Jump to content

R0cc0

Active Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R0cc0

  1. Pai de asta il si iei prin surprindere , ca sa nu apuce sa stea , daca te ameninta cu gasca , tu il bati singur , si ii zici ca asa va patii de fiecare data daca va face ceva gresit , + de asta in gasca e urat , daca e vreun fomist si tu esti mai instarit .

    EDIT : Uita despre ce ti-am zis mai sus , nu se merita ,din 2 palme e ...

    Scuzati triplu post , am vrut sa dau edit si , din graba am dat quote .

  2. Crede-ma ca asta e tot ce-mi doresc, sa-l bat eu. N-are nici o sansa in fata mea. Prietenului lui i-am basculat trombonul cu un picior in cap, si-a pierdut si telefonul din cauza asta. Asta-i si mai prost la bataie, il umilesc. Problema e ca e prea las si n-o sa stea la o lupta corecta.

    Pai de asta il si iei prin surprindere , ca sa nu apuce sa stea , daca te ameninta cu gasca , tu il bati singur , si ii zici ca asa va patii de fiecare data daca va face ceva gresit , + de asta in gasca e urat , daca e vreun fomist si tu esti mai instarit .

  3. Un sfat :

    Asteapta-l dupa ore , tragei o mama de bataie , si te asigur ca a doua oara cand te vede da buna ziua si la pietre ( in cazul in care il bati singur ) .

    Nu te duce mal la gramada , nu faci bine , poate iesi urat , cel mai bine il prinzi la colt de strada singur , ii rupi coastele si asta a fost .

  4. Nu trebuie emulate, pentru majoritatea programelor pentru win gasesti altele identice(aproape) pentru Ubuntu.

    Incerc sa iau totul cap coada , o sa ajung si la versiunile noi :) , am inteles la ce te-ai referit , acest tutorial a fost mai mult ca o lectie de istorie .

  5. Ubuntu Linux

    Ubuntu Linux , este o distributie GNU/LINUX care in ultimi ani a luat o foarte mare amploare .

    Ubuntu este recomandat chiar si pentru cei ce au fost " dependeti " de windows , are si o interfata grafica destul de usoara , si nici odata nu a fost " invadat " de agiornamente , ceea ce il face functional si foarte usor de folosit in acelasi timp .

    Debian este " mama " pentru Ubuntu , Debian este stanca pe care Ubuntu s-a format , si dobandeste o mare parte a pachetelor si a managerului " apt-get " de la Debian .

    immagine_01_01_s.png

    Ubuntu , este un cuvant antic african care inseamna " Univers de persoane " , acest cuvant cuprinde bine conceptul de " Open Source " si proiectul GNU , acest proiect are foarte multe obiective umane , ca si :

    1 : Soft gratuit .

    2 : Tot sistemul poate fi setat in orice limba mama , pentu user .

    3 : Useri pot modifica / personaliza sistemul dupa bunul plac .

    Asemanarile Ubuntu cu Debian nu sunt numa etice , dar si tehnice :

    Odata la 6 luni cu , construirea SID ( instabila ) a Debian , vine relansata o versiune noua instrumente agiornate , printre care si versiunea GNOME , o lansare bianuala care coincide cu acest proiect .

    Aceste proiecte sunt formate de o comunitate de svilupatori ( unii chiar platiti ) care muncesc atat la sistemul Debian cat si la Ubuntu , acestia aduc sistemelor multe imbunatatiri .

    Pentru userii care nu au mai lucrat nici odata cu sistemul Ubuntu ,dar au lucrat cu Debian , pot sa isi imagineze ca este acelasi lucru , dar cu o libertate grafica mai mare , toate tootlurile , gestiunile , pachetele , sunt aceleasi dar cu avantaje grafice .

