Jump to content

WarLord

Active Members
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

WarLord last won the day on January 13 2019

WarLord had the most liked content!

Community Reputation

143 Excellent

About WarLord

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 10/19/1980

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  172.16.128.254
 • Interests
  Totul referitor la I.T.
 • Occupation
  Specialist sisteme I.T., contractor.

Recent Profile Visitors

3661 profile views
 1. I am pretty chill bro. Nu lua totul ca atac personal, ca n-am nimic de impartit cu tine. Si da, am inteles la ce te refereai, dar totusi, cu asa cereri unul interesat crede ca esti mofturos, si nici nu se chinuie sa aplice. Daca esti dezamagit cu o firma, mergi la alta, ca doar ii ca la piata, nu?!
 2. Si tu cauti unicorni mah? Sunt multi angajatori ca si tine si nu va dati seama cat de rau stricati industria IT cu asteptari din astea.
 3. "Nu cititi curs, invatati scenarii. Nu invatati comenzi ci luati un scenariu si rezolvati-l de la cap la coada. Nu va axati pe cursuri/certificari care sunt vendor propietary, cum este Cisco. ...Invatati cum functioneaza lucrurile si mai ales de ce." CORECT! Invatati scenarii. 100-1000 de acord cu asta. Practica si iar practica gandita. Asa ca si militarii. Aia nu invata din carte teoretic cum sa traga cu arma, sau teoretic cum se infiltreaza/ataca o tara, ci practic, pe campul de lupta si prin exercitii!
 4. Merita de inceput ca sa-ti dezvolti un vocabular sa poti prezenta o idee un manager sau coleg din domeniu, etc. Dar cu certificatele de inceput nu faci prea multa treaba. Daca gasesti un Security+ care sa te invete practic ce inseamna fiecare lucru/idee/notiune atunci DA, pentru ca in momentul ala inveti practic cum si ce. Poti sa faci tu research-ul tau, acasa cu VMware workstation si masini virtuale, pe care oricum ca ITist trebuie sa il ai, dar dureaza luni de zile pana aflii raspunsurile la intrebarile tale critice si practice. Eventual daca prezinti bine situatia la un interviu, poti sa s
 5. Hai mah nu te ambala in halul ala ca noi doi nu avem nimic unul cu celalalt. Treaba lui ala ce vrea sa faca, dar mai intelept ar fi sa nu inceapa la drum pana nu isi face experienta in IT de cativa ani buni.
 6. @vatman32 - tu crezi ca toti analistii dezvolta 0 days? Si numai daca poti sa dezvolati un 0 day esti haxor? exagerezi putin Dar un cybersec analist trebuie sa inteleaga mentalitatea de haxor oricum, la fel si un sys admin/engineer. Nu e nevoie sa dam exemple de unicorni din aia care la 50 de ani si-o schimbat cariera din lopatar in web developer
 7. Chiar sunt curios cum merg lucrurile in Romania pe domeniul Info Sec. Adica IT-ul aud ca o duce destul de bine, incepand cu salarii de vreo 500 de euro la novice, dar astia care fac upgrade-ul din sysadmin/helpdesk/etc in InfoSec, cum sunt salariile? Se moare fara diploma de facultate? Ii impresioneaza certificatele pe angajatori? Ce se cere mai mult: blue teamers, red teamers, o amestecata din aia de purple teamers?
 8. Ce-o vrut sa zica ii ca daca vrea sa ii impresioneze pe aia de la angajari, sa duca ceva de-acasa, ceva proiect la ce-o lucrat, ceva practic, decat niste hartii si teorie din certificate.
 9. Exact parerea mea gigiRoman. Omul de-abia si-a terminat CCNA-ul si vrea sa sa se faca cybersec analist, si @vatman il ia cu chestii de development: panel web, stocare in baze de date, APIs, sisteme cache, uz abuziv de procesoare in development, cunostinte de baze de stocare de date. Eu zic omului sa se faca sys admin/inginer daca ii place IT-ul si sa lase labareala din Info Sec. Si mai ales, sa invate 1-2 domenii la care ii bun ca de ex retele si inca ceva si apoi sa treaca in Info Sec daca ii place inca labareala. Sa lase visele alea de mare haxor ca se pierde pe drum
 10. CBT-Getting-Started-with-Palo-Alto-Firewalls-v8.x https://mega.nz/#F!M2ARlKbT!P5-pS0E-QZroCEe4kz1Wqw!wzYFnSIA
 11. https://www.jollyfrogs.com/osee-awestralia-2018-preparations/ OSEE - AWEstralia 2018 preparations Living in Australia, the total cost of attending the AWE training in Vegas, including flights and hotel would exceed AUD 10,000$. So instead I decided to ask the Offensive Security trainers if they wanted to come and deliver the AWE training in my home town of Brisbane, Australia. I was able to rally together a few large companies interested in participating in the training. We now have over 25 interested people - enough for Offensive Security to come to Brisbane and host the training right here
 12. Se pare ca vin strainii pe site Azi maine vorbim cu totii engleza pe aici.
 13. @SilenTx0 - nu ai cumva si cursul PTX de la eLearnSec?
 14. Merge daca o tastez, dar nu merge daca ii dau cu grija copy&paste. Nu are spatiu. Merci
×
×
 • Create New...