Jump to content

Djdaniel

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Djdaniel

  1. PAREREA MEA Asus este destul de bun il recomand deoarece am vre-o 2 asus acasa unu cu procesor intel si placa video ati si altu cu procesor amd x2 dual core rulez orice joc a aparut pana astazi la setarile maxime pe 1( intelu) si medii pe altu( amd am mai slaba placa video) cred ca asus te va tine destul de mult .

    + acei 8 gb de rami te ajuta la programe care cer placa video buna .

    Am revazut acele situri si acel acer este destul de bunicel i-ar delu are o rezolutie mai mare in comaratie cu asus si acer dar consuma si mai mult din baterie , la dell si acer nu prea stiu sistemu de racire cat de convenabil este ar fi bine sa cauti si reviw-uri despre laptopul pe care urmeaza sa-l cumperi sa vezi ce probleme are si ce nu sa sti ce cumperi :)

  2. As dori si eu putin ajutor cu cateva intrebari daca are cineva putin timp liber de pierdut si cu mine cool_danny17@.. mersi.

    Am urmat pasii dar am ramas blocat la faza cu bani.Unde fac cont, cum adaug, unde adaug .. .

    Multumesc celor care ma vor ajuta!

    Ofer o invitatie filelist!!

  3. Cred ca acesti mari politai impotriva pirateriei verifica cumva persoanele care au sher foarte mare sau harduri mari de cativa tera si pe aceia paote ii aranjeaja :) nu pe noi mici profitori cu hdd de 300 gb -1 tb daca ar fi asa ar fi amenzi in masa :)) date prin toata romania + ca majoritatea romanilor au cate ceva piratat in pc IMPOSIBIL sa nu aiba ai windows original cateva programe si filme tot filelist demonoid sau alte trakare :)

  4. Era un tonomant la mine la scoala la iesire din cancelarie si ce s-a gandit un coleg sa se joace cu aparatu si prima data a bagat de vreo 2-3 ori 1 hartie de 1 leu indoita in 2 aia intra si iesea :) or fost faze cand au scos si bani dar dupa parerea mea credca era plin aparatu si a 2 incerca bga banu si dupa ce il lua pe tot in tragea afara de 2 ori a reusit sa faca aparatu sa credca ca a luat 1 leu :) da slabe sanse sa merga la toti la fel. Mult succes

×
×
  • Create New...