    Exista variante Ubunt care sunt baza ( inceputul proiectului UBUNTU ) care mentin structura si ideea in sine , dar au ca obiectiv o alta tinta :

    a ) Kubuntu - Identic Ubuntu , doar ca utilizeaza ambientul desktop KDE in loc de GNOME .

    b ) Xubuntu - O alta varianta care foloseste " Xface " ca ambient desktop ( o versiune pentru pc's mai putin puternice ) .

    c ) Eubuntu - O varianta educativa ( copii / adolescenti ) .

    d ) Ubuntu lite - Pentru calculatoare vechi , utilizeaza " IceWM " ca si window manager .

    Pentru a avea un sistem complet operativ , primul lucru este sa descarcati evident o distributie . Ubuntu este disponibil pe site-ul oficial in 2 versiuni [Desktop / Server ] , amandoua sunt de dimesiunile memoriei unui CD . In acest tutorial am ca scop sa va explic # instalarea si folosirea versiunii @ Desktop .

    a : i386 - Daca aveti un pc [ x86 pe 32 bit ] , practic orice computer Inter sau AMD .
    b : amd64 - Daca aveti un pc cu procesor pe 64 bit .
    c : powePC - Daca aveti un pc @ Apple cu un procesor [ G3 , 4 , 5 . ] .

    Dupa ce am descarcat o versiune , o punem ( scriem ) pe un CD .

    Open CD

    immagine_02_02_s.png

    Daca sunteti utilizatori # Windows , este o mare placere stiind ca instalarea Ubuntu are anumite programe @ open source pentru Windows , asta pentru a facilita " traumatismul " trecerii pe LINUX , este de ajuns sa introduceti CD - ul in CD - rom / rw , apoi puteti instala urmatoarele programe :

    - Mozila Firefox - Browser open source .

    - Mozila Thunerbrind - Client de mail perfect pentru Firefox .

    - Gaim - Sistem de socializare instantanneu care permite utilizarea a : ICQ , MSN , Yahoo , IRC .

    - The Gimp - Program grafic .

    - AbiWord - Word Procesor .

    Ambientul live

    Introducand CD - ul in CD - rom / rw , si restartand pc - ul , apoi selectionand ca si prim dispozitiv boot CD - ul , veti intra in Ubuntu . Printre variile optiuni puteti sa deschideti Linux live , scopul principal al acestei optiuni este acela de a va demonstra ceea ce poate / inseamna Linux , fara a fi nevoie de instalarea acestuia pe HDD .

    immagine_02_03_s.png

    Dupa cateva zeci de secunde , in care imaginea de pornire va va arata fazele de # loading , o sa fi se arate ambientul live Ubuntu , care foloseste GNOME , care ne permite sa folosit toate necesitatile pentru a testa sistemul .

    Dar ambientul live , este foarte folositor in multe cazuri , de exemplu : Ni se blocheaza calculatorul , avem treaba urgenta , live Ubuntu ne permite sa utilizam aproape toate aplicatiile : OpenOffice , Mozila etc .

    Prima impresie

    Dupa ce ne-am clarificat un pic in ceea ce inseamna LINUX , dupa instalarea acestuia , ar trebuii sa ne apara programul numit " Grub " , acesta fiind # bootloader-ul , acest sistem va permite sa alegeti intre sistemul Windows si Ubunt ( luand in considerare ca sistemul linux a fost ca si in cazul meu instalat langa Windows ) , alegem Ubuntu , si ar trebuii sa apara un screen in stilul Windows cu o bara progress .

    Prima pornire nu este foarte rapida , deoarece sunt impostati primi parametri initiali ai multor programe , dupa toate acestea ( dupa cateva minute ( 2 minute in general ) trebuie sa apara un screen de login numit GDM )) . In acest punt va puteti loga pe sistemul Linux @ Ubuntu , dar in caz ca v-ati razgandit , puteti inchide , restarta computerul , dar luam cazul autentificari , trebuie sa introducem in campurile specifice , user si parola , care le-am ales la inceput .

    immagine_03_01_s.png

    Daca autentificarea este corecta , va pornii GNOME , care este ambientul desktop default al Ubuntu . Ca si orice instalare al GNOME , este prezent meniul care ne permite sa accesam programele default , resusrse , si functii de sistem ( administratia , panoul de control , help ) . In dreapta sus , sunt prezente [ ceasul , gestiunea audio si " try-bar " ( bara care contine anumite programe in executie ) exact ca si windows-ul )) .

