritatea fete pe romania, dar am si cateva internationale insa amestecate ca n-am reusit sa scap de indieni, pakistanezi etc care trimit cereri la tot ce misca
  5. salut, am si eu cateva conturi, cu activitate zilnica in ultimii 1-2 ani, vechime pana la 3-4 ani, preturi incepand de la 10€.
  6. mai am eu niste conturi in plus, sunt cu activitate zilnica de peste un an.. iar pretul pleaca de la 10€/ cont
  7. salut, ai putea sa le pui la vanzare pe olx
  8. au cumparat deja pestii cei mari toate paginile mari si bune, daca ai un buget considerabil si ai habar in ce te bagi cea mai buna solutie e sa-ti cresti singur (fb ads) o pagina targetata si rezultatele vor fi 10x mai bune decat sa arunci banii pe paginile altora.
  9. Last visitedDecember 9, 2016 daca nu a intrat de 2 luni probabil nici nu va intra prea curand, dar de ce ai nevoie ?
  10. daca poti dovedi ca e munca ta (detii acte doveditoare) este suficient o singura reclamatie pentru drepturi de autor pentru ca tipul sa-si dea seama ca nu e ok ceea ce face.
  11. salut, teoretic am ceea ce cauti si putem discuta detaliile pe skype: sttoshiba@hotmail.com
  12. depinde de mai multi factori.. cum ar fi greutatea, categoria produsului, etc dar cel mai bine faci o simulare si inainte de efectuare platii iti vor aparea si costurile livrarii
  13. ai nevoie de og:title, og:image... si verifica https://developers.facebook.com/tools/debug/ de aici ar trebui sa iti dai seama de mai multe chestii
  14. te pot ajuta eu, dar numai daca-mi poti confirma ca banii sunt obtinuti din activitati legale
  15. acesta este doar un aviz contul nu a fost inca limitat, asta se va intampla daca nu oferi documentele in urmatoarele 6 luni. pana atunci poti sa-ti folosesti banii linistit
  16. pai cea mai usoara cale este promovarea clipurilor in comunitatile din social media interesate de acest gen... eventual pentru un bost de inceput poti incerca sa cumperi ceva vizualizari si abonati.
  17. suna interesant dar totusi dau 200-300 $ pt plugin..si mai apoi va trebui sa creez vreo 10 site-uri in speranta ca macar unul sa aiba succes.. voi putea folosi acelasi plugin sau trebuie sa-l cumpar din nou ?
  18. in ultimile luni am facut cateva teste ce au avut succes asa ca incepand de astazi ofer si servicii de promovare yt. deasemenea sunt deschis pentru colaborari si in alte domenii, ma gasiti pe skype: sttoshiba@hotmail.com
  19. pagina a fost achizitionata de mine.. o tranzactie de succes
  20. sunt interesat de aceleasi chestii ca si M4t3, daca se poate un PM. merci
  21. am observat si eu, dar nu cred ca poti face ceva in privinta asta, este o eroare de la ei ce se va rezolva in timp
  22. In medie ofer 0,50 €/mie de vizitatori unici, suma nu este fixa si poate creste/scade in functie de performatele site-ului ! sunt interesat in special de site-urile de filme, cu trafic romanesc 1-10 K zilnic! ex pop-under aveti mai jos. mai multe detalii putem discuta pe skype: sttoshiba@hotmail.com sau fb.com/ionutf3 ex pop-up:
  23. salut, daca mai esti interesat am un cont cu 1 an vechime, o plata primita, si vre 20 in el. la 120E
×
×
  • Create New...