Jump to content

creatinina

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

creatinina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Deci va rog frumos sa mi se transmita de ce sunt banata aici pe chat. Nu vorbesc urat.pe cei care stiu a vorbi urat ii lasa , si pe mine ma scoate afara. DE CE????? Astept imediat raspunsul. Este rusinos.!!!!!!!!! A trebuit sa imi fac trei email yahoo si unul google,.si tot m-a scos afara de pe chat!!!! Vreau sa stiu motivullll!!!!!!
  2. okk,trebuie sa instalez chrome!
  3. il reinstalez imediat nu vrea, ..nu stiu de ce,.cred ca nu am acces la chat.spune-mi ce link sa bag,.si unde
  4. care link? unde este link-ul? de fapt de unde il iau? am instalat discord.,si l-am sters,.dar il pot reinstala.,doar spune unde este linkul
  5. deci ,comanda 1. este !kb user..si alta comanda ar mai fi direct din maus dreapta, ban nu ma lasa sa intru pe chat, ca am putea vorbi acolo aismen, uite care e treaba,.nu imi schimb eu sexul la dorinta ta,...dar nici botezata din nou nu vreau,.sunt deja botezata.inteles???
  6. Se vede ca esti un ciudat,.pentru tine nu mai exista femei pe lumea asta, s-au terminat...pentru tine exista doar barbati...SUNT FEMEIE! ok? si nu am ajuns sa iti dau eu tie raportul! Albastrel, multumesc frumos, astept sa imi spui toti pasii, sincera sa fiu nu prea le am!
  7. nu am asa ceva..nu m-a facut mama de gen masculin,.si nici nu va iau de prosti,.ti se pare.,dar este ciudat ca mi s-a mai spus asta si de catre altcineva..ca il iau de prost...fals! te cam inseli!
  8. Ma numesc Angelica,.si am intrat aici ca sa mai imi imbogatesc cunostintele ,.dar in primul rand am intrat pentru a afla si gasi o modalitate de rezolvare a unei probleme,.si anume: Sunt operatoare pe un anume chat.,si intampin probleme cu un individ care ma jigneste ca la usa cortului...Tipul are IP dinamic..si intra de pe AndroIrc. L-am banat dar intra iarasi. Va rog sa ma ajutati cu ceva idei.,si anume cum as putea sa ii fixez Ip-ul, deci sa il banez astfel incat sa nu mai revina. Ma ameninta mereu ca va reveni,.si asa si este revine cu injuraturile. Va multumesc frumos. Am speranta ca se va gasi o solutie.
  9. ok, faceti cum vreti voi,asa sa fie, nu se poate sa intru, nu se poate.asta este
  10. Nu inteleg de ce am fost scoasa de pe chat, nu am gresit cu nimic. doresc sa intru inapoi. sunt o femeie cu bun simt si nu am facut nici un rau la nimeni.
×
×
  • Create New...