    NOTA - Toate driverele in mod normal sunt recunoscute si automat instalate de catre Ubuntu si configurate in mod corect . ( Toate astea nu sunt facute doar in cazul in care aveti probleme cu calculatorul ) .

    immagine_03_02_s.png

    Prima operatie care trebuie facuta o data cu pornirea sistemului este aceea de a updata limba sistemului , asta daca , cand ati instalat Ubuntu ati ales o alta limba in afara de engleza crezand ca va este mai usor , pentru a face asta trebuie sa :

    Click manu bar -> sistem -> administration -> language support .

    ( aici selectati limba dorita ) .

    Desktop-ul va devenii usor transparent , si o sa va ceara parla care va va da drept de administrator , parola care trebuie introdusa e cea de user nu cea de root ( super user ) .

    Fisiere , directoare si volume

    Linux se diferentiaza de Windows nu doar prin programe si filozofia sa , dar si prin impostarile de sistem . Pe linux elementele de sistem , perifericele , sunt tratate ca si fisiere , acest lucru poate parea straniu , dar toata aceasta explicatie este pentru a inteelge ca toate acestea provin de la Unix .

    Problema primcipala este aceea ca sistemul nu este identificat de " C: " , deci discurile externe au ca cititor " D: " sau similare . In linux exista un director root " /" , care contine in internul sau toate fisierele si toate colegarile nu doar catre datele fizice , dar si catre toate dispozitivele periferice . In acest mod cititorul de CD ( CD -rw / rom ) va fi disponibil via : " /media/cdrom sau /mnt/cdrom " si va putea sa fie citit CD - ul doar daca va fii montat , adica doar daca va fii facuta cererea de citire . Deci se asociaza dispozitiv - fisier .

    Pe Ubuntu , dar mai ales in GNOME , comportamentul Linux este automatizat , si in mare parte ascuns , in asa fel in cat il face mai prietenos pentru un user incepator . Clicand pe " MyComputer " ne va aparea o lista de dispozitive montate ( de ex : alte partitii ) , si cele care trebuiesc montate ( de ex : cititorul de CD ) . Daca introducem un CD , si clicam de doua ori pe mont , va fii deschis si citit CD - ul ( datele ) .

    Pentru a intelege care sunt discurile si cum vin asociate acestea la sistem , trebuie sa intram in : " System - > Administration - > Disc , apoi dupa ce introducem parola , clicati pe diferitele dispozitive prezente . O sa va apara o prima parte informativa care contine , care contine mai mult decat informatiile despre model , dar si periferica asociata , in general ( /dev/hda/ ( pentru discuri Eide )) , pentru discuri Scsi ( /dev/sda sau S-Ata ) . Clicand pe partitie puteti verifica in cate sub partitii este divizat ( ex : /dev/hda1 , /dev/hda2 etc ) , este divizat in discuri si eventuale " mount-point " asociate ( ex : /media/cdrom ) .

    Gestiunea discurilor pe Ubuntu este foarte avansata , asa incat daca introducem un CD sau un Stik , aceasta este automat montata , si ni se va araa ca si icon pe desktop . In plus se poi asocia diferite actiuni , depinzand de ceea ce a fost introdus , ex : Daca se introduce un CD gol ( fara date scrise pe el ) sau un aparat de fotografiat , poate sa porneasca programul de master prima oara , decat cel de vazut imagini .

