Jump to content

Massaro

Active Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Massaro last won the day on July 3

Massaro had the most liked content!

Community Reputation

129 Excellent

About Massaro

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

3422 profile views
 1. Massaro

  COVID-19

  La cartela am zambit, la raspberry pi-ul ala sau ce e m-a bufnit rasul hahahah :)))))
 2. Massaro

  COVID-19

  Eu zic ca au scapat extraterestrii o racheta. Pe bune, aia e sigur.
 3. Citeam mai devreme postul tau cu apelul telefonic. Ma intreb eu acum, sunt eu prea paranoic sau e coincidenta ca s-au spart conturile oamenilor de care am auzit anul asta cel mai mult? Gates (faza cu Covid), Kanye West (faimosul rapper negru care vrea sa fie urmatorul presedinte, asta dupa Black Lives Matter. El e negru, get it?, Joe Biden, alt candidat, Elon Musk (care-l sustine pe Kanye) s.a.m.d? Sunt eu paranoic, dar e interesant sa te gandesti si asa. E interesanta treaba, ma asteptam sa scoata mai multi bani de pe scam-ul asta. E multa prostie, dar lumea in ziua de astazi e foarte informata, se afla repede despre unele stiri.
 4. Poti bifa si sa trimiti cu link.
 5. Aelius e spion Mossad? Explica de ce nu poate sa fie activ mereu, probabil investigheaza fetisuri personal :))))))))) Ce-i cu asta, bre?
 6. Ma-ndoiesc sa fie cum crezi tu atata timp cat rulezi macOS, sigur ai dat de vreo reclama dubioasa si te-a redirectat undeva. Laptopul in ce stagiu era inainte sa vezi site-ul ala? Tu unde erai?
 7. Massaro

  learnxinyminutes

  https://learnxinyminutes.com/
 8. Poti sa citesti despre anticheat pe site-ul lor. Cum am spus mai sus, e derivat Easy Anti Cheat + ceva nou, iar Easy Anti Cheat actioneaza si el la kernel-level, la fel ca si anticheat-ul de la Riot, "VanGuard"
 9. Se ia dupa HWID, e derivat de la Easy Anti Cheat.
 10. Massaro

  pwncat

  "Netcat on steroids with Firewall, IDS/IPS evasion, bind and reverse shell, self-injecting shell and port forwarding magic - and its fully scriptable with Python (PSE)." https://github.com/cytopia/pwncat
 11. La amanet nu se verifica ce se primeste? Pula mea, is betiv rupt de soarta, imi bag inelul de care eu nu stiu daca-i de aur sau nu, ma duc la amanet, aia zice ca-i de aur, imi da banii. Pula mea, norocul meu. Dupa isi dau seama ca nu era de aur? Te caci la mine-n casa pe covor si dupa-ti ceri scuze hahahaha, eu asa o vad. Nu ca incurajez. Sau daca-i zic ca-i smarald imi da cati bani vreau eu?
 12. Massaro

  COVID-19

  Interesant, acum cateva ore mi-a povestit cineva despre asta.
 13. Daca nu-l incarca cineva pana maine, o s-o fac eu, dar doar maine pot (asta daca gasesc folderul unde e). Au fost cativa codati din cate am vazut pe youtube si la niste streameri. Din cate am citit, Vanguard se bazeaza pe machine learning, ceva gen noul AC de la Valve (VACnet).
×
×
 • Create New...