Jump to content

Freakcro

Active Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Freakcro

  1. Deci, asculta bine , la fiecare video iti da un link linkul se gaseste mai jos de detaliile userului care o uploadat fisierul , se numeste embed ..ii dai copy la link si il adaugi pe site tau , Unde doresti .

  2. Czone o cazut cu pierderea serverului sau de Word of warcraf au depus multi bani pentru a uni serverul Dekon cu toxic daca cunoaste cineva , Si din cauza asta trebuie sa fie torrent free sa aduca cati mai multi vizitatori.

  3. Image hosting nu prea o sa mearga.... Sunt multe alte firme de image hosting care dau pe gratuit hosting cum ar fi http://imageshack.us/ , ai putea incerca sa faci file hosting la asta ai castiga ceva bani , dar pana ce firma ta nu este cunoscuta nu o sa castigi bani :) Succes si bafta in continuare

  4. Nu mai radeti ... e o chesti "strange" as putea zice Sa vedeti o batrana dansand TECHNO de acea radeti ... ! Mai frumos ar fi sa va bucurati pentru ea ... Asa sa faceti si voi cand o sa fiti mai in varsta e Bun pentru sanatate !

    8)

  5. Un kaspersky hmmm e bun dar merge greu E lent dar versiunea 2009 e mai fresh si mai rapida....

    In parearea mea ai putea folosi un kaspersky si firewall windows

    Nod 32 e mai rapid .. dar mai scapa cate ceva ... Dar e si el bun

    astfel ai putea folosi

    Nod32 -> cU > Fire wall Win

    Dak stii sa dai update aproape ori ce antivirus e bun ...

    Idem si pentru Fire wall

    Ce e zone alarm ?

    Zone alarm e Un pachet de securitata Gasesti Zone alarm -Antivirus

    Zone alart - firewall etc

    Aici e vb de fire wall Ok deci simplu si la subiect Zone alarm Firewall e Free si isi face treaba .... Asta e diferenta ...

×
×
  • Create New...