    Folosirea terminalului

    Daca totul este ok si instalat bine , Ubuntu ne da voie sa modificam setarile sistemului asa incat sa nu depindem prea mult de terminal , aici este oportul un Manual de folosire a terminalului . Asta deoarece pe viitor este foarte util , daca veti vrea sa instalati ceva , de ex : un modem sau altceva .

    Prima chestie care trebuie stiuta pe Ubuntu este aceea de a stii sa folosim comenzile root in terminal . Pe ubuntu dupa cum bine stiti super - userul este dezactivat , deci pentru a avea acces root ( administrator ) , deschidem terminalul : ( Aplication - > Accesories sau CTRL + T ) .

    Si ne va aparea asa :

    user@ubuntu:~$

    Prima linie aparuta este foarte importanta :

    user = numele tau ca si pc .

    ubuntu = este numele de host al pc - ului .

    Singurul identificativ cu care calculatorul este vazut in retea este " ~ " , ne indica ca suntem in file-ul Home , aceasta anolog este reprezentat pe Desktop , dar semnul dolarului " $ " inseamna ca suntem logati ca si useri normali , cu privilegii limitate , care nu ne dau voie sa modificam setarile sistemului .

    Sa presupunem ca vrem sa schimbam data si ora calculatorului , ex : 5 / 13 / 2013 , ora 12 : 20 . Puteti face asta cu , comanda " date " si cifrele care apara ne indica " luna , ziua , ora si anul .

    user@ubuntu:~$ date 10011200
    date: Can not set date: Operation not permitted

    Mesajul de eroare este din cauza ca toate setarile de sistem , pot fi schimbate doar de super - user ( root ) , din aceasta cauza apelam la comanda " sudo " .

    user@ubuntu:~$ sudo date 10011200
    Password: insert the password
    ( introducem parola root )
    mon may 13 12:24:00 CEST 2013

    Comanda " sudo " este necesara innainte de orice comanda , ne permite de a avea privilegii de super - user , pentru un timp limitat , de exemplu , daca mai vrem sa setam ceva dupa data si ora , avem la dispozitie 5 minute , atat ne este permis de la ultima utilizare root , dupa ce am introdus parola .

    In caz ca ne plictisim sa introducem parola root la interval de 5 minute , trecen la shell root .

    user@ubuntu:~$ sudo -s
    root@ubuntu:~#

    Dupa cum vedeti sintaxa shell este schimbata putin , in sensul ca numele vostru de user este inlocuitde " root " , asta ne indica ca shell-ul in care ne aflam , ne da privilegii de administrator , in plus ultimul caracter nu mai este semnuldolarului , ci semnul diez ( sharp ) .

    Adevarul este ca Ubuntu nu merge pe o regula pe care alte sisteme merg , adica sa ne abiliteze de la inceput accesul root . Puteti abilita super - userul cu urmatoarele comenzi :

    user@ubuntu:~$ sudo passwd root
    Password: insert the password
    Enter new UNIX password: insert the password root
    Retype new UNIX password: retype the new password root

    In acesto moment , puteti intra ca root scriind " su " si tastand paroala .

    user@ubuntu:~$ su
    Password: insert the password root
    root@ubuntu:~#

    Scuzati greselile gramaticale :)

  6. Header ( antet )

    Caracteristici si specificatii ( functii si date tehnice ) .

    Tagul " HEADER " este folosit pentru a reprezenta un grup introductiv sau de navigatie sau AISD , aceasta definitie este aparent vaga , dar cuprinde conceptele-cheie pentru a intelege pe deplin functia cu aceasta ( eticheta ) .

    1 : Elementul " HEADER " este un continator al altor elemente .

    2 : " HEADER " nu trebuie confundat cu ceea ce este ( antet / cap ) principal al unui document ( acesta fiind in ziua de astazi definit cu tagul " <h1> " .

    3 : Natura si scopul elementului <header> nu depinde de pozitia sa in documet , ci de " contenturile " sale ( AISD in navigare sau elemente introductive ) " .

