Jump to content

Angel`z

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Angel`z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. LOL "va urma" cand faci un topic pune tot continuthu de la inceput ca nu o.sa stau sa iti verific topicul sa vad daca ai mai adaugat cva...
  2. Welcome to hell.... foarte ciudat mai totzi care iau urat bun venit au de mai putin timp cont pe forumdecat el:))
  3. asa ziceam eu cand am inceput sa umblu pe pc si sa joc cs "Playery" eram un bUOOT si m-am obisnuit sa scriu asa:rolleyes:
  4. nu sunt de acord ..De asemenea cu Nytro zic si eu: Cati isi vor vinde propriile lucuri..cand se pot gandi ca pot scoate un ban cu lucruri furate... Nu`s de acord cu asa ceva!
  5. deaia am si mentionat ca multi il stiu, dar normal ca alti nu stiau acest bug si nu strica sa pun si eu pe aicea;)
  6. Cred ca majoritatea forumului stiau de asta dar cred ca unu nu stiau si am spus sa pun eu aici: Deci in primu rand cautati un server ..el trebuie sa fie amxmodx. Cateva servere care au amxx ei bine in amxx am si un mic defect altele au super.amxx si din cauza aceasta playery pot da ban fara ca playery de pe server sa vada el cand da ban si cat da. Se gasesc cam greu servere cu asa ceva in amxmodx dar eu am gasit destule injur de vreo 40.Deci voi intrati pe server si incercati comanda aceasta in consola: amx_ipban minutele si numele. Am mai zis cred ca majoritatea forumului stiau acest lucru dar nu strica sa fie pus.
  7. probabil ca unele aparata ca ale noastre de exemplu se iau dupa greutate sau dupa fier..la al meu cred ca se ia dupa fier ca doar am bagat 2 suruburi si mi-a aratat deja acolo 1 Leu
  8. erau 5 bani si deaia am zis ca voi incerca cu obiecte diferite de fier ca nu stiu daca acel tonomat lua in considerare fierul din care e facut banu sau greutatea ...eu asi spune ca lua in considerare fierul ca 5 bani nu-s la fel de grei ca 50 bani....suruburile ar fi putut fi cam cat 50 de bani..
  9. Salutari la toti ma numesc Cosmin si am 14 ani.locuiesc in Onesti si sunt cam incepator in fenomenul numit "hack".Nu m-am inregistrat pe acest site ca sa intreb "Imi spargeti si mie acest ID de mess?" nu o sa cer asa ceva niciodata pe aici:) Sper sa ne intelegem bine cu toti:cool:
  10. Deci eu ieri ma plimbam si am trecut pe langa un tonomat de cafea..stiti ca se gaseste pe la toate magazinele...bun si eu aveam prin buzunar 2 monede de 5 bani si niste suruburi(nu ma intrebati: da ce cautai ma cu suruburile in buzunar? ca nici eu nu stiu de pe mai unde le aveam) si eu prima data am incercat sa bag cele doua monede de 5 bani in aparat si-o mia scos cafea, apoi am bagat 2 suruburi si iar mi-a scos o cafea. Nu stiu exact daca merge la toate tonomatele dar la acesta merge..voi incerca peste cateva zile cu alte obiecte mici si cu obiecte din fier sa vad ce rezultat o sa dau:rolleyes:
×
×
  • Create New...