Jump to content

gigiRoman

Moderators
 • Posts

  1047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

gigiRoman last won the day on November 21

gigiRoman had the most liked content!

Reputation

782 Excellent

4 Followers

About gigiRoman

 • Rank
  Registered user
  Enthusiast
 • Birthday 02/05/1977

Recent Profile Visitors

9610 profile views
 1. Sursa: https://book.hacktricks.xyz/mobile-apps-pentesting/android-app-pentesting/frida-tutorial asta mi-a placut cel mai mult. Ai exemple cam pentru toate tipurile de date. hai sa facem un thread in care sa punem tot ce am gasit interesant despre frida.
 2. Poti incepe cu un curs basic de sql.
 3. Ai uitat sa mentionezi asta: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Mogadishu_(1993)
 4. Apache Hadoop is an open source framework that is used to efficiently store and process large datasets ranging in size from gigabytes to petabytes of data. Instead of using one large computer to store and process the data, Hadoop allows clustering multiple computers to analyze massive datasets in parallel more quickly.
 5. De ce nu incerci AT commands? https://stackoverflow.com/questions/69339066/sms-sent-with-at-command-has-random-sender-number nu mai gasesc un usermanual decent.
 6. Tigara, pardon, interviul de dupa.
 7. Posibil sa fie scazut intentionat, pe modelul congresului Pnl, tocmai pentru defcamp.
 8. Cred ca incearca bruteforce si facebook detecteaza activitate neobisnuita. Si de aceea blocheaza contul. Cum bine spune Dragos, incearca sa schimbi mailul, posibil sa ajute. Isi pierd obiectul muncii bruteforcerii. Succes!
 9. Stiu si eu un caz, al unei doamne, mama unei foste colege, diagnostica cu cancer de ficat. Cand se gasea un donator erau chemati mai multi potentiali primitori. Si bineinteles ca ajungea cine trebuia, ca saraca femeie dupa ce a alergat cativa ani fara sa prinda niciun transplant... a decedat. Insa daca reuseste transplantul, problemele nu se incheie. Trebuie luate medicamente pentru a nu respinge noul organ, asadar imunitatea va fi la pamant pe viata. Era si un zvon legat de David Rockefeller ca ar fi avut 7 transplanturi de inima, practic era o masinarie, zvon neconfirmat. Multa sanatate si putere!
 10. Salut, Te ajuta linkul: https://b-ok.global/s/electronica/?languages[0]=romanian ? bafta!
 11. A treia forta: Romania profunda - Ovidiu Hurduzeu, Mircea Platon carte din 2008. In ultimul timp nu a mai fost lumea interesata de dezvoltarea Romaniei.
 12. In alta ordine de idei, multa sanatate tutoror si sa ne auzim cu bine cand se vor mai linisti lucrurile! Toate cele bune!
 13. Atunci de ce se promoveaza doar vaccinurile dintr-o anumita sfera de influenta? De ce Romania a donat vaccin Rep. Moldova, dar medicamente care fac parte din schema de tratament oficiala a Rep. Moldova sunt banate in Romania?
 14. Pute pentru ca cei care au batjocorit populatia zeci de ani si-au adus dintr-o data aminte ca ii vor binele. Tu ai avea in credere in cei care si-au batut joc de tine atata timp?
×
×
 • Create New...