    4 : Utilizarea sa nu este obligatorie , iar în unele cazuri , poate fi de prisos daca nu este utilizat intr-un mod adecvat .

    <header>
    <h1>Acesta este un titlu</h1>
    <h2>Acesta este un sub-titlu</h2>
    [...]
    </header>

    HEADER : exemple concrete

    <head>
    <meta charset="utf-8">

    <title> We5! R0cc0 face tutorial HTML5 </title>

    <link rel="stylesheet" href="monitor.css" media="screen">
    <link rel="stylesheet" href="printer.css" media="print">
    <link rel="stylesheet" href="phone_landscape.css"
    media="screen and (max-device-width: 480px) and (orientation: landscape)">
    <link rel="stylesheet" href="phone_portrait.css"
    media="screen and (max-device-width: 480px) and (orientation: portrait)">

    <link rel="icon" href="standard.gif" sizes="16x16" type="image/gif">
    <link rel="apple-touch-icon" href="iphone.png" sizes="57x57" type="image/png">
    <link rel="icon" href="vector.svg" sizes="any" type="image/svg+xml">
    </head>

    De aici in colo putem sa ne ocupam de " <body> " ( corpul paginii ) , incepand exact cu tagul " HEADER , care cu elementul " <hgroup> " defineste titlul principal al documentului ( siteului ) si asa zisa ( tag-line ) .

    <header>
    <hgroup>
    <h1>We5! R0cc0 face tutorial HTML5</h1>
    <h2>Sa profitam si sa invatam HTML5!</h2>
    </hgroup>
    </header>

    Dar HEADER nu trebuie neaparat sa contina doar titluri si sub-titluri " <hn>! > , daca titlul sau sub-titlu principale sunt exact elemente introductive ale continuturilor succesive , e natural un AISD de navigare o lista de link-uri care va forma bara de navigare principala a siteului . Asa ca putem incepe sa completam structura primului <header> .

    <header>
    <hgroup>
    <h1>We5! R0cc0 face tutorial HTML5</h1>
    <h2>Sa profitam si sa invatam HTML5!</h2>
    </hgroup>
    <nav>
    <h1>Navigation:</h1>
    <ul>
    <li><a href="/home">Home</a></li>
    <li><a href="/about">Autorii</a></li>
    <li><a href="/refactoring">Proiectul " HTML5 "</a></li>
    <li><a href="/archives">Archive</a></li>
    </ul>
    </nav>
    </header>

    In schema de mai jos am realizat grafic codul sematic reprezentat mai sus .

    header.jpg

    Am introdus o sectie de navigare ( <nav> </nav> ) , introdusa de un element <h1> si structurata cu o lista neordonata .

    In realitate , meniul de navigare nu ar trebuii neaparat sa fie introdus in " <header> " , dar in exemplul de mai sus nu se putea altfel , insa exista mai multe tipuri de posibilitati in care meniul de navigare poate fii usor dezlegat de antetul documentului introductiv .

    <section>
    <h1>Ultimul post</h1>
    <article>
    [...]
    </article>
    </section>

    NOTA : In primul rand , tagul " <h1> " care este titlul principal in sectie nu este inchis intr-un element " <header> " , atunci titlurile " <hn " in interiorul unui continut " <header> " nu este obligatoriu .

    In acest punct , trebuie sa definim doua elemente fundamentale pentru structura unui post de blog : titlul si data . Sunt cert AISD introductive , daca ne uitam la definitiile de la care am pornit . Este ok si cu mult sens sa le inchidem cu tagul " <header > " .

