Jump to content

temp

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by temp

  1. Vand Socks Server silentios

    (se bazeaza pe o versiune modificata a antinat-ului .... pentru cine stie ... pentru server)

    se instaleaza ca start-up ... + are modalitate de notificare de infectie ...

    facut de mine ... Visual c++ ... dau si sursele ...

    Cineva la un moment dat mi-a cerut ceva de genul ... si am avut ideea de a-l reface pentru ca era cam detectat.

    Cineva interesat ?

  2. Caut de ceva vreme un magazin online care sa comercializeze magneti... am gasit unul(Euromagnet - Solutii atractive: Orice magnet | Producator si distribuitor) dar acela nu are magneti neodim de marimea si puterea care imi trebuie mie pentru un subwoofer homemade deci... daca a mai incercat cineva sa faca un subwoofer, si nu ma refer la cutia pentru difuzor cum multi o fac ci la difuzor...

    P.S: in orasul meu am cautat si nu am gasit niciunde un magazin care sa vanda magneti :|

    edit: imi trebuie 1-2-3 magneti neodim N42 3.8 cm(1.5 inchi) diametru si 3.8 cm inaltime(1.5 inchi) si cu o forta de impingere de 251lbs

    supermagnete - Die stärksten Magnete der Welt ... cel mai bun site

  3. nu se va intampla nimic,stai flex,mai ales daca esti minor

    o solutie ar fi sa iti instalezi programu de demagnetizat hddu,nu ii mai stiu exact numele,asa nici aia de la nasa nu au cum sa citeasca hddu:D

    un prieten a facut asa dupa ce a facut spam u raiffeisen bank si a venit garda peste el,noroc ca a apucat sa isi demagnetizeze hardu!

    concluzia nu are rost sa te apacientezi degeaba

    da da da ... ataci hardu cu un accelerator de particule .... aka un aspirator

  4. mai mult ca sigur.

    Mi-am pus si eu probleme de genul asta pe la vreo 14 ani, dar au trecut repede. Doar crede-ma, daca toate reclamatiile(si reclamatii serioase) ar fi fost urmate pana acum eram mult mai putini pe forumul asta.

    cu siguranta o sa fim cu un jucaus mai putin ... asa se traduce gamer .... jucaus ... nu ?

  5. sunt minor deci varianta cu provider/mutat/pc pe geam nu prea merge.

    esti minor ? du-te ma ...

    nu cred ...

    da tu nu esti gamer ?

    Sfatul meu ... apuca-te si strange alocatia, ah da ... poti sa incerci sa mergi la ala si sa recunosti .... si sa incerci sa oferi la om o felatie ... bani mai multi ... pe sorata ... intelegi tu ideea

  6. am placa de retea incorporata pe placa de baza. daca pun una care nu e incorporata are alt mac? am ip "mobil".

    deci ba ... o sa mergi la puscarie .... mata o sa se omoare ... tacto o sa devina un betiv ... cand o sa iesi de la puscarie ... nu o sa ai unde sa stai sau lucrezi ... o sa ajungi pe strazi sa cersesti pentru putin aurolac. Placere in viata o sa fie cand arunca o saorma neterminata la un cos de gunoi si tu esti primu sa o gasesti.

    In principiu cam asa ... dar nu dispera... macar ai avut o viata semi-decenta pana acuma.

  7. Ieri am fost la o tarie la un prieten acasa, 7 baieti si 2 femei.

    Nu ne cunosteam decat trei si n-am vrut sa-i lasam pe ceilalti afara din discutie, ne punem la o narghilea si incepem sa filosofam, dar cum toti suntem gameri inraiti de strategie, am zis sa propun un subiect comun : Definitia matematica a iubirii.

    Am dezbatut noi mult si bine, iar un coleg, genial, vine cu un raspuns ce ne-a lasat masca :

    A il iubeste pe B

    daca si numai daca

    A ar alege sa nu-l tradeze pe B in orice dilema a prizonierului.

    As vrea sa aud parerile voastre, se poate defini iubirea in cifre ?

    lamureste-ma xkcd • View topic - Mathematical Definition of Love

  8. previziuni pentru urmatorii 5-10 ani

    - sistemul de operare se va muta incet incet in cloud (spatiul ocupat pe hdd fiind din ce in ce mai mic)

    - aplicatiile nu se vor mai instala ci vor fi in sistem portable (rulabile din orice locatie de pe stick sau hdd)

    - browserul va fi principala interfata pentru aplicatii mai ales odata cu raspandirea html5

    - jocurile si aplicatiile comerciale se vor muta incet incet pe net (in cloud) ruland din browser sau prin intermediul unui client si vor putea fi rulate indiferent de sistemul de operare (pe smartphone, tabletpc-uri, netpaduri, bookpaduri si alte dispozitive asemanatoare)

    - sistemul desktop asa cum il stim noi azi va deveni o raritate, tendinta fiind inlocuirea cu laptopuri sau dispozitive asemanatoare (tendinta catre portabilitate catre utilizatorii, sistemele desktop se vor mai folosi doar in firme sau ca servere dedicate)

    - aplicatiile de tip business se vor livra in regim software as a services (vezi google docs sau ms office 2010 online) rulabile doar de pe internet

    - nu va mai fi nevoie de hdd gigantice pentru utilizatorul casnic sau pentru firme, toate fisierele personale se vor muta in cloud protejate prin diferite metode de virusi si atacuri

    - banda la net se va tripla (cel putin) si toate dispozitivele se vor conecta wireless (inclusiv incarcarea bateriei tot wireless)

    - distinctia intre tv, consola de jocuri, pc, telefon mobil, gps va fi din ce in ce mai incerta, ajungand in final ca toti operatorii sa ofere la pachet aceste servicii intr-un singur dispozitiv

    - transmiterea semnalului radio si tv se va face in format digital in toate tarile CE precum si in US astfel putand fi accesat simplu din pc/tv iar reclamele vor fi targetate pe publicul tinta (bazat pe ip v6)

    - se va renunta alocarea de ip-uri v4 (care deja e la limita) si toti providerii vor trece la ip v6 (cu alocare dinamica din start - o sa fie mai bine din punct de vedere al anonimicitatii pe internet)

    - dupa ce statia orbitala va fi data in folosire transmisiunile de internet intre statia orbitala si pamant va fi ceva comun (urmatorul pas e stabilirea serverelor pe luna si crearea unui sistem de internet pamant - luna = asta oricum nu se va intampla in urmatorii 10 ani dar in urmatorii 50 da)

    - pe partea de programare se va putea programa ca si pana acum in aceleasi limbaje doar ca aplicatia va fi compusa din server si client (unde clientul putand rula in browser sau in sistemele cloud) (programatorii trebuind sa stie mult mai multe lucruri ca pana acum deci mult mai multe de invatat)

    - virusi, troienii si alte chestii de gen vor tintii sistemele cloud in principal si se vor concentra pe vulnerabilitatile diferitelor browsere.

    du-te dracu ce tare esti

×
×
  • Create New...