Jump to content

Silviu

Active Members
 • Content Count

  2343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by Silviu

 1. În situații de genul, nu prea ai ce face altceva. Cu atât cu cât încearcă mai multe căi de a rezolva, cu atât cresc șansele să rezolve problema. Știu că ai noștri mai colaborau și cu FBI care își înființase o filială la noi legat de criminalitatea cibernetică. Nu e neapărat să-ți pui baza în telefoanele lor fixe din birouri, dar fiind în UE mai pot cere ajutorul colegilor. Și acum legat de postarea inițială: și firmele de cartier au măcar un back-up în Google drive, dă-o-n sărăcie de treabă. Adică când ai idioți în firmă care prezintă riscul de a deschide atașamente de la indieni, backup-ul e sfânt. Nu că altfel nu ar fi. Dar povestea asta o să se mai repete în România niște ani pentru că lumea ia securitatea și măsurile de protecție la mișto.
 2. Încearcă să iei legătura cu poliția, respectiv DCCO, pentru că sunt printre singurii care au expertiza și mijloacele de a ajunge la indienii ăștia opăriți. Recomand asta pentru că am mai auzit de cazuri rezolvate de ei tot pe partea asta de țepe prin criptomonede/ransomware. Spor!
 3. Silviu

  RST Bashed

  Aș tinde să cred că e lunaticul ăla de umbla pe aici pe forum
 4. Silviu

  RST Bashed

 5. Silviu

  Detectie si recunoastere faciala

  1. Dacă e public proiectul, nu ezita să îl pui și pe git ceva. 2. Sau cel puțin, de exemplu la problema cu lumina și alte probleme, ar fi ok să explici și cum ai rezolvat, poate chiar și cu niște snippet-uri de cod.
 6. Silviu

  Stock images?

  Pixabay?
 7. Căutăm 2 oameni (dev și sales) pasionați (full time) pentru sediul din București - Pipera: 📱 Un junior -> middle JavaScript Software Developer (să știe și să fie interesat de tehnologii precum Angular2+, Ionic Framework 2+, aplicații de mobil Hibride și Progressive Web Apps) care să aibe în portofoliu câteva realizări și să fie autodidact 👨🏼‍💼 Un OM pe vânzări care să vină din IT, adică cineva pasionat, smart și tehnic pe aria asta 🤥 O cerință pentru ambii candidați: seriozitate Alte detalii: biroul este la ~5 minute de stația de metrou Pipera; mediul de lucru este plăcut, iar firma este un start-up Dacă v-am captat aștept interesul suficient, vă aștept să discutăm în privat. 😀
 8. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Legat de proces, nu va exista nicio entitate juridică în spate (o să încerc să mă documentez mai mult). Acronimul va fi WEBD, dar posibil să mai găsești pe site WBD pentru că e încă un pre-alpha. Aici sunt total de acord cu tine, dar încă nu am reușit să cădem de acord toți pe chestia asta. Total de acord. Analog punctului anterior, probleme de organizare. Pe mine mă supără cel mai mult faptul că încă nu avem un MVP înainte de a ieși în presă. Ok. Încă e un draft, să știi. Mai sunt chestii de revizuit și adăugat. Apreciez sfaturile oricum pentru că coincid fix cu ce gândesc și eu și îți mulțumesc. O să vedem în ce direcție merg treburile. LE: Din cauza unor considerente personale, am părăsit proiectul WebDollar.
 9. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Te invit pe grupul de Telegram să dezbatem: https://t.me/WebDollar Dude, te-ai prăjit? Tu nu înțelegi că jurnaliștii au scris ce au decis ei să scrie? Nu știi că ei caută să facă senzațional ca lumea să se simtă asociată cu știrea aia? Plm, parcă am fii copii mici.
 10. Silviu

  Prima criptomonedă românească

  Scopul ei e să fie adoptată în masă la nivel internațional.
 11. Silviu

  Limbaj de asamblare

  https://www.tutorialspoint.com/assembly_programming/assembly_logical_instructions.htm
 12. Silviu

  Investitii in Cryptocurrencies

  http://spacekim.io/
 13. Silviu

  .js in cmd

  https://nodejs.org/en/
 14. Silviu

  Investitii in Cryptocurrencies

  Nu mai speria bre lumea
 15. Silviu

  Ajutor!!