    <section>
    <h1>Ultimul post</h1>
    <article>
    <strong><header>
    <time datetime="2013-08-05" pubdate>Miercuri 08 Mai</time>
    <h2>Noi descoperiri pentru tagul video!</h2>
    </header></strong>
    <p>
    [...]
    </p>
    </footer>
    [...]
    </footer>
    </article>
    </section>

    Acum asta poate fi reprezentata grafic astfel :

    article_header.jpg

    Tabela browserelor suportate :

    Untitled.png

    Footer ( subsol / sub-pagina )

    Elementul " <footer> " trebuie sa contina in general informatii despre :

    a ) Autorul site-ulul , tutorialului ( " R0cc0 " ) .

    b ) Legame intre documentele corelate .

    c ) Datele de copy-right @ R0cc0 .

    d ) S.A.M.D

    Referitor la aportul sau AISD pentru o pagina WEB , pare a fii totul clar , dar mai complex este utilizarea sa practica .

    1 : Nu este necesara folosirea sa la sfarsit de pagina .

    2 : Cand contine sectiuni intregi , este reprezentat : apendici , indici , note , acorduri de licenta S.A.M.D

    3 : Nu inroduce o noua sectie , deci nu este rilevant pentru " OUTLINER " .

    4 : In internul unei pagini WEB pot di prezente diverse " <footer> " , chiar mai multe de unu pentru un element .

    <footer>
    <small>©2013 Autor continut . Design by R0cc0</small>
    </footer>

    FOOTER : exemple concrete :

    <footer>
    <dl>
    <dt>Creat de</dt>
    <dd><address><a href="mailto:r.rocco@rocketmail.com">R0cc0@R0cc0</a></address></dd>
    <dt>Un ultim argument</dt>
    <dd><time datetime="2013-05-08" pubdate>Miercuri 08 Mai</time></dd>
    <dd>
    </dl>
    <small>Tot continutul este ok </small>
    </footer>

    In urmatoarea schema grafica am reprezentat tot ceea ce codul nostru AISD a realizat in acest tutorial .

    footer.jpg

    Asa cum integul document , fiecare articol va avea un" <footer> " , continand numele autorului , si alte eventuale informatii .

    <section>
    <h1>Ultimul post</h1>
    <article>
    <header>
    [...]
    </header>
    <p>
    [...]
    </p>
    <footer>
    <dl>
    <dt>autor:</dt>
    <dd><address><a href="mailto:r.rocco@rocketmail.com">R0cc0@R0cc0</a></address></dd>
    <dt>categoria: </dt>
    <dd><a href="categoria/multimedia">multimedia</a>,</dd>
    <dt>tags: </dt>
    <dd><a href="tags/video">video</a>,</dd>
    <dd><a href="tags/tutorial">tutorial</a>,</dd>
    <dt>permalink: </dt>
    <dd><a href="2013/08/05/noi-descoperiri">permalink</a>,</dd>
    <dt>rank:</dt>
    <dd><meter value="3.0" min="0.0" max="5.0" optimum="5.0">ranked 3/5</meter></dd>
    </dl>
    </footer>
    </article>
    </section>

    NOTA : Ar trebuii sa luam in considerare chiar si introducerea informatiilor referitoare la autorul articolului in internul tagului " <dl> " ; pentru ca HTML5 ne specifica ca acest element vine numit " continator de " metadate " , deci semantic corect in internul " <footer> " .

    Decci si tutorialul nostru , poate fi reprezentat grafic , toate informatiile continute in " <footer> " , pentru o mai mare destindere , le vom numii " metadate " .

    article_footer.jpg

    Elementul " <footer> " , poate fii introdus chiar si la inceputul paginii , imediat dupa " <body> " , sau in deschiderea unui tag " <article> " , dar in aceste cazuri nu ar trebuii sa contina elemente introductive despre continutul introductiv . Uzata sa in aceasta pozitie fiind atribuita doar practic , exemplu , duplicarea de " <footer> " in subsolul paginii , cand continutul fiind acelasi dar lung .

