Jump to content

gigiRoman

Moderators
  • Posts

    1259
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    86

gigiRoman last won the day on May 12

gigiRoman had the most liked content!

5 Followers

About gigiRoman

  • Birthday 02/05/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gigiRoman's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

952

Reputation

  1. Salut, Daca zici dede inseamna ca e o aplicatie Delphi. Pe langa Dede mai este si toolul IDR https://github.com/crypto2011/IDR In toolurile astea vezi cam pe unde prin ui se activeaza licenta, prin ce metoda si din interiorul metodei iei adresa programului in care se face verificarea, apoi mergi in ida si patchuiesti linia respectiva. Cam asta e tot, partea dificila e sa descoperi unde se face verificarea.
  2. Poate cel care ti-a luat contul a schimbat si mailul de recuperare si linkul ajunge la el.
  3. Salut O chestiune interesanta aici, ca offtopic, daca tu trimiti copia cartii de indentitate catre facebook, cum isi pot da seama cei de acolo ca este un document valid? Au api cu ministerele de interne ale tarilor din care sunt utilizatorii? Multumesc. Update: https://m.facebook.com/help/155050237914643/ce-se-întâmplă-cu-documentul-tău-de-identitate-după-ce-l-trimiți-la-facebook/?source_cms_id=159096464162185&_rdc=1 https://m.facebook.com/help/159096464162185?helpref=hc_fnav&paipv=0&eav=afy7e4bxb4od09171nfyenrr4ifv_-gqyvxqjwl4gysokihrhnusg1frp21ekknckry9
  4. Trebuie sa faci un fel de orchestrator. Visul meu de ani de zile. Usor de zis, greu de facut...
  5. Zici ca e un fel de perioada religioasa...
  6. Cred ca DIMETRA este implementarea Motorola a protocolului TETRA. Au mai adaugat ceva customizari. Acum vorbim de o gramada de bani cu infrastructurile astea. Mai intai m-as indura la un flipper, vorba lui @UnixDevel
  7. Serviciile publice din Romania folosesc protocolul radio digital TETRA (Terrestrial Trunked Radio), administrat de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). Bineinteles ca modul de comunicatie este criptat si mai presus, pentru a intra in retea ti se aloca subscriber id. https://www.profit.ro/stiri/motorola-va-moderniza-infrastructura-tetra-a-sts-20258474 Ce faci tu este sa asculti pasiv (sniff) comunicatia de pe canale la liber. Nu stiu daca Baofeng este DMR, posibil sa fie doar un PMR.
  8. Daca reusesti sa iei dispozitivul ar fi interesant un reverse engineering pe el. Succes!
  9. Cred ca tizen tube tot in browser functioneaza: https://github.com/reisxd/TizenTube/blob/main/mods/ui.js Pe cand partea de blocare cu requesturi (pihole) e mai complicata, deoarece blacklisteaza anumite subdomenii google, care se tot schimba.
  10. Incearca si ai sa vezi.
  11. Este un job foarte stresant. Pot confirma cei de pe forum care lucreaza in domeniu. Am un fost coleg de scoala generala care a fost recrutat prin 2006 de o firma care colabora cu SRI. Inca de la inceput i-au spus ca trebuie sa raporteze orice deplasare in interes personal, ceea ce nu i-a convenit deloc. Este un lucru nobil, sa lucrezi in interesul natiunii, avand in vedere motto-ul institutiei "Patria a priori!"
×
×
  • Create New...