Jump to content

Adln

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Adln

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Citez de pe https://altex.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal/ : "Scopul colectarii datelor este: (...) activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului". Și continuă prin "Altex poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat"... wtf? ce protecție a datelor cu caracter personal mai e asta?
 2. Noa. Cred ca trebe sa studiez ce inseamna partitie primara si logica. Intre timp, m-am jucat un pic cu configurarile si acuma am o singura partitie unde salveaza datele intre rebooturi. Mersi fain.
 3. Salut, Tocmai am insalat Kali pe un stick usb și am observat că stick-ul e partiționat automat de către pc. Prima oară aveam 4 partiții https://ibb.co/jTGWNa .. .. după care 5 partiții https://ibb.co/fKf82a De ce se întâmplă asta ? Trebuie să le formatez după fiecare reboot ?
 4. Parolele le-am luat de pe https://wiki.skullsecurity.org/Passwords .Probabil că sunt destule dintre ele care sunt generate cum zici tu.
 5. Salut, Zilele trecute am fost făcută un progrămel simplu de HTTP Brute Force pentru a exersa un pic de Python. Noa, și mi-o venit întrebarea dacă există anumite șabloane în structura parolelor. Așa că am făcut un script cu care am adunat câteva date dintr-un fișier cu vreo 16 milioane de parole. Nu e nu știu ce, dar poate cineva îl găsește interesant așa că fac un rezumat. Am împărțit parolele în 4 grupuri în funcție de lungimea lor: -> 1-3 caractere (1467 parole) -> 4-7 caractere (2.686.364 - 16%) -> 8-14 caractere (13.346.633 - 80%) ->
 6. E interesant. Sunt curios totusi de ce aia au considerat ca nu e o problema de securitate.
 7. Tot pe același principiu, în momentul în care îți alegi adresa pentru un email nou, îți validează pe loc dacă adresa mai există sau nu. nu am verificat cu requesturi foarte multe dar pare să fie același lucru.
 8. Mersi fain, o să adaug și modificările astea De partea cu logging-ul eram conștient și când am făcut progrămelul, dar fiind începător nu știam ce și cum și am zis să mă concentrez pe chestiile super basic.
 9. Salut, Cu scopul de a invata si exersa un pic de Python, am facut un programel pentru Brute Force/ Dictionary attack. Proietul se gaseste la https://github.com/lucadln/http-brute-force . Cateva idei despre cum functioneste: - pentru a face un request se poate rula o comanda simpla ca " python main.py --url 'http://localhost' " - pentru a face un brute force trebuie definita o variabila ${brutus}. Ca exemplu, pentru a gasi o pagina din localhost se poate rula comanda " python main.py --url 'http://localhost/${brutus}' ". In cazul asta programelul o sa faca re
×
×
 • Create New...