    <body>
    <footer>
    <a href="#indice">Innapoi la indice</a>
    </footer>
    <section>
    [Continut foarte lung...]
    <section>
    <section>
    [Continut foarte lung...]
    <section>
    <section>
    [Continut foarte lung...]
    <section>
    <footer>
    <a href="#indice">Innapoi la indice</a>
    </footer>
    </body>

    Tabela browserelor suportate :

    Untitled.png

    Scuzati greselile gramaticale :)

    The end , va urma ...

  7. Daca tot puneti ceva , facetii si o traduceredecenta .

    Din cate am inteles eu , cuspaniola care o stiu de novice ,zice cam asa .

    " Programul asta iti permite sa unesti mai multe arhive in una , si ca este ideal pentru un trojan ,cu o aplicatie inofensiva ( text sau foto ) .

  8. Salutare!

    Am nu laptop HP Pavilion, cu driverul de net Realtek Rlt8168D/8111......

    Nu gasesc niciunde un driver care sa mearga....sa gaseasca wirelessu...sa pot instala si eu restu driverelor...

    Ma chinui sa gasesc de cateva ore....am downloadat zeci de drivere...nimic...

    Cand bag direct cablul de net, merge...wirelessu nu merge nicicum...

    Ma ajuta cineva?

    Multumesc!

    HP pavilion drivers .

    Le gasesti pe toate .

  9. Pe saptamana 5 euro PayPal sau Bancar as putea dona si eu , si voi incerca sa donez numai bancar daca se va pune ideea in aplicare ,pentru a inlatura orice suspiciune a unei fraude .

  10. Mi s-a dat de aici niste logs , avand in vedere ca nu am ce face cu ele vi le dau voua , enjoi :

    afYrpjxF5b3hPzPzVuwFay+eLo5GIcRJVcLlUyxhbF+8UfNobunhUyR4P=wl=cYN=z1hp4YgPjMkPyWi

    hint : --NG22

  11. Salut, am dat mai demult peste un site in care introduceam un string, si mi-l decrypta in mai toti algoritmii, cum ar fi Base64,Hazz15,ESAB,Atom etc, dar aparea fiecare intr-o casuta diferite pe aceeasi pagina. Daca stiti la ce ma refer, va rog sa imi spuneti cum se cheama site-ul ca nu mai il gasesc nicicum...

    De ce nu incerci asta sau asta sau asta .

  12. Te ataci pentru ca esti un fraierut. N-ai ce imbunatatire sa aduci la escape(). Tu inca n-ai habar ce inseamna un proces de compilare si unul de encriptare.

    Mai citeste si asta.

    LE: "Ii plang pe prosti, si prostii ma inving". O sa zbori usurel de pe forum cu atitudinea asta. Ah, te bazezi pe semnatura ta? :))

    funny-sports-pictures-wrestling-bum.jpg

    Amaratule mai invat si o sa'l rescriu , dar tu invata sa vorbesti , sau cred ca esti crescut in fund de tara , da cred ca asta este . Puteai sa explici frumos ce si cum , nu :

    " Si uite asa fac pipi pe obfuscarea ta: "

    LE : Nu am dece sa zbor atata timp cat tu esti mai slobod la gura decat o cioara . ( si nu ma refer lad tigani ) .

  13. Si uite asa fac pipi pe obfuscarea ta:


    var casper = require('casper').create();
    var url = 'http://yahoo.ro/';

    casper.start(url, function() {
    var js = this.evaluate(function() {
    return document;
    });
    this.echo(js.all[0].outerHTML);
    });
    casper.run();

    Face dump direct din DOM.

    LE: Tu "encryptezi" continutul cu escape() ? =)) Nici macar obfuscare nu e, acum am observat.

    Totusi.

    Uimeste-ma , spunandu-mi ca maicata in primele 9 luni cat te-a purtat in pantec , ti-a introdus un calculator prin locu prin care ai iesit , si cand ai venit pe lume erai deja invatat , atat am stiut sa fac , am si zic ca orice imbunatatire este bine venita .

    LE : Faci " pipi " pe tine si dai vina pe mine .

×
×
  • Create New...