WarLord

Active Members
 • Content count

  532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

WarLord last won the day on September 12 2015

WarLord had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

1 Follower

About WarLord

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 10/19/80

Converted

 • Location
  172.16.128.254
 • Interests
  Totul referitor la I.T.
 • Occupation
  Specialist sisteme I.T., contractor.
 • Cunostinte
  tot ce trebuie...
 1. Te ajut eu sa iti faci download, dar nu pot sa-ti dau contul meu.
 2. M-am inscris la un cont platit de mega.nz si daca aveti nevoie de ceva download mare pentru care aveti nevoie de cont platit, PM me.
 3. Fiindca am vazut ca pe forum nu s-a mentionat de hackeducate.com, am zis sa-l postez. Evident ca sunt challenge-uri mai noi Daca l-a terminat careva pe ala cu robots, dati-mi un pm. Sunt blocat la o varianta cu ceva seif, care aduna niste numere lungi, si nu ai decat 1 secunda sa dai rezultatul. Cineva imi zicea ca pot sa scriptez rezultatul, dar nu inteleg cum. Numerele se schimba tot la 2-3 secunde cand dai refresh in browser. Merci.
 4. Pentru cei interesati! http://robots.hackeducate.com/enter.php Daca termina careva, sa ma anunte. Sunt blocat la un nivel.
 5. Chiar sunt curios, sa vad ce notiuni se predau. Poate ma inscriu si eu
 6. Web Hacking 101 On December 22, 2015, Twitter paid over $14,000 to ethical hackers for exposing vulnerabilities. This wasn't a shakedown. Sites like Twitter, Shopify, Dropbox, Yahoo, Google, Facebook and more, ask ethical hackers to report security bugs and pay them. This book will teach you how you can get started with ethical hacking. aHR0cDovL2Jvb2t6ei5vcmcvYm9vay8yNTk1NjcwLzE5YTgyZi8/X2lyPTE=
 7. Bravo! Excellent find! Tine-o tot asa!
 8. Oare cum ar fi sa comparam studentii din alte tari, cu acelasi nivel de pregatire ca si in Romania, si sa vedem cat castiga ei, ca si angajati, numai cu cunostinte din facultate? Stim deja ca Romania e aproape pe ultimul loc, la nivel de salar, din Europa, indiferent, daca ai experienta, sau nu. Stim cu totii despre exodul celor calificati si necalificati din Romania. Daca problema e legata de facultati care nu pregatesc studentii suficient, atunci aici e o parte din problema, si ministerul invatamantului/educatiei trebuie sa schimbe asta (dar cand ministrul ei a plagiat diploma de doctorat, ce sa mai spui studentilor, sau directorilor de facultati); restul depinde de student, dar mai ales de economie, care trebuie sa stimuleze sau sa mareasca 'apetitul' pentru studentii de facultate, sau cei din scoli profesionale, sa ramana in Romania, pentru salarii comparative cu restul Europei. E bine ca macar studentii nostrii nu ies din facultate cu imprumuturi de $40k-$80k. De ce facultatile din Romania nu se implica mai mult in a initia proiecte pentru studentii din Romania, care sa ii pregateasca pentru un inceput de cariera, ca sa nu se mai puna problema, de "fara experienta"? Nu s-ar mai pune problema de venit prea mic atunci, dar raspunsul nu ii numai aici; cauza e asteptarea exagerata a angajatorilor, care nu inteleg sistemul romanesc de invatamant. Nimeni nu are curajul sa vorbeasca de salarii decente, pentru ca asta ar insemna costuri mai mari, poate mai putin profit, dar nu aplica niste principii simple de meritocratie si return-on-investment. Cred ca e important ca sa nu se descurajeze prin salar, pe cei proaspat intrati pe piata muncii, ci dimpotriva. Ca sa nu ma lungesc prea mult la vorba, uite aici un sistem, care ar merita aplicat pentru angajati. Google: "smart - smart measurable attainable realistic and timely". Aplicat de unele companii din Statele Unite, pentru evaluarea angajatilor, pentru bonusuri, marire de salarii, etc. Bonusurile pot sa fie orice: abonament sala de fitness, zile libere, chiar bani, etc. Angajatorii creeaza problema, desi partial, si ei se plang prin ziare, ca nu gasesc munca calificata, dar vina nu e in totalitate a lor, dupa cum am spus mai sus. https://www.numbeo.com/cost-of-living/
 9. https://groups.google.com/forum/m/#!topic/rsua-ts2014/bsDNBH0MrcU Pentru cei interesati! Spor la download!
 10. New link: https://github.com/samratashok/nishang
 11. Security+ te ajuta sa iti dezvolti vocabularul si cunostintele de baza, la fel si CEH. OSCP ii foarte greu daca nu ai cunostintele astea, pentru ca e destul de dificil. De asemenea te sfatuiesc sa stii engleza macar la nivel mediu, daca nu, iti va fi greu sa citesti si sa aplici ce citesti. OSCP-ul ii si mai scump decat Security+ sau CEH. Materialul de Sec+ sau CEH le poti studia singur, cand ai chef, si sunt destule tutoriale despre subiecte. Subiectele de la OSCP sunt mai 'secrete', si deci depinde de tine sa iti dai seama ce si cum, sa poti exploata. OSCP-ul ii mult mai greu, din lipsa de informatie despre subiecte si rezolvari si apoi, accesul la laborator e pe baza de timp (30 de zile, 60 de zile, etc). Restul decizi tu!
 12. Dupa ce citesti cartea de unu' singur, si iti dai seama ce se intampla acolo, cauta online un test gratuit care sa iti testeze cunostintele acumulate. Te anunt ca trebe' sa stii engleza foarte bine. Daca dupa ce citesti cartea, faci vreo 200-300 de intrebari sa vezi cum stai cu intelesul materialului, si nu merge treaba, atunci da banii pe curs. Dar daca cauti pe net, gasesti tot ce vrei! Unica diferenta, e ca cursul iti faci el planul, pe cand daca faci studiu individual, iti faci TU planul de studiu. Sincer, m-as uita pe piata din Romania, sa vezi care sunt cerintele, sau din Europa daca cauti inafara tarii. Eu as zice ca un Security+ si apoi OSCP, ar fi fain, dar depinde de mofturosi de angajatori.
 13. Mai radeti si voi, mah! http://amanda.secured.org/bad-malware-pickup-lines/
 14. Culmea cum sar toti dupa o carte, dar nu-si dau seama ca cam (da am zis "cacam" ) , tot ce ai nevoie ii deja online. V-ati 'umezit' toti dupa o carte, cand Internetul va da tot ce aveti nevoie. Va faceti de rusine!