Jump to content

jsmith235

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jsmith235

  1. Vorbeste ma frumos... si in al doilea rand corect gramatical... mai treci pe la scoala si lasa aerele de hacker care scanezi cu un scanner de acum 10 ani si ca ai tu o mare parte din botnet:))

    Coaie, tu esti bolnav, nu pe bune? Te compatimesc:)) ma faci sa rad, dute dracului la biserica, exorcizeazate de exploits :)) alta treaba n-ai decat sa enervezi lumea:))

    Doamne ce cretin.

    NU iti voi mai raspunde, esti cretin tare, nu ai capacitatea de a intelege:)) Duten plm cu politia ta cu tot :))

  2. Oriunde te afli nu scapi niciodata de politie si de astia de stocheaza... cand se apuca astia de citit ce au stocat prin datacentere vad chiar si daca ai VPN si retele de proxy-uri si botnets tot....

    Frate, eu nu traiesc in Romania :) Sunt departe. Ma pish pe MILITIA voastra:) termina, ajunge. Crezi ca nu ma pricep, omfg!?!!!!?!?!?! Crezi ca toti sunt cretini pe pamantul asta? Iti spun eu, sa vezi cum e sa te ia la bataie CIA pentru niste plastice futute, ceea ce postez eu aici, este un PISHAT, si nici o autoritate nu imi va face nimic :)

    Vpn ? Coae, vrei sa iti VAND? Deja deviez de la targetul meu sa ofer free, detin foarte multe vpn-uri atat si private proxies, inclusiv o mare mare retea de botnets :)

    Si da, pentru botnets m-ar sparge astia din SUA :) na ca ti-am ziso. La mine nu vine Sergent CapDeGUma sa imi bata la usa, stiu ce fac, mersi de sfat, apreciez, dar inceteaza.

  3. Atunci daca nu folosesti e suficient si ip-u oricum... Vrei sa-ti zic eu ce e trist? Sa iti vina politia la usa pentru niste DUP-uri.:))

    Vezi ca nu-i de joaca cu politia... politia ii urmareste in special pe aia care posteaza DUP-uri.

    Ceea ce spui tu ... eu nu folosesc:) Imi pare rau sa te dezamagesc... trist ca nu exist:)
  4. :)) Eu ti-am spus sa nu zici dupa ca de ce nu ti-am spus... ai grija ce mai postezi pe internet din browser-ul tau unde esti logat si la contul de facebook si la contul personal de email unde ai numele tau real... ca se leaga... si se stocheaza undeva... iar politia cand se uita stie exact unde trebuie sa vina... razi tu...

    Nu te inteleg... te-am rugat sa dispari, cine este dobitoc sa iti dea tocmai tie asemena informatii?:))

    Esti o maimuta:) bye monkey.

    Nu vreau sa vb urat, dar fie intre noi... esti copil facut din laba si aruncat in piz2 :). hai ceau. NU`mi da sfaturi, nu am nevoie de la oameni ca tine:)

  5. :)) Prietene vezi ca nu stiu daca ai idee dar tot traficul este monitorizat/stocat undeva si bat pariu ca nu folosesti vreun vpn. Asa ca postarea aia care ai facut-o tu mai sus cineva stie ca esti tu... cu ip-u tau de acasa... Ai sanse foarte mari sa iti vina politia cat de curand. Nu mai fa pe smecherul ca scanezi tu cu scannere de acum 10 ani:))

    Imi pare rau eu nu am ce sa postez... nu folosesc scannerul ala... am altele de sparge nasa, google, rst forum...

    Lawl, tu sti sa le folosesti macar?:) AI incercat macar?:))

    U smell like like a pig and act like a monkey:) sunt obisnuit cu comunitatea asta RST, alltime bashing.

    FIecare e mai destept decat celalalt bou s.a.m.d.

    Man, pleaese leave my thread ;) Veziti de ale tale.

    Daca ale mele nu funcioneaza, posteaza si tu aici ceva,ce functioneaza:) bat pariu ca nici macar atat nu esti si nici nu vei fi in stare;) DUP'S sunt duplicate, nu invalide;) Ai verificat?:) Sti sa folosesti ceea ce am postat mai sus ?

    Lol, date-n script-kiddie de aici:)) Hai mergi pe alt thread si lasa-ma. Incetatzi cu bash-ul, sunt cativa oameni care mi-au cerut special sa postez lucrul asta;).

