Jump to content

kasmir

Active Members
  • Posts

    296
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

kasmir last won the day on November 10 2016

kasmir had the most liked content!

About kasmir

  • Birthday 05/01/1937

Recent Profile Visitors

2942 profile views

kasmir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

40

Reputation

  1. Salut, Poate cineva sa-mi dea invite pe chat? Multumesc
  2. de ce nu te apuci sa citesti prima data si dupa sa-i dai drumu la CTF. input='or '1'='1
  3. tot asta o sa fie mai bun https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5459068
  4. GDPR is comming Toate firmele se preocupa de asta, numai altex nu ?
  5. Merge cineva anul acesta la Defcon/Bsides/Blackhat ?
  6. Duration: 6 months Rate: £500 per day - Linux Kernels - Docker Kernels - Linux Containers - The Complete production transition from Infra through to Containers & Automation etc Pm pt mai multe detalii!
  7. Da, 540 lei este un bilet, de asemenea 39.5 euro este scump pentru un student sau elev Aceasta conferinta, dupa cum am sugerat mai sus, a luat o intorsatura comerciala. Am observat o multime de sponsori, cu ce v-au sponsorizat? Nu am postat sa va trag la raspundere, am postat aici sa-mi exprim nemultumirea in legatura cu pretul exagerat de ridicat. (calitate & pret) De asemenea, am ramas surpins ca pretul este in euro ? Am intrebat la receptie cat ma costa un bilet, a venit o domnisoara la mine si mi-a spus pe un ton foarte linistit 120, iar eu fiind mai comunist, neadapatndu-ma inca la lei noi, am spus 1 mil 200, la care ea zambeste si spune: Nu, 120 euro. In acel moment mi-am zis , WTF, imediat mi-a venit in minte unu de pe forum, nu-i dau numele, care spunea "ma cac pe ea de tara" Frate suntem in ROMANIA, este un brand romanesc "defcamp", avem inca LEI noi sau cum le spuneti voi. Mi se pare dezgustator sa sugerezi ca este ceva non-profit, cand pretul este 40 euro pt un student. + ca au existat sponsori. Are cineva idee cat a costat un bilet la bsides london sau manchester? Ca hint, nu au avut atatia sponsori cat a avut defcamp. + ca au oferit free lunch + apa si cafea. Nu vreau sa blamez sau ceva, imi cer scuze fata de organizatori daca am scris ceva gresit sau neavedarat. .. Eu doar mi-am exprimat nemultumirea fata de pret. Respect si apreciez faptul ca ati depus munca si v-ati chinuit sa realizati acest eveniment.
  8. Lasa de dorit, 5 milioane 400 un bilet. In situatia in care salariu minim pe economie in romania este 12 mil 500. Felicitari! Am vazut o multime de sponsori, cat v-au sponsorizat, 100 euro? Deci se pare ca deja s-a lansat un business de pe urma conferintei. Incet, incet poate ve-ti ajunge la 1000 euro. Ganditi-va numai la elevi si stundeti.
×
×
  • Create New...