Jump to content

KokoTOREncrypt

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KokoTOREncrypt

  1. Ai cam merita ban pentru aberatia pe care ai scris-o mai sus. Truecrypt cripteaza o partitie care este decriptata la citire/scriere/executie folosind un set de primitive criptografice(AES 128), md5 este o functie de hash-ing(one way) care transforma orice intrare intr-un sir de lungime constanta. NU are proprietati criptografice(textul in clar nu poate fi recuperat usor pornind de la un hash), sha256 la fel, RC4 este un stream cipher pe care din intamplare l-ai nimerit(este intr-adevar un algoritm de criptare/decriptare secvential), base64 nu l-ai nimerit.

    Un crypter precum cel de mai sus are menirea de a modifica codul binar al unui fisier executabil astfel incat sa nu fie categorizat de av-uri ca fiind malware. Este complet diferit fata de ce ai mentionat mai sus.

    WOW, habar nu aveam ce face programul de mai sus, si am dat mai multe exemple de modalitati de criptate. Numai cand am vazut titlul Naruto Crypt, am sarit peste descriere, cum am sarit peste ce ai cam spus tu aici. Mult de citit, putin timp, salve. (daca nu ai argument nu mai raspunde inapoi).

×
×
  • Create New...