    Te rog, veiziti de ale tale leechere. :)

  6. Explica-mi si mie ce ai dat tu free... ce poti face cu ce ai dat paste... sunt doar niste servere pe care orice brute force le da valide cu orice login incerci ca d-aia scrie(DUP) adica sunt invalide mai pe scurt... Ce sa faca altii cu ele? Posteaza ceva ce functioneaza:)) nu ceva ce nu are rost... da ti-am citit postul dar ce ai postat tu nu are rost:))

    Nu-ti tin morala da chiar nu vad rostul sa postezi porcariile alea:))

    Intr-o zi o sa-to vina politia la usa ca postezi pe internet chestii de genu si dupa sa vezi ce iti ies aerele de hacker din cap :))

    Hey, ai citit primul post? Please, leave my thread:) unii poate au nevoie, altii pro ca tine poate nu au. Nu toti suntem perfecti ca si tine:) Dar hey ... macar ma straduiesc sa sharuiesc, nu sa leech-uiesc spre deoseb de tine care imi tzii morala diminetzii la 7:15.

    Dar hey .. ai tu ceva mai bun ca sa ajuti intradevar si sa nu faci leech ? Share me some scans ;)

  7. :)) netestate:))? Pai sunt DUP, adica chiar nu are rost sa le mai testezi... le poti arunca la gunoi:)) Sau desigur le poti posta pe forum.. Ce ai dat free? Niste servere care scannerul tau de ssh le da vulnerabile cu orice login incerci(DUP)? :))

    PS: De ce postezi ceva ce nu e bun? :))

  8. Dear Valued Customer,

    We thank you that you brought this up to our attention. We do not really have rewards program for this. But we can give you 3 promo codes for you to get 50% discount on transaction fees. Kindly write down the following:

    K9445-100061688

    K9445-102116217

    K9445-103218756

    You can use the noted promo codes online, over the phone or at an agent location.

    We cannot guarantee if you can use it in Romania. But you can use it if your bank account is based in USA or Canada, if you will make a transaction online.

    Again, we thank you for reporting this matter to us. Should you have further queries, please do not hesitate to contact us back.

    Thank you for choosing Western Union. Have a pleasant day.

    Best Regards,

    Western Union Customer Care

    Customer By Email

    ///

    se pare ca nu au un program reward.

  9. cPanel-ul tine log cu cine a fost logat ultima oara, ce ip... etc. Unii admini mai si vad ca cineva le-a accesat contul... ce vrei sa te tina o vesnicie? Tu nu te uiti la cpanelu tau cand te loghezi daca nu cumva ti-a accesat cineva contul? Nu are nici o vina ala de le vinde;;)

    tun.png

    Omu cam ce mi-a dat ori nu a tinut mai mult de 12 H ori era facut posta accesul. Am zis sa nu scriu aici,dar cand i-am zis pe YM ceva mi-a iesit.Nesimtire grasa !

  10. mda, in cazul tau le-ai raportat o vulnerabilitate ar fi trebuit sa te recompenseze si pe tine cu o prajitura acolo ca nah... eu doar am intrat pe pagina sa verific status-ul la un transfer si tot ca in poaz de mai sus in dreapta erau some things care nu aveau ca cautau acolo motiv pentru care nu m-as fi asteptat la vreun ban dar in cazul tau da... totusi e cel mai mare sistem de transfer de bani din lume chiar nu s-au simtit si ei sa-ti faca cinste cu o prajitura:)

    Am raportat si eu 2 xss-uri. A trebuit sa le explic ce inseamna xss si daca poate fi exploatat si cum poate fi exploatat. Am renuntat...
  11. In primul rand nu m-am laudat cu cat castig , 2 sa dau peste nas lui quadxenon un medic castiga in medie MINIMA imediat dupa ce iese din stagiatura in jurul a 100 milioane lei vechii ( aici nu adaugam chirurg pe cardiologie , neurochirurg etc.. ) Deja ti-am dat cu teoria ta in cap. 3: Salariile de la stat sunt cele mai marii in general. Active Soft nu este o multi nationala si sunt salariati si cu salariu de 7000 euro+ ( cunosc caz real ) V-am spus si mai sus si va si spun inca o data cine imi contesta este rugat sa ma testeze , am spus si mai sus doar nytro va vedea exact ca nu pun statele mele pe un forum DOOH, daca sunteti niste ... gaozari fustrati cu aere de aroganti si vi-se pare ireal eh pai va dau un sfat , mai iesiti din casa ... renuntati la job-urile din constructii si o sa reusiti .. daca ati ajuns paznici la mall nu inseamna ca ati crescut in grad. Deja incepe sa ma deranjeze. Ce inseamna un om zdravan la cap nu are timp de forumuri? dar de ce are timp ? de stat in Bahamas sau ce? Sunt nascut crescut pentru it si navighez cat ma tin ochii deschisi. Cine doreste sa imi testeze abilitatile este bine venit pana atunci. GURA MICA SI JOC DE GLEZNE

