Jump to content

gigiRoman

Active Members
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Days Won

  26

gigiRoman last won the day on January 4

gigiRoman had the most liked content!

Community Reputation

447 Excellent

4 Followers

About gigiRoman

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/05/1977

Recent Profile Visitors

5858 profile views
 1. Linkul tau mai fusese postat de doua ori.
 2. https://rstforums.com/forum/search/?q=https://github.com/wtsxDev/reverse-engineering
 3. @Nytro poti pune ca la stackoverflow sa poti da downvote doar dupa ce strange minimum, sa zicem, 50 de upvoturi. Pentru upvote mi se pare ca nu au limita.
 4. Aveti activitati pe siteuri gen upwork?
 5. Scris în: Embarcadero Delphi Autori originali: mobman Lansare preliminară: 0.9 / 2014 Sistem de operare: Microsoft Windows Licență: Freeware DELPHI, tare!
 6. Ca tot e lumea pe aici cu socks, haideti sa deschidem un magazin de sosete. In 6 luni recuperam 9000 euro: https://www.wall-street.ro/raft-afaceri/afaceri-online/cum-sa-pornesti-afacere-sosete.html
 7. Dap, era la primul curs de la atm. A zis ca ne lasa cu programe facute de noi la examen. Am facut vreo 6 scripturi pt care am luat 8. Unii se chinuiau cu calcule de mana. Ce vremuri!
 8. Caut-o pe asta. E scrisa cand dadeau gigeii concurs pt standardul aes. E o lectie de istorie: https://m.targulcartii.ro/victor-valeriu-patriciu/securitatea-comertului-electronic-all-2001-448990 https://www.edituri.net/securitatea-comertului-electronic-p-2952.html Are mai mult decat criptografie.
 9. Asta? https://stiridinbeclean.ro/la-vasile-cel-mai-nou-restaurant-din-beclean-si-a-deschis-de-curand-portile-iata-ce-surprize-ii-asteapta-pe-clienti-foto/
 10. Pe ConfuserEx il scoti cu dnspy din ram.
 11. Ti-a explicat @vasile. Ai sistem de operare x86 pus peste un procesor x64. Trebuie sa iti pui windows 10 pe x64 si sa bifezi si allow virtualization in bios. Succes!
 12. anul meu de practica = cred ca e in Anglia
 13. Vezi ca e pe siteul lor are online practice chiar cu scenarii care se dau la examen. Dc nu gasesti linkul pe google ma uit eu in history si iti zic.
 14. Uite @Nytro au si ceva mura-n gura de frida hooks. E proaspat videoul. Succes!
×
×
 • Create New...