Jump to content

jesus

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

jesus last won the day on March 11 2011

jesus had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jesus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. salut demisec ma poti ajuta si pe mine am nevoie mare rauu de mailrui de ro

  2. http://www.youtube.com/watch?v=juoggmbU1qw
  3. Windows de preferat, console application, dar sa poata fi compilat si cu gcc pe unix . In legatura cu socks serverul, Luigi Auriemma a facut ceva simplu si foarte bun, pe care l-am modificat si eu pt windows (auto start, hidden process, notify client), deci te poti folosi de el (e usor de inteles codul). Daca poti sa-l codezi, anunta-ma.
  4. care sa: - primeasca un fisier txt cu root-uri(ip:user:pass) pe cate o linie si sa puna toate root-urile valide intr-un alt fisier - imi afiseze detalii despre procesor si memoria ram pt un root din lista, ales de mine - aiba optiunea de a instala un socks5 server pe fiecare root dintr-un fisier dat - aiba optiunea de a sterge logurile de pe fiecare root din lista data 100 $. PM ! Fara comentarii d-ampulea !
  5. te pisi pe ele de programele, citeste postu lui tromfil, prostule. http://www.google.com/search?hl=en&biw=1132&bih=707&q=baza+de+date+dexonline.ro&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq= http://wiki.dexonline.ro/wiki/AccesLaCodulSurs%C4%83 http://dexonline.ro/download/dex-database.sql.gz
  6. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_aDcgI9WRo0J:tinkode27.baywords.com/phishing-with-google/+http://tinkode27.baywords.com/phishing-with-google/&cd=1&hl=en&ct=clnk&source=www.google.com ^ era greu ?
  7. metoda pe care o folosesti nu e deloc eficienta in cazu in care, sa zicem, mai multe persoane dau check it in acelasi timp - serveru yahoo iti limiteaza nr de mesaje / minut pe care sa le trimiti de pe un ID. + daca pers verificata are bifata optiunea "Ignore anyone who is not in my Contact list", nu se trimite PM-ul -> nu stii daca e pe invizible.
  8. jesus

    c0dezone Community

    gaybriel87 isi face cont cu nicku AhEaD sau danISR (omu care vbeste dar nu zice nimic) is face cont cu nicku daemien etc Astea ^ cum le preveniti ? Abia dupa ce vor face primele posturi va dati seama; deci metoda voastra e aceeasi cu free register.
  9. trimite ma invitatii la toti, daca tot le-ai luat tu pe toate. nu mai face pe kktu sef. eu le-am pus pt toata lumea, nu pt aia cu 5 mii de posturi, 3 coaie, si 2 puli.
  10. Fiecare cont are cel putin 5 invitatii. Dati-le si voi mai departe. http://pastebin.com/U9AGGWUa
  11. Am facut si eu un script care face acelasi lucru. Nu e mare kkt. Puneti-va putin mintea la contributie.
×
×
  • Create New...