Jump to content

gandrei

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gandrei

  1. In primu rand vorbeste frumos ce plm , am incercat pe iphone 4 al unui coleg si pe s2 5 jocuri gen tample run si shadow gun iar la al 4-lea iphone 4 dadea rateuri si s2 nimic de asta mi s-a parut aberanta afirmatia ta comparatie intre 3gs si s3 a fost doar o parere de ce t-ai suparat.

    Marsh dute-n pula mea cu aberatiile tale =)))

    Cum sa se blocheze fututi morti matii.

    Altfel mai scotea telefonu pe piata daca se bloca la 4 aplicatii in gatu matii de prost.

    Tu mori de foame si ai umblat tu pe iphone sau S2.

  2. Copii, am impresia ca aveti 0 habar despre ce vorbiti, majoritatea voastra. Am avut ifon, mare rahat, cum vine asa il tii.

    Hai sa va zic cum e cu Androidu. Am un Galaxy S4 si softu "original" de la Samsungi+Oringi=Love are vreo 2 Giga COMPRIMAT - as in, kitu sulii. Stiti cat are ANDROIDU curat fara mizeria de la SamSugi si Oringi? 300 de mega, fratii mei albi. Cum merge? Daca il pun pe un single core si se pisa pe iphone - aici ma refer la timp de raspuns si cum se "misca" in general. Care te simti cunoscator, adu-ti mizeria de iphone cu OSU pizdii derivat din Mac OS sa vedem ce face in comparatie cu un Android (linux based) si ni le masuram desi specificatiile hardware ar trebui sa va bage in mintile in cap... si daca nu o fac, va arat si ce se poate scoate din Android... asta daca discutam chestii rationale ;)

    LE: editat vreo 2 cuvinte ca sa pare ca-s dislexic =))

    Te agiti ca un popandau.

    Arata sigur ca 3G si era java based

    Desigur tu esti singurul care a folosit un Mac. Am colectie de computadoare dinainte sa se nasca webul. Vorbim cand cunoastem, nu? De unde nu stiu de unde ai scos-o cu performanta, ca la partea hardware sunt compuri ca toate compurile =))

    PS: ai pus Windows sau Linux pe un MacBook? :D

    LE: mi-e ca o dam in flame. Daca vrei incercam ceva cu argumente palpabile si probate ca sa ne intelegem?

    Esti praf.

    • Downvote 1
×
×
  • Create New...