    Dai tu cu teoriile in cap.... vezi ca ti-a dat cinea mai sus ceva de facut legat de GPS si coordonate, lasa-ne cu teorii ca de teorii toti sunt buni. Rezolva aia si arata-le la baieti cat de rotund esti ca eu din cate vad esti cam patrat, ai in jur de 16 ani si te porti exact ca un mucos:)) poti sa te iei de mana cu tinkode, ala alt destept, facea public cand mai facea si el cate una nasoala, facea public tot se lauda exact ca tine, dupa au pus aia mana pe el si a facut in chilotei.

  12. uita-te pe forum-urile din tarile civilizate si arata-mi si mie unu care sa se laude cat castiga.... cum ziceam... tipic romanesc... romanii se dau rotunzi dar nu prea sunt.... asa si ala de mai sus de zice el ca face si ca castiga.... Un om zdravan la cap nu are timp de forum-uri iar cand face pauza... nu sta pe forum.... face orice altceva decat sa stea pe forum-uri ba chiar pleaca de la calculator. Ce a zis ala mai sus nu e cu nimic deferit fata de un pustan de 16 ani care bea 2 beri si se imbata prea tare, iar a doua zi se lauda la prietenii lui ca el defapt a baut 17 beri ca sa ajunga in starea aia.

    Ce ar avea baiatu de castigat laudandu-se cu un asa salariu? Referitor la cunostintele de programare asta ramane de vazut pe forum.Legat de topic depinde ce sti si cat sti sa faci,poti incepe de la 1200 de lei daca esti incepator si incet incet avansezi.In schimb daca ai cunostinte solide si experienta relevanta, colaborari etc nu e exclus un salariu de +2000 de euro.
  13. Mai si zici ca e o firma de stat si salariul este net de 140 milioane .Daca era vreo multinationala hai ca zici ca isi mai permit aia.Dar o firma de stat sa plateasca +200 mil lei vechi brut ,cam greu as crede.Nu zic ca nu e posibil , nici nu am dubii ca sunt multi aici care fac peste 5000$ pe luna, dar nu cred ca la o firma de stat.Din banii aia platesc 15 medici de la 3 spitale din 3 orase mici.

    mda... oricum tipic romanesc... d-aia e cum e... oameni ca el se dau rotunzi cand de fapt nu sunt rotunzi... Mai sunt si p-aici oameni care chiar vor sa invete ceva poate chiar si naivi, pun botul la ce zice mucosul ala.

  14. Foarte rar vizitez acest forum, am cont de ani de zile dar nu sunt activ pentru ca nu prea am timp(da stiu sunt un ocupat), dar tu chiar m-ai facut sa las un reply... Ba prietene pe cine minti tu aicea... cu sumele alea, ai 28 de ani? Un om zdravan la cap la varsta de 28 de ani si care chiar este un programator sarit din tipare si are un salariu de cat ai zis tu nu are timp de forum-uri de genul asta.... nici prin cap nu-i da de asa ceva(nu vreau sa deranjez nici staff-ul si nici userii de pe forum). Un om cu un salariu nu intra pe forum-uri sa se laude ca are atatea... are alte probleme cum ar fi sa rezolve ceva foarte complicat pe calculator....

    Offtopic: Jesus.....

    Am timp sa si raspund ... nu ma deranjeaza pentru ca nu stau la ASL PLS din istoria mIRC , Eu am inteles ca unele afirmatii sunt foarte deranjante catre x numar de persoane de aici tocmai de aceea sunt cu ochii si aici pentru a raspunde tuturor ... pe acest subiect restul mai putin conteaza. Multumesc Syntax apreciez
×
×
  • Create New...