Jump to content

WarLord

Active Members
 • Content count

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

WarLord last won the day on September 12 2015

WarLord had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

1 Follower

About WarLord

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 10/19/80

Converted

 • Location
  172.16.128.254
 • Interests
  Totul referitor la I.T.
 • Occupation
  Specialist sisteme I.T., contractor.
 1. MalwareTech arrested

  Esti comic. Vorbesti cu mine de parca as fi ceva criminal si cunosc viata din puscarii. Imaginatia ta a luat-o deja razna! Nu cunosc viata din puscarii din SUA, si nici nu vreau, pentru ca nu imi pasa sa fac nimic ilegal. Daca vrei sa afli pe cont propriu, poate te extradeaza Romania, si poate un Bubba negru de 300 de pounds, va fi "prietenul" tau in celula, si ne povestesti tu cum a fost. Eu am un salar in IT pe care putini il au, si posibilitati sa fac bani pe langa in consulting. Am spus ca nu au dovezi clare, ca sa il bage la zdup, ca altfel baietii de la FBI il arestau pe loc. Oricum, nu are rost sa vorbim deocamdata, pana nu se finalizeaza anumite proceduri. Daca e vinovat, atunci, poate ne povesteste el, cum au stat lucrurile cu Bubba. Oricum, isi merita soarta daca e gasit vinovat pentru ca se joaca cu vietile oamenilor.
 2. MalwareTech arrested

  Se pare ca nu au dovezi destule sa il bage la zdup. Bine ca fac bani de pe cautiuni.
 3. Security Conferences Las Vesgas 2017

  Defcon cu siguranta si restul daca e timp. Ma duc si la Blanketfortcon . Cred ca ii la Cesar's Palace.
 4. Salariu Infosec

  Se plang expertii pe Info Sec si pe Twitter ca nu gasesc angajati entry level sau medium level, si ca va fi un shortage de vreo 2 milioane de info sec pros pana in 2022. Angajatorii vor sa fi expert, vor diploma de facultate, sa lucrezi deja la Master in InfoSec, sa ai 5+ ai experienta, CISSP, sa fi expert in vreo 2-3 limbaje de programare, si sa ai certificate, sa nu mai vorbesc de salarii de mizerie. Si asta in "the good old U.S.A.". Pai cum sa nu fie, daca HR-ul ii plin de tampiti, care folosesc metode invechite de angajare, si care nici nu stiu ce ii ala un OSCP sau alte certificari, si efortul pe care trebuie sa il depuna careva sa obtina certificarile alea. Nu vorbesc de certificarile care au dumps pe undeva, si de alea care nu au dumps, si la care trebuie sa iti bati capul. Din cate aplicatii am trimis pentry entry level, cu ani de experienta in IT, HR-ul nici nu s-au obosit ca macar sa imi raspunda ca de ce. Pentru ca li se rupe, sunt lenesi si incompetenti! O fi vreun fel de PR stunt combinat cu batjocura. Anul asta am zis sa ma duc la DefCon in Las Vegas, ca am zis sa fac un pic de "social networking" ca da-de va fi ceva. Am fost la niste cursuri foarte bune printr-o comunitate la vreo 1 ora distanta de mine, in infrastructure si web application pentesting, si toti ar vrea sa faca tranzitia de la sys admin, helpdesk in Info Sec, dar vad batjocura si lipsa de educatie legata de Info Sec a celor din HR, si prefera sa ramana pe pozitiile lor. In plus, multi ca sa intre in Info Sec trebuie sa inceapa de la entry level, si asta ar insemna sa piarda bani. Pana vom vedea ca se schimba mentalitatea celor din HR legat de info sec, vor trece cativa ani. In plus, e foarte multa aroganta in Info Sec din partea celor deja stabiliti in industrie, si asta nu face decat sa dauneze celor care vorb sa intre in Info Sec. Cam ce am vazut ca se poate face, e sa te muti in alte orase, numai ca sa lucrezi in Info Sec, ceea ce insemna sa lasi in urma casa (fara chirie), prietenii, familia, etc. Putini is dispusi sa faca asta si mai ales pe bani putini!
 5. Cont Mega.nz

  Te ajut eu sa iti faci download, dar nu pot sa-ti dau contul meu.
 6. Cont de mega.nz

