Jump to content

gigiRoman

Moderators
 • Content Count

  913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

gigiRoman last won the day on September 16 2020

gigiRoman had the most liked content!

Community Reputation

690 Excellent

4 Followers

About gigiRoman

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/05/1977

Recent Profile Visitors

7490 profile views
 1. Seamana putin cu Guaido, cumva? Niste granguri vor sa dea jos alti granguri si au nevoie de carne de tun. Cauta in istorie si vei vedea cum unii s-au folosit de niste utopii (libertate, egalitate, fraternitate) pentru a rasturna pe altii si pentru a se pune ei in loc, plebeii ramanand aceeasi. Revolutiile americana, franceza, pasoptista, bolivaeiene, bolsevica, alea din 89, alea colorate din africa si orientul mijlociu, au cam fost la fel. De ce nu a reusit rascoala taraneasca din 1907? De ce acum cateva luni urlau ca ala din belarus e corupt, sa il dea jos si acum tac
 2. https://en.m.wikipedia.org/wiki/False_flag
 3. Haha, eu stiam ca pachetele (nuget cel putin) sunt semnate. Si sunt mai greu de pacalit.
 4. https://m.emag.ro/camera-termoviziune-seek-thermal-compact-pro-fastframe-9-hz-compatibila-android-mufa-usb-type-c-cq-aaa/pd/DY0PV7BBM/ Cred ca doar camera cu termoviziune te-ar putea ajuta. Probabil vrei sa filmezi ceva actiune.
 5. Pt ca nu are yt premium primeste reclame si pt ca primeste reclame a vazut la un moment dat o reclama... Cred ca daca ai vreun televizor vechi prin casa ii poti chema si le dai si peturile: https://www.colecteaza.ro/ Cred ca este oare vorba despre aceasta aplicatie: https://www.sigurec.ro/ro/noutati/lansarea-serviciului-cheama-colectare-la-domiciliu.html Succes!
 6. Salut, Vrei sa dai AT-uri in el? Sms doar sau si voce. Detalii.
 7. Asta-i ceva din vremuri mult apuse Acum Nytro sta in izolare Numai pe zoom mai prinde o cantare Iar adevarurile au ramas nespuse. Reghe ton pe ton.
 8. E tatal lor. Apropos de ce ziceai mai sus, tare asta cu callurile din c# ca sunt setate ca insecure cand vin din user space. Nu prea gasesti informatia asta in multe locuri.
 9. Hei @Nytro tocmai ce citeam cartea Kernel Development a lui Pavel Yosifovich si am descoperit asta: "If you take a look at the exported functions list from NtOsKrnl.exe, you’ll find more functions that are actually documented in the Windows Driver Kit; this is just a fact of kernel developer’s life - not everything is documented. One set of functions bears discussion at this point- the Zw prefixed functions. These functions mirror native APIs available as gateways from NtDll.Dll with the actual implementation within the Executive. When an Nt function is called from user mode,
 10. Salut baieti, 1. Nu stiu daca reclamele pe ambele sisteme de operare mobile sunt gestionate la fel. Tind totusi sa cred ca nu. 2. Cred ca Apple se ocupa de reclame si nu developerul aplicatiei. Trebuie investigat: https://support.apple.com/en-us/HT202074 3. Pentru ios se poate sa studiezi aplicatia si fara jailbreak. Poti folosi frida: https://frida.re/docs/ios/ 4. Ai putea incerca si pihole -daca isi permit ipad isi permit si pihole-, poate te ajuta: https://pi-hole.net/ Succes! PS: Sunt curios cum evolueaza lucrurile, tine-ne la curent. PS2:
 11. salut .   nu merge sa intru pe chat . de aici .

×
×
 • Create New...