Jump to content

c0bra1337

Active Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by c0bra1337

  1. Sa fii sanatos daca ai 4000 de like-uri dar la mine nu merge si punct.Nu zic ca ai facut ceva gresit dar pagina mai da si teapa.Am facut cum ai specificat in tutorial toate bune si frumoase dar nu am primit un like cu toate ca acum ma pune sa mai astept inca 15 min ca sa iau iar teapa.

    nu mai face post-hunting daca nu ai o treaba cu calculatorul . nu poti urmarii un tutorial :))

  2. teapa! nu merge cel putin cu fan page o gramada de reclame si cacaturi si nu am primit nimic oricum multumesc pt efort.

    dai si tu comentariu sa te aflii in treaba..cum poti sa spui ca nu merge?este testat de atata lume , si la toti merge inafara de tine :)) , eu cum am 4000 like-uri la poza de profil ?

    la fan page ai si tu dreptate , acolo faci like-urile si iti da putine , faci 2k de like-uri si dupa dispare putin cate putin .. dar la pozele dupa facebook,statusuri si astea merge 100% :)

  3. Tutorial complet pas cu pas ! HD ! + Download

    In acest videoclip arat cum se instaleaza "Windows XP" in "VirtualBox" + descarcarea imaginii virtuale 'Windows XP SP3' + descarcare virtualbox !

    Tutorial YouTube :

    VirtualBox Site Official : https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

    Windows XP SP3 : Windows XP SP3 ISO Download | Get into PC

    Daca v-a fost de folos acest tutorial puteti sa imi lasati un subscribe la canal pentru munca depusa :D ! Tutorial realizat de catre mine , c0bra !

    PS:Nu stiu daca a mai fost facut un astfel de tutorial , daca a mai fost facut eu imi cer scuze pentru ca am postat .

  4. Cum se fac banii pe YouTube ? Vizualizari , abonati , like-uri ?

    Si detalii va rog , de exemplu : la 10.000 vizualizari primesti 10 euro de exemplu .

    Un exemplu : azi am activat monetizarea & adsense la canalul meu de youtube . iau bani si pe videoclipurile cu vizualizari dinainte ? sau doar dupa ce am asociat contul adsense . Detalii va rog ! Multumesc !

  5. OFF: Si eu locuiesc tot in Germania , de cand am venit aici , mi-au spus prietenii si rudele sa nu downloadez piraterii dupa net ca vine amenda acasa . I s-a intamplat chiar unei rude de-ale mele , dar nu din cauza downloadului , si din cauza unei reclame , reclama fiind despre un telefon: "Dai click sa citesti reclama , platesti 250 euro" , deci ca sa vizualizezi doar reclama , trebuia sa platesti 250 euro..oricum el nu stia ce scrie , pentru ca nu stia germana , a intrat doar sa vizualizeze telefonul , si i-a venit de plata acasa suma de 250 euro , bineinteles ca a fost la politie , si a zis ca nu intelegea limba si nu stia ca trebuie sa plateasca bani . Si surpriza , cum au raspuns ei : "Nu e vina noastra ca tu ai intrat si ca esti "ausländer"(strain) , trebuia sa stai in banca ta fara sa intrii unde nu stii" . Cam asa au raspuns

    ON : Sincer , eu am cam downloadat multe , am downloadat torrente la greu , programe piratate , si multe programe hack dupa rst si chiar dupa google . Peste 50GB downloadati in 7 luni si nu am primit nimic..Acum nu stiu nici eu cum sta treaba, dar asa e cum ai zis si tu . Orice download piratat ( nu conteaza ce ) este sanctionat la 800 EURO .

  6. toate rat-urile astea cum sunt de exemplu si al tau ( itrat , darkcomet , cybergate , spynet , njrat si multe altele ) , niciun rat nu merge fara sa faci port forwarding din router daca ai net router . de exemplu eu , am internet prin router wireless , merge sa folosesc eu vrun rat , de exemplu al tau , fara sa fac port forwarding din panoul central al routerului ?

×
×
  • Create New...