  Dacă tot ai spamat cu n mesaje, acum și detaliază ce ai făcut ca să "scapi" de ei.
 16. Silviu

  Nytro Security

  Username-ul tău e prea generalist să pui problema astfel. Altfel, legal și poate puțin neetic are prioritate cine are marcă înregistrată. Spor cu blogul! 😀
 17. Silviu

  O noua moneda virtuala UTN

  Subscriu și eu am făcut cu Facebook și nu mi-a dat nimic Și-a făcut cineva prin ref-ul meu și mi-a dat 2.5
 18. Silviu

  Investitii in Cryptocurrencies

  Credeam că recomanzi și tu 2-3 hacherițe să ne crească ouăle
 19. Silviu

  Ce OS folosiți?

  Mie îmi place cu finalizare. 😏
 20. Silviu

  Ce OS folosiți?

  Păi având în vedere asta, e ca și cum ai întreba ce fel de femei ne plac. Fiecare alege ce îi place și cu ce se descurcă mai bine. Eu le-am folosit pe toate, am stat mulți ani pe Windows, unde am și niște certificări, am stat 2 ani pe Linux și acum fac 2 ani+ pe mac. Linux nu mi s-a părut stabil pe termen mediu-lung pentru ceea ce aveam eu nevoie (software dev), unul dintre motivele pentru care am trecut pe mac. Nu zic că e unul e bun și altul mai puțin bun, un debian sau un *nix (freebsd) tot am pe servere și e foarte ok. Și o mașină virtuală cu windows am pentru anumite progrămele pe care wine nu le suportă. Fiecare le combină astfel încât să fie productiv în funcție de profilul tehnic. În concluzie, întrebarea ta nu o să aibă niciodată o concluzie clară. Fiecare sistem are avantajele, dezavantajele și fanii lui.
 21. Silviu

  Ce OS folosiți?

  Orice cu care faci bani mai repede și bine decât cu altul. Apropo, de vreo 2 versiuni nu mai e os x, ci macOS.
 22. Salutare! Găsesc pe careva pe aici cu ceva experiență în Hackintosh? Am luat un laptop de la @sicilianul și vreau să îi pun El Capitan. Am stat vreo 12 ore să mă documentez și să încerc diferite chestii, dar nu am reușit nimic. Am postat pe tonymacx86 și pe grupurile de Facebook dedicate, dar încă aștept răspunsuri. Până una alta, dacă se pricepe careva și știe de unde apare eroarea aia de rahat (probabil din cauza plăcii grafice), îl aștept cu răspuns.
 23. Silviu

  Vand Pagini de Facebook Internationale

  Păi stai. Dacă la un mil de like-uri ai un impact de aproximativ 300-1000 de like-uri la o postare din ce am văzut, e foarte puțin. Adică zic că dacă ai un cont de pizdă cu 2000 de fani și postezi o țâță, ai sigur 1500 de like-uri, față de a ta cu 900 și peste un milion de like-uri. Zic și eu. Cum ziceau și băieții poate vinzi numărul în sine de like-uri al paginii, că altfel nu face nici pe departe atât cu reach-ul ăla al postărilor. Gândește-te că dacă cineva are un produs, de 150 de sute de coco face mult mai multe conversii decât dacă ți-ar cumpăra ție pagina, chiar pe termen lung vorbind. Spor la vânzare!
 24. Silviu

  Facebook listening through your phone

  https://cloud.google.com/speech/
 25. Silviu

  DefCamp 2017

  //nevermind
×