Jump to content

gigiRoman

Moderators
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

gigiRoman last won the day on September 16

gigiRoman had the most liked content!

Community Reputation

619 Excellent

3 Followers

About gigiRoman

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/05/1977

Recent Profile Visitors

6821 profile views
 1. Da. Folosesti un subdomain scanner: https://securitytrails.com/blog/subdomain-scanner-find-subdomains Si nu port scanner. multi zic ca port scanning is out of scope.
 2. Totusi la bugbounty nu e out of scope scanarea porturilor? La inscope iti dau ei subdomeniile.
 3. /*spune ceva despre tine*/
 4. gigiRoman

  Zolom

  Asta vorbeam si eu cu un baiat, nu stiu daca are cont pe rst. C# are o chestie foarte puternica: poate rula scripting engine, gen fara sa ai limbajul de scripting instalat pe masina, vezi cazul de fata python. ScriptEngine engine = Python.CreateEngine(); Da. Si fix de zolom era vorba. ;)))) Recomand si cartea https://www.manning.com/books/metaprogramming-in-dot-net
 5. Am facut eu o analiza rapida. Programul este protejat cu vmprotect. Aveti idee de o metoda rapida de a scapa de protector? Pana acum nu m-am mai lovit de vmprotector.
 6. Salut, Da link cu aplicatia sau posteaza aici. Descrie si pasii. Din ce stiu sysmon monitoriza binisor windowsul: https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/sysmon
 7. Salut, Subscriu la cele spuse de @aelius : - requesturile sunt facute catre roundcubes.net, care se comporta ca un proxy, nu vei vedea niciun request catre site-urile de anunturi. - chiar dc ai patchui validarea licentei, tot nu ai primi token de sesiune, astfel patchul va avea o valoare nula, doar nu iti va fi afisata eroare. Poti ruga pe cineva sa iti faca o aplicatie de automatizare, dar cum zicea @Nytrolicenta de 10 euro e destul de ieftina. Caz inchis, succes in continuare!
 8. De aceea e bine sa porneasca mai mult scoaterea numerarului fara card.
 9. Brrrul ala se numeste cash dispenser. Este un zgomot hardware. Poate fi gasit la capitolul 20 din cartea grayhat hacking: https://1lib.eu/book/3586769/2d5561 Banii sunt tinuti intr-o componenta seif.
 10. Posibil sa aiba si alte checkere in afara de data sistemului.
 11. Poti pune un video demo si sa urci fisierele de pe pc-ul tau?
×
×
 • Create New...