Jump to content

G3o

Active Members
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

G3o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. in sf!!! edit:am ajuns la 16 dar aici ............ last edit:GaTa,dificultate la unele nivele dar gata!!!!
  2. nui dau de capat la nivelul 8
  3. trebuie mutat la Articole in Engleza zic yo
  4. MSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS vladii scuze dar is verry verry happy de cand cautam acest tutorial (in vb stiu putin dar astept si ceva dspre socketi si is fff fff fff f ffff fffff happy)
  5. verry good!!!!si folositor
  6. o chestie:yo va recoamand sa aveti o fereastra aprinsa ca daca ai tab si nu ai o fereastra aprinsa nu ti se va aparea mesajul(conversatia) de la cineva pana cand nu deschizi tu o conversatie(Asa merge la mine)
  7. fffff frumos chiar te pricepi ma fl0 fl0w.Bv(yo stiam chestiile astea dar cand leam citit miam mai adus aminte ca nu am mai lucrat de mult si imi place cum explici si live demonstration)
  8. xss e usor e inteles dar greu pt a "sparge" un cont sau site deoarece totul tine de cookie(cookie stealer).
  9. SlicK ce compilator foloseste pt c/c++(cred ca in acest limbaj scri programele)?(Microsoft Visual C++?dami un prv cu id tau pls ca sa mai vb despre acest limbaj!!!).Lam incercat si bun programu (am si yo ideie cum sal fac dar nush grafica)
  10. da vladiii.Mrs ca miai tras atentia(sincer sa fiu nu ma prea omor cu securitatea ).Oricum acesta smecherie se adaua in tips and trick in windows!!!
  11. da cel mai bun browser la toate categoriile dintre care securitatea e Opera ,dar multi folosesc IE deoarece nu trebe instalat si e usor.
  12. foarte bun chiar ma asteptam de la tn,ci de la alti(vad ca te pricepi foarte bn la c++,zic cai greu dar pt unii destul de usor,debea am reusit sa fac un calculator si ceva cu matrice dar sper sa ajung si yo ca u).Astept si alte programe de la voi si multe multe tutoriale
  13. Programele in visual basic is usor de "spart".(astept si altele ).Bv baieti!!!
  14. da la programe complexe in visual basic ai mult de scris dar in alte limbaje ai mai multe .Ca de exemplu daca faci o aplicatie windows in c++ care sa afiseze un mesaj intro noua fereastra eeeee mult de facut pe cand in vb scri faci grafica si dai un msgbox(si pascal dar ala are delphi care e bun).Din toate limbajele asta lam inteles cel mai repede(mai am multe de inavtzat dar stiu bazele)(nu pun in discutie AutoIt deoarece nu e asa cunoscut dar face si el o treba foarte buna)
×
×
  • Create New...