Jump to content

madrst

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by madrst

  1. Urmatoarea metoda am implementat-o si testat-o timp de aprox. 7 zile folosind 5 conturi de twitter obtinand pe finalul perioadei in mod progresiv aprox. 2500 vizite/zi, 3500 vizite/zi, 5000 vizite/zi, pe intreaga perioada de 7 zile obtinand aprox. 15000 de vizite si o conversie in Bani de aprox. 250 $ vanzand produse informatice (e-bookuri si alte povesti) prin clickbank.

    Numarul Total de followeri pe cele 5 conturi de twitter utilizate aprox. 5000 obtinuti in mod progresiv in aceasta perioada de proba, respectiv 7 zile.

    METODA

    1. Crearea unui numar cat mai mare de Conturi Twitter.

    Pentru a automatiza si eficientiza cat mai mult Metoda se pot folosi software-uri pentru crearea de conturi twitter sau se pot cumpara (EX: 500 de conturi = 20 $, 1000 conturi 40 $ etc.)

    2. Folosirea unui software care sa-ti obtina followeri in mod automat

    Pentru respectivul test am folosit tweet attacks varianta crack, acest program asigura suport proxy pentru fiecare cont in parte, si are optiunea de follow si unfollow pentru utilizatorii care nu te urmeaza inapoi.

    Pentru o siguranta mai mare si o rata cat mai mica de banare a conturilor ar fi de preferat cate un proxy stabil pentru fiecare cont in parte si nu o rotatie a proxy-urilor .

    3. Postarea Automata, Conexiunea cu respectivele conturi de Twitter si REDIRECTIONAREA Traficului

    a) Postarea Automata

    In functie de nisa de piata pe care o targetezi dupa ce in prealabil ai ales ce sa vinzi cauti un numar "x" de bloguri care au o rata acceptabila de postari din respectiva nisa si creezi o lista cu Linkurile Feedurilor Rss care le corespund.

    Creezi un Blog (Am folosit Wordpress pe domeniu platit, Nu cred ca varianta free permite instalarea diverselor pluginuri) instalezi un Plugin "Agregator RSS" care iti permite sa POSTEZI in Mod Automat Noile POstari de pe Blogurile alese introducand in acest Plugin lista de Linkuri Rss salvate in prealabil.

    Creezi un cont Feedburner (serviciu Clona RSS de la Google ) ,sau ai acces la el cu un cont de gmail, si creezi un Numar de Atatea Clone RSS care corespund Feed-ului Blogului pe care l-ai creat in cat fiecare Clona RSS (Feedburner) sa ii corespunda unui cont de Twitter. In Fiecare Clona RSS astfel creata cu Feedburner ai optiunea de a SETA POSTARE Automata direct in contul de Twitter.

    In concluzie fiecare Nou TITLU de Postare publicat de respectivele Bloguri la care te-ai "Abonat" ajunge in mod Automat ca postare pe Contul/Conturile de Twitter.

    Utilizatorii Twitter care Vor accesa Postarile tale vor fi Directionati catre Blogul tau respectiv Agregatorul RSS.

    REDIRECTIONAREA TRAFICULUI catre OFERTA de VANZARE:

    Aici sunt mai multe variante dar am sa enumar doar 2:

    1. Deschiderea unei ferestre popup sau popunder catre Oferta

    2. Redirectionarea intregului Blog catre Oferta

    Dupa ce toate aceste Setari sunt facute nu Ramane decat Rularea Programului de pe 1 sau mai multe servere pentru obtinerea de cat mai mulrti Followeri pe cat mai multe Conturi.

    Si in Final o Intrebare: Stie cineva VPS-uri sau altfel de servere Ieftine care permit rularea de nulled Software?

    as vrea si eu sa incerc metoda ta dr sunt now in domeniu si nu ma pricep deloc,cat ma costa sa faci totul pt mine cu metoda ta de la a la z !!!!!!!!!

  2. Ce sunt cu preturile alea pe pachetele SEO ?

    Sunt preturi extrem de mici. Chiar si 100 euro e un pret de junior pentru SEO indiferent de nisa.

    100 Articole originale - Cred ca folositi un generator de ala de cuvinte care creeaza un continut unic dar in fine, sa zicem..

    In cat timp faceti aceste articole ?

    1000 directoare - Pe sistemul "mult si prost". E mult mai bine sa te inregistrezi in 15-20 directoare cel mult iar pentru fiecare director sa ai cate un anchor text diversificat si o descriere diversificata.

    10.000 backlink-uri garantate - De unde ? In cat timp ? 10.000 backlinkuri in 3 zile iar apoi se vad astia rupti in gura de Gogu, sau cum ?

    Jale.

    ce parere ai despre : I will give you 91,000 backlinks mix of wiki, social, edu, blog comments for $9 : fastcash - MadaVio FastCash

    incearca acum serviciul meu seo si daca nu iti place ce primesti iti dau banii inapoi GARANTAT!!!

  3. I will give you 91,000 backlinks mix of wiki, social, edu, blog comments for $9

    91k backlinks for $9, We will provide a mix of (wiki, social, edu, blog comments) comments for maximum SEO benefits. this will be: 60k wiki links+ 1k social + 20k .edu + 10k blog comments, please note that we will use max of 5 keywords per any wiki article we create, we didn't limit the URLs and Keywords you can provide, we will deliver detailed reports for each backlink created, simply it's the best don't waste your time and Order Now.

    12-1.jpg?1381965149

    I will give you 91,000 backlinks mix of wiki, social, edu, blog comments for $9 : fastcash - MadaVio FastCash

  4. off: imi place sa cred ca e o chinezoaica.

    ah, si eu am instalat programelul ala pe 40-50 VPS-uri :)) merge de minune treaba, +1 pentru creator, doar sa nu-l ti la tine in PC. Cat timp e un botnet poate fi folosit si pentru altceva , inafara de faptul ca este un simplu program de trafic exchange , persoanele din spatele lui au acces la calculatorul tau.

    40-50 VPS-uri ?

    cum ai reusit sa ai atatea VPS-ri????????

×
×
  • Create New...