Jump to content

Furnicarul

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1094 profile views

Furnicarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Are cineva idee cum se rezolva acest CTF ? Am incercat cu sqlmap si mai multe incercari cu SELECT * FROM table WHERE etc. BASIC INJECTION 30 points 2630 solves Web Easy intelagent See if you can leak the whole database. The flag is in there somwhere… https://web.ctflearn.com/web4/ Multumesc !
  2. @theandruala Da asta stiu si eu..Dar eu asa stiu..Cand incepi cu ceva cresti usor usor nu direct spargi NASA ..App..Ce imi recomanzi sa fac sau ce sa invat..Ce tehnici de hacking etc.
  3. @ARUBA nu poti sa raspunzi frumos si calm ? Ti-ar fi placut daca ar fi vorbit asa cineva cu tine cand erai la inceput ?
  4. @ARUBA Da, pot spune ca sunt fiindca am niste parteneriate in oras..Infine..Vreau doar ca sa stiu sa am "acolo" cunostinta aia, despre cum se face..Nu ca ma apuc acum sa pun imagini si prostii de astea
  5. @theandruala stii vreun tool ceva ? Eu folosesc Linux
  6. Daca am gasit un website care este vulnerabil la SQl, cum as putea sa modific "chestiile de pe el", gen html-ul ? Sau sa pun o poza, sa uploadez un script pe el ceva ?
  7. M-as baga eu dar nu am varsta necesara :)..
  8. Realizez website-uri / platforme cu tehnologiile urmatoare: Backend: PHP / XAMPP Data Base / Python / Codeingniter Frontend: HTML, CSS , PUG, SASS, SCSS, LESS, BOOTSTRAP, JQuery, JSON Metodă de plată: PayPal. Email: iulianschifirnet1@gmail.com Proiectele le creez contracost în funcție de dificultate, pretul creste. Orice alte detalii cu privire la tipul de proiect, limbajele folosite, sau plată le putem discuta în privat. Mulțumesc pentru atenție.
  9. @aelius Da as vrea sa invat dar nu stiu de unde..Vreau sa progresez si sa invat lucruri mai avansate..Am stat toata ziua pe net si nu am gasit nimic nou si concret
  10. Salut ! Sunt incepator..Nu demult am inceput cu scripting-ul si vreau sa va intreb..De unde pot invata sa fac scripturi bune, arhive ca eu gasesc numai din astea basic si nimic nou Am reusit sa fac un Dictionary attack pentru gmail, email-spammere, un NMAP simplu si cam atat...As vrea sa invat cum sa fac scripturi/arhive pentru SSH Scan, lucruri din astea mai avansate. Stiti de unde as putea sa invat ?
×
×
  • Create New...