Jump to content

Facutpentrupizde

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Facutpentrupizde

  1. Salut !

    Acum aproximativ 1 an am luat ban pe contul care il foloseam. Nu ca mi-ar pasa oarecum, pentru ca nu am "adunat" foarte multe pe el, dar dupa ce am citit acest topic : RST Forums - Cum te-ai descurca daca ai fi moderator m-am gandit totusi ca a fost un abuz si ca ar trebui sa postez totusi aici.

    Motivul pentru care am fost banat este acest topic : https://rstforums.com/forum/69434-romanian-security-team-targeted-finish.rst#post448736.

    Baietii de la "isecenter" au postat un topic in care se "laudau" ca au dat flood pe RST si ca l-au picat. Eu, care nu am avut nimic de-a face nici cu forumul lor de cacat si nici cu flood-ul pe care l-au dat, m-am gandit ca poate v-ar interesa si pe voi ce au postat ei si am postat topicul lor aici pe forum. Am fost luat drept "partas" la actiunile lor, fara macar sa fiu intrebat daca am vreo legatura sau atentionat, am primit direct ban aici pe forum.

    Dinou, nu ca imi pasa prea mult de contul acela, pentru ca am descoperit ca am contul acesta putin mai vechi, doar ca nu vreau sa fiu vazut "in ochi rai", ca partas la cacaturile alora.

    Respect :).

    suuugi pula gayu pulii mele tu si cu aleius v-o trageti unu altuia in gaoaza zi de zi daia nu tia dat NICI macar warn pentru ca mai facut prost Se miroase de la o posta cine cu cine se FUTE in cur

×
×
  • Create New...