  M-am inscris la un cont platit de mega.nz si daca aveti nevoie de ceva download mare pentru care aveti nevoie de cont platit, PM me.
 7. http://robots.hackeducate.com

  Fiindca am vazut ca pe forum nu s-a mentionat de hackeducate.com, am zis sa-l postez. Evident ca sunt challenge-uri mai noi Daca l-a terminat careva pe ala cu robots, dati-mi un pm. Sunt blocat la o varianta cu ceva seif, care aduna niste numere lungi, si nu ai decat 1 secunda sa dai rezultatul. Cineva imi zicea ca pot sa scriptez rezultatul, dar nu inteleg cum. Numerele se schimba tot la 2-3 secunde cand dai refresh in browser. Merci.
 8. http://robots.hackeducate.com

  Pentru cei interesati! http://robots.hackeducate.com/enter.php Daca termina careva, sa ma anunte. Sunt blocat la un nivel.
 9. Link Academy

  Chiar sunt curios, sa vad ce notiuni se predau. Poate ma inscriu si eu
 10. Web Hacking 101

  Web Hacking 101 On December 22, 2015, Twitter paid over $14,000 to ethical hackers for exposing vulnerabilities. This wasn't a shakedown. Sites like Twitter, Shopify, Dropbox, Yahoo, Google, Facebook and more, ask ethical hackers to report security bugs and pay them. This book will teach you how you can get started with ethical hacking. aHR0cDovL2Jvb2t6ei5vcmcvYm9vay8yNTk1NjcwLzE5YTgyZi8/X2lyPTE=
 11. Bravo! Excellent find! Tine-o tot asa!
 12. Oare cum ar fi sa comparam studentii din alte tari, cu acelasi nivel de pregatire ca si in Romania, si sa vedem cat castiga ei, ca si angajati, numai cu cunostinte din facultate? Stim deja ca Romania e aproape pe ultimul loc, la nivel de salar, din Europa, indiferent, daca ai experienta, sau nu. Stim cu totii despre exodul celor calificati si necalificati din Romania. Daca problema e legata de facultati care nu pregatesc studentii suficient, atunci aici e o parte din problema, si ministerul invatamantului/educatiei trebuie sa schimbe asta (dar cand ministrul ei a plagiat diploma de doctorat, ce sa mai spui studentilor, sau directorilor de facultati); restul depinde de student, dar mai ales de economie, care trebuie sa stimuleze sau sa mareasca 'apetitul' pentru studentii de facultate, sau cei din scoli profesionale, sa ramana in Romania, pentru salarii comparative cu restul Europei. E bine ca macar studentii nostrii nu ies din facultate cu imprumuturi de $40k-$80k. De ce facultatile din Romania nu se implica mai mult in a initia proiecte pentru studentii din Romania, care sa ii pregateasca pentru un inceput de cariera, ca sa nu se mai puna problema, de "fara experienta"? Nu s-ar mai pune problema de venit prea mic atunci, dar raspunsul nu ii numai aici; cauza e asteptarea exagerata a angajatorilor, care nu inteleg sistemul romanesc de invatamant. Nimeni nu are curajul sa vorbeasca de salarii decente, pentru ca asta ar insemna costuri mai mari, poate mai putin profit, dar nu aplica niste principii simple de meritocratie si return-on-investment. Cred ca e important ca sa nu se descurajeze prin salar, pe cei proaspat intrati pe piata muncii, ci dimpotriva. Ca sa nu ma lungesc prea mult la vorba, uite aici un sistem, care ar merita aplicat pentru angajati. Google: "smart - smart measurable attainable realistic and timely". Aplicat de unele companii din Statele Unite, pentru evaluarea angajatilor, pentru bonusuri, marire de salarii, etc. Bonusurile pot sa fie orice: abonament sala de fitness, zile libere, chiar bani, etc. Angajatorii creeaza problema, desi partial, si ei se plang prin ziare, ca nu gasesc munca calificata, dar vina nu e in totalitate a lor, dupa cum am spus mai sus. https://www.numbeo.com/cost-of-living/
 13. Tutoriale, carti, etc

  https://groups.google.com/forum/m/#!topic/rsua-ts2014/bsDNBH0MrcU Pentru cei interesati! Spor la download!
 14. Nishang

  New link: https://github.com/samratashok/nishang
 15. Fun stuff

×