Jump to content

aelius

Administrators
 • Content Count

  4634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  198

Everything posted by aelius

 1. Voi ati fumat ceva? Nu am inteles nimic din ce vrea sa spuna :))))
 2. Face seo pe domeniu neinregistrat :))))
 3. Sa nu spui ca-s hater, dar vad inutil asta. tex: ~ $ cd Work/ tex: ~/Work $ echo "export PATH=$PWD:$PATH" >> ~/.bash_profile && source ~/.bash_profile quick test: tex: ~/Work $ echo $PATH /Users/aelius/Work:/opt/local/bin:/opt/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin:/opt/X11/bin:/Library/Apple/usr/bin
 4. Daca-l indesi intr-un pc cu linuxe si imi dai acces la el, pot arunca eu o privire.
 5. Da, e emulator. Le vezi direct COM*
 6. Doar recomandari. Lucrez de multa vreme si mi-am facut ceva cunostinte (ma refer la un cerc de clienti/firme/etc)
 7. Pretul il faci tu, nu iti ofera cineva cat vrea. Imi pare mult mai comod si mai ok. In plus, esti acoperit in caz de probleme. Clar, nu pot avea acelasi volum de lucru pentru ca nu iti gasesti clienti asa usor. Ceva la obiect: Esti sigur 100% ca iti trec toate porturile + os fingerprint si ce ai nevoie prin VPN? Nu stiu daca ai certitudinea ca nu se schimba ceva.
 8. Hahaha, ce curiozitate. Eu nu vand. Ma asigur ca e cerere serioasa si apoi dau omului date de contact.
 9. Pentru security audits (nu fac bug bounty, lucrez pentru clients, diverse companii), fac totul de pe IP de acasa. Am contract, am acordul lor scris si nu e niciun fel de problema. Ma asigur doar ca nu e vreun echipament care sa trimita email-uri la furnizorul de internet.
 10. :))))) Un site de genul poate produce zeci de mii de euro, lunar, de voie. Nu sunt site-uri de vacanta. Sunt publicatii online de stiri, nu site-uri de vacanta sau filme piratate.
 11. Advertoriale, pe ambele mentionate, aici: https://agoramag.ro/comunicate-presa Daca vrea cineva in fluxul de stiri, costa mai mult, clar. In ambele cazuri, pentru SEO e super ok. Ca trafic, sunt statistici publice pe SATI / Brat => https://www.brat.ro/sati/rezultate/type/site/c/all/period_type/day/period_filter/2020-9-22/category/all/editor/all/order_by/visits/order/desc/page/1 Excludeti din lista olx, care nu e de stiri ps: clickuiti cu incredere, nu sunt link-uri de afiliat, lol.
 12. Daca vrei direct pe fluxul de stiri, costa mai mult. Daca vrei intr-o sectiune de comunicate, mai putin. Pentru SEO, sunt super ok ambele variante. Capital si Evenimentul Zilei nu te intereseaza? Sunt mult mai mari decat cele mentionate de tine. Daca da, da-mi un mesaj privat.
 13. N-ai ce probleme. Mie mi-au cerut ID-ul :)))))
 14. iti pui pe un site ceva scris cu respectivu si apoi dai link-ul. ceva.ro/poze-cu-ma-sa-lu-bogdandc-surprinsa-in-gangbang.html Sa fie la titlu ceva la asemenator, astfel incat preview-ul sa se vada clar 🤣 Dupa ce ai adresa IP, ce faci cu ea? Dai acatiste la biserica, pui lumanari invers, sau?
 15. Tema default e perfecta. Chiar imbunatatita de la update
 16. Which should NOT be used if you care about network latency and bandwidth throughput -- the hater
 17. Se conecteaza la ei sau ai tu jucariile instalate pe ceva? (mysql, etc). Adica e software as a service, cu totul la ei? // edit - Am descarcat aplicatia de Linux si m-am uitat rapid prin ea. Nu o sa poti posta pe absolut toate site-urile pentru care e facuta aplicatia. Pe unele, se plateste accountul. - E posibil sa nu comunice direct cu site-urile de anunturi si sa se foloseasca de API-ul unui site (anzeigenchef.roundcubes.de) - Se face validarea online, direct (cu account la ei) si cel mai probabil se verifica dupa plata lunara(subscription) + account. In principiu
 18. Salut, Ai nevoie de un releu intermitent asimetric. Exemplu: esrs-tc11
 19. Normal nu ma bag in treburile altora. Ai doua site-uri acolo sau mai multe (doua ai specificat mai sus). Cel static (cu html), iti functiona fara probleme, iar cel dinamic (pe platforma wordpress) nu se putea conecta la baza de date (lucru care il vad si acum). Nefiind vorba de un serviciu cu administrare, atunci suportul functioneaza "best effort" si este la discretia furnizorului. Din punctul lui de vedere, lucrurile stau cam asa: - Serverul este UP - Conectivitatea este OK. Serviciile sunt treaba ta. Intra, verifica ce incarcare au procesele de pe server, verifi
 20. aelius

  Atac flood

  Nu rezista nimic. De unde veniti cu ideile astea. Totul tine de volum si pana la urma iti taie hostingul chiar furnizorul tau. Daca nu o face el, e posibil ca si la randul lui sa fie blocat prin providerii lui. Daca-ti vin in mufa 50 gbps doua zile, pentru un client care plateste 15 euro lunar, iti convine? Furnizorii mari platesc 400-600 euro pe 1gbps si e 95th percentile.
 21. voi va uitati in gura la Kev? Omu e copt :))))
 22. Cumpar pagini de facebook. Minim 50.000 like-uri / followers. Astept mesaj aici sau pe privat.
 23. Hai man. Email sau telefon de suport nu au? Nu mutati suportul de acolo aici pe forum. I s-a permis sa-si faca aici thread cu serviciile lui, mascat de un titlu care nu are nicio treaba, dar suport nu vrem sa oferim aici pentru ce ofera el. E totusi un serviciu comercial, iar aici suntem doar o mana de oameni care nu profitam cu nimic de pe urma forumului.
 24. Bre, ce pula calului e asta? Iti bati joc de noi :))))
×
×
 • Create New...