Jump to content

gigiRoman

Moderators
 • Posts

  1134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

gigiRoman last won the day on September 13

gigiRoman had the most liked content!

Reputation

867 Excellent

3 Followers

About gigiRoman

 • Rank
  Registered user
  Community Regular
 • Birthday 02/05/1977

Recent Profile Visitors

11816 profile views
 1. Trebuie doar sa ii zici copilului ca e monitorizat, sa bagi frica in el.
 2. Dupa cum iti ziceam, incearca sa cauti ceva de tipul number share, eu asta inteleg ca iti doresti: https://www.orange.ro/servicii/number-share/ Am scris si mai sus faza cu esim.
 3. Tu singur ai adus in discutie speta cu pestele. Mi-am dat seama ca poate fi o infinitate de posibilitati. Acum daca ai disponibilitate le poti enumera.
 4. @aelius astia nu stiu ce e aia clonare. Exista emjoi care se inchina?
 5. Nu are cum sa iti mearga simul mort. Se face la operator legatura intre idul simului si nr de telefon. Aia cu esim e singura optiune ce poti folosi pt scenariul tau.
 6. Ce zici tu nu e redirectionare apel? Cand pleci de la tel 0722.222.222 setezi sa ti-l redirectioneze pe telefonul pescarului 0722.333.333. Poti salva si contactele telefonului direct in sim. Scoti simul, bagi altul, salvezi... Dar asta cu simul pe deviceuri vechi nu se poate. Ca nu ai numarul pe sim ci un numar de subscriber. Insa poti incerca alta faza. Iti iei un ceas cu 4g si cu e-sim si poti avea acelasi, dar acelasi nr cu ala de la telefonul de acasa. Dar iti trebuie neaparat abonament la esim. Bafta!
 7. @iulikastea de la siteul cu psiholoage arata de zici ca sunt alea de pe sentimente.ro din 2008. Cred ca nikc-ul lui Raveno apare pe www.crestinortodox.ro Nu sunt crestin practicant, dar la recensamant m-am declarat ortodox. Sper ca nu ai gasit-o pe forum acolo. Succes. Acum serios vorbind, un sfat prietenesc. Daca nu te inseala si tu o tot banuiesti, inseamna ca esti gelos, iar daca ti se va confirma ca te-a inselat atunci chiar nu vei mai putea trai cu gandul. Mai era mai demult cineva care zicea ca sterge mesajele, poti cauta dupa topicuri mai vechi pe aceeasi tema. Stiu ca @Chese chinuia sa builduiasca un rat android scris cu c#, insa doar in scopuri educationale. Cel mai bine ar fi sa iei viata in piept si sa o confrunti direct. Sa presupunem prin absurd ca ai instala softul pe telefon si ti s-ar confirma banuielile. Ai avea curajul sa o confrunti si sa ii prezinti dovezile?
 8. Ia-ti una mai batrana (79 de ani) sa nu iti pese ce face si apoi mai primesti bonus si mostenire.
 9. Corect, si la reactions merge sa dai doar "love". Cred ca tema are variola maimutei. Sa fie clar, este vorba de site-ul RST.
 10. @lzomedia 4 cartele la operatori diferiti? Deci ai zice ca idee sa folosesti modemuri puse in locatii diferite pt ai scapa de aceasta problema...
 11. Cred ca problema ta e ca transmiti la intervale scurte si regulate. Incearca sa transmiti la intervale aleatoare pe o perioada lunga de timp si sa utilizezi mai multe cartele. Serviciul de a trimite mass sms e cu plata la operatori si normal ca te detecteaza usor. Sau cauta sms farming modem. Ai aici un video:
 12. Interesant articol, frumoasa statistica si interesant mod de a face rost de malware. Felicitari!
 13. Isi facea si omul un backlink cinstit. Backlinkul neprins e negustor cinstit. :)))))
×
×
 • Create New...