Jump to content

Massaro

Active Members
 • Posts

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Massaro last won the day on November 24 2022

Massaro had the most liked content!

Reputation

175 Excellent

1 Follower

About Massaro

 • Rank
  Registered user
  Contributor

Recent Profile Visitors

6685 profile views
 1. Imi pare rau ca n-am ascultat de @aelius cand ne spunea acum cativa ani sa fugim din tara asta. Si nu legat de impozitarea asta, ci legat de tot. N-o sa se faca aici nimic si totul merge numai in mai rau. Ca se iau acum actiuni legate de x discutii (vezi 2 mai s.a.m.d) sunt doar de fatada. Te pisi pe el nepotism unde nimeni nu face nimic ca e mai bine asa sau ca le e teama ca y il stie pe z.
 2. Cand te-am intrebat eu, n-ai vrut Ti-am raspuns la mesaj.
 3. A, super atunci. Daca vreodata vrei ceva de genul cum am scris mai sus, ma poti contacta.
 4. Nice, dar cred ca @everbeam vrea ca acea lista sa fie verificata intruna, el urmand sa fie notificat cand apare o locatie noua sau doar ceea ce i-ai dat tu, nu stiu, intreb eu ca sa clarifice el :D. Sau poti face asta si prin metoda ta?
 5. Urmaresc de ceva timp forumul (asta nu e primul cont) si numele tau mereu mi-a sarit in ochi. Mereu ti-am urmarit munca pe care o postai. Felicitari tuturor si la cat mai multe.
 6. recomand si https://github.com/FlowiseAI/Flowise
 7. https://www.facebook.com/ads/library - cred ca de aici Trimite-mi PM cu suma pe care esti dispus sa o platesti (nu m-am documentat inca pe subiectul asta, dar daca se poate prin link-ul de mai sus, o pot face).
 8. Hai, ma, ce problema ai :))))) Bucura-te ca nu-ti arata Romania, sa stie aia ca esti cigany :)))))) Nu erai conectat si de aia nu aveai reclamele la care sperai
 9. adaugi pp dupa youtube(pp).com/restu_linkului
 10. @Nytro daca tot e deschis topicul: e normal sa isi dea refresh pagina dupa ce dau un like la o postare? gen daca dau like la primul post si is multe posturi pe pagina si eu dau scroll rpd in jos dupa like, isi da refresh la postul la care am dat like
 11. Massaro

  simple-regex

  Tocmai ce am dat de el. N-am putut invata regex veac, o sa ma folosesc de asta momentan. https://simple-regex.com
 12. makestrongpassword.com’s server IP address could not be found.
 13. Asa cum e indicat si aici, eu il pun in spate la un VPN. Blocat pt public prin Firewall, lasat doar Private si pt Domain. Daca cineva vrea sa faca pasii de mai sus pe PC-ul propriu din whatever reason, sa ajungeti la Group Policy folositi "gpedit.msc", "GPMC.MSC" e doar pentru servere care au AD (sunt Domain Controllers).
×
×
 • Create New...