Jump to content

andrey333

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About andrey333

  • Birthday 08/16/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andrey333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Zilele trecute am primit un mail de la cei de la revolut in care mi-au zis ca imi ofera invitatie prin care persoanele isi pot comanda cardul gratuit si vor primi 50 de lei in cont. Aici aveti invitatia: https://revolut.com/referral/andreicuq!G10D21 Pentru cei ce nu stiu ce e revolut: E un o banca internationala ce iti ofera 0 comisioan pe luna, 0 comision la extagerea banilor de la orice atm, 0 comision la schimbarea intre monezi, poti administra mai multe conturi si multe altele... Daca vreti sa va faceti cont sunt niste pasi simpli: 1. Va inregistrati cu linkul postat 2. Va activati contul depunand suma de 50 de lei(pe care o puteti cheltui ulterior sau sa va o transferati inapoi) 3. Va comandati cardul care dureaza in jur de o saptamana(transportul e gratis) si la prima tranzactie realizata cu cardul primti suma de 50 de lei Daca aveti nelamuriri va raspund fara problema.
  2. Am gasit pe internet o thema. Ea la fiecare videoclip te lasa sa-l vizionezi 5 secunde iar afisa o fereasta in care iti zicea ca trebuie sa te inregistrezi ca sa contiuni vizionarea. As dori sa modific aces lucru. Multumesc.
  3. Salut. Mersi de opinie. Desi eu as vrea strict pe profilul de informatica am uitat sa precizez. Totusi as vrea un raspuns la cele 3(fara primul) criterii de la cineva care a terminat ubb si cineva care a terminat unibuc. Astfel mi ai fi mai usor sa compar cele doua facultati.
  4. Salut. Sunt in aceeasi problema UBB sau UNIBUC. Din cate am vazut si am citit si pe alte forumuri, ambele facultati au un program flexibil care iti ofera mai mult timp ca sa studiezi singur, dar nu-mi dau seama care este alegera mai buna. Eu am renuntat la ideea de a face facultate intr-un oras mic deoarece nu este dezvoltata foarte mult pe it si nu-mi prea pot stabili un viitor acolo la fel cum as face o in Culj sau Bucuresti. Sunt totusi mai multe criterii dupa care ma orientez. 1.Pentru mine la UBB ar fi mai usor sa intru la fara taxa ( am participat la nationala la info si am 2/3 media de admitere 10) (dar asta nu reprezinta un criteriu determinat ci doar pentru un grad de comoditate mai mare pentru admitere) 2.Clujul am vazut ca are o dezvoltare pe it mai mare, cererea este mult mai mare fata de Bucuresti iar de aceea salarile sunt mai ridicatei, dar totusi nu am idee cum se dezvolta capitala sau cum o va face in continuare clujul. 3.In care oras se traieste mai bine? (preturi, mod de viata, oamenii, conditiile, eventual caminele) 4.Am inteles ca totusi in facultate nu faci decat bazele legat de informatica si sunt la acelasi nivel ambele, dar ceea ce ma intereseaza pe mine este ce facultate nu te freaca asa de tare pe materiile inutile?(stiu ca aici depinde de mai multi factori, am citit si in alte parti persoane care ziceau (fie de la UBB fie de la UNIBUC) ca erau f****e la diverse materii neimportante)
  5. Ideea e urmatoare, nu aștept nici educație nici atenție nici ca lumea sa mă sustina, iar răspunsurile pe care le am primit le am înțeles, numai că susțin că puteau fi formulate fara injurii ci doar ca o opinie. Dacă totuși cineva vrea sa educe o persoana sa o faca prin vorba bună nu prin a l instiga.
  6. In loc sa aruncați cu injurii ați putea sa explicați ce și cum și eventual ce ar fi mai bine. O seara faina.
  7. Salut. Eu nu cred ca te-am jignit sau am facut-o cu cineva de pe acest forum. Cei doi ingineri de sistem sunt foarte incompetenti, nu pot rezolva nimic. In ultima perioada tot mai pica internetul in unul dintre laboratoare, iar ceea ce face unul dintre ei este sa tot dea restart la server. Pe de alta parte se dau foarte cu nasul pe sus ca ei sunt importanti in scoala asta cand tot ce fac util este sa atjute cate un profesor sa conecteze un video proiector sau chestii de genul asta. Acum cativa ani, mi a povestit directorul(care mi a recunoscut ca nu sunt prea competenti, dar daca ii da afara nu are cine sa vine) se laudau ca server-ul pe care l-au facut e super buna ca nu stiu ce... in 20 de minute niste elevi l-au frecat complet. Si sunt multe faze de cretinism. Anul trecut le a luat o ora intrega sa vada de ce nu merge internetul pe un pc, iar cablul era de fapt scos din unitate. Rezumat: Sunt incompeteni, toata ziua nu fac nimic si primesc acelasi salariu ca cineva care chiar s ar ocupa de asta. Macar sa le dau eu de munca.
  8. Salut, Anul trecut am luat sun script de pe internet care tot deschidea si inchidea Cd Rom-ul. L-am facut ca fie pornit in momentul cand porneste si calulatorul si l am pus pe un PC de la scoala. Am facut asta pentru amuzament si sa vad cat de capabili sunt inginerii de sistem (avem doi, dintre care unul foarte incompetent(pana acuma ceva vreme cerea fonduri de la scoala sa cumpere dvd rom-uri ca sa instaleze windowsurile cu cd-ul)). Initial a fost deconectat dvd room-ul. Anul acesta am observat ca el a fost inlocuit dar tot deconectat. In fine ma gandeam sa mai gasesc ceva scripturi sa vad ce solutii mai gasesc in alte situatii. Daca tot sunt incompetenti, macar sa le dau de treaba. Prima oara ma gandeam asa: sa porneasa automat o melodie in background, iar cand se apasa undeva ca sa se scrie, se scriau versurile melodiei, iar beculetele de la tastatura sa inceapa sa se aprinda si stinga. (scripturile le am facut) Dar am realizat ca o sa si dea seama instant ca e o farsa facuta de careva si o sa le fie mai usor, ori sa caute scripturile si sa el stearga ori sa reinsaleze windows-ul. Asa ca m ai degraba pun un script care fie tot da freez la pc, fie deconecteza monitorul, iar apoi il conecteaza, astfel ca sa induca ideea de problema la nivelul Pc-ului. Ideea e urmatoare, nu am cunostintele necesare si daca e cineva dispus sa ma ajute, fie cu scriptul fie cu ideei. Merci, O seara faina.
  9. Salut, as avea nevoie de cineva care sa ma ajute in wp, nu este multa treba chiar foarte putina, dar din cauza lipsei de cunostinta va cer ajutorul. Sunt dispus sa platesc.
  10. am descarcat asa de curiozitate, frumos la fiecare videoclip ti se pune acelasi video care marge 5 secunde iar apoi iti spune sa te inregistrezi si iti baga o gramada de reclame
  11. Salut, Dine doreste thema dooplay ultima versiune 2.1.3.5 sa mi dea un pm. Edit nu mai este valabil
×
×
  • Create New...