Jump to content

domnulviorel

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About domnulviorel

  • Birthday 03/16/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

domnulviorel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Stiu asta. Imi incercam si eu norocul cu speranta ca cineva ma va ajuta.
  2. Ce prezentare frumoasa. Ideea e ca eu am nevoie de "ajutor" intelegi? Nu vreau root-ul lu peste sa sparg Nasa. Vreau ceva sa pot pica ratati pe skype nimic mai mult.
  3. Salutare tuturor. Nu vreau sa par genu dar ... [ cred scuza asta e fumata de mult]. Ideea e ca nu ma prea pricep dar am nevoie de un root bun pentru "Putty" pentru a pica niste prosti de pe Skype care ma tot tampesc cu al flood de secole. Va rog lasati pm cine vrea sa ma ajute.Multumesc.
  4. Eu am auzit de foarte mult timp de aceasta comunitate . Fratele meu mai mare mi-a spus ceva de unu "Nemesis" care a aparut la tv ca aras un tigan. Cred ca au trecut vreo 3 ani nici eu nu mai stiu si mereu luam ban pe aceasta comunitate pentru ca eram obsedat de putere, ceream ceva ce nu meritam si foloseam cunostinta doar in mod-ul de ma distra pe alte persoane pe care nu le cunosc. Acuma vreau sa imi fac si eu prezenta si sa nu mai fiu asa natarau . Acest topic mi-a deschis ochi.
  5. Skype. Skype Resolver sau din "Task Manager" "Resouce Monitor" Si prieteni astia sunt "Smecheri" si hackeri ca au root.
  6. Salut! Am un prieten care imi tot da flood cu un root mizerabil. Cum ma pot apara de flood-uri? Am auzit ceva progame gen ei cand iti cauta ip-ul " Smecherii " le apare altu si iti dau flood degeaba.
  7. Nu prea ma priciep la prezentari asa ca voi spune doar ce e esential. Ma cheama Viorel sunt din Craiova si imi plac merele.
×
×
  • Create New...