Jump to content

WolfUniqe

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WolfUniqe

  1. Fitbit Surge (pret magazin 250euro) PRET 70 EURO
    Fitbit Blaze (pret magazin 240 euro) PRET 50 EURO
    Fibit Charge HR (pret magazin 150 euro) PRET 45 EURO

     

    Ele sunt noi nefolosite ! provin din strainatate ! vin fara incarcator sau cutia originala !  (incarcatorul e 40-60 lei)

    Offer primul pentru membri cu reputatie !

    Pentru ceilalti membri doresc depunere la banca /paypal  sau bitcoin ! 

     

    In cateva ore de la plata cumparatorul va primi un numar de AWD de la DHL si va primi comanda in 4-5 zile lucratoare !

     

    contact skype wolfuniqe

     

     

     

     


     

  2. :)) vad ca nu va duce mintea pe mininthebox cand cumperi ceva e un box pe care il bifezi sau nu in valoare de 1$ zice ceva de asigurarea marfi etc acolo mai scrie si ca ptr orice taxa vamala care o platesti mininthebox iti dau bani inapoi !

    doar fa un ticket cat ai platit vama si ei iti ramburseaza bani direct ! de cele mai multe ori nici nu iti cer dovada :)

    apropo am un coupon code de 10$ la orice comanda il vrea careva ?

  3. Eu singur nu m-as plictisi niciodata: blonde, brunete, satene, roscate si apoi vine blonde cu suvite negre, blonde cu suvite roscate, blonde cu cu suvite satene, apoi brunete cu suvite satene, brunete cu suvite blonde (nu e acelasi lucru cu blonde cu suvite negre) s.a.m.d. si asta nu e tot ca fiecare poate sa aiba si ochi albastri, negri, caprui sau verzi, rezulta de aici alte combinatii, daca mai iau in calcul si marimea sanilor si culoarea areolei care poate varia de la rozie la brun inchis, apoi rase, nerase si asa mai departe. Pai pentru asa ceva trebuie timp nu gluma si plus de asta trebuie sa mai vezi mai bine, sa faci o preselectie si apoi poate nu esti sigur sau ai uitat de cum a prestat una din ele (sau mai multe) si trebuie sa repeti examinarea si tot asa. De plictisit eu sigur nu m-as plictisi, nu am cum, tu nu vezi cata bataie de cap as putea sa am ?

    you made my day :)))) da mare dreptate ai

  4. Iar te-au lasat ai tai sa bei apa de la robinet? windows 10 e cea mai mare porcarie creeata de Microsoft de la windows vista in coace.

    chiar e necesar sa ma jignesti? pur si simplu mi-am spus parerea prietene nu e nevoie sa jignesti (mai rau decat o jignire e o jignire fara rost doar de dragul de a jigni) GJ sper ca esti mandru

  5. Sunt curios voi ce va jucati, cu ce va relaxati?

    Eu unu mi-am facut cont iar pe dark signs. Il stiam de mult dar nu mai intrasem de foarte multa vreme, e un joc care necesita conexiune la internet, si ce mi-a placut si mai mult este ca iti poti scrie tu singur scripturile in joc ptr a face diverse misiuni cu tema de hacking :D. dupa parerea mea daca esti incepator in programare pentest etc e un joc foarte distractiv cu care poti incepe sa inveti macar logica in a programa in a face un script sa faca ce vrei tu.

    smite,heroes of the storm,gta v

×
×
  • Create New...