Jump to content

CTH

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CTH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am facut uploadat 3 tera cu el, ratie 7, cu o viteza de upload de aprox 3.4 mb/s. Puneam vreo 2-3 torente in program si le lasam sa upladeze. Normal ca nu-ti arata instant cresterea ratiei. Inainte sa inchizi programul trebuie sa dai manual update, ca daca nu, nu se inregistreaza cat ai uploadat, de obicei updateul si-l face programul automat la 60 de minute. Folositi-l cu incredere, dar nu puneti viteza de upload de mai mult de 4 mb/s ca va baneaza.
  2. Am auzit ceva si de un soft... Stie cineva despre ce este vorba?
  3. De curiozitate cum ati pus virgule la toate adresele alea de email?! (pentru lockerz)
  4. As vrea sa stiu cum merge site-ul. Cam cate posturi ar trebui sa las pe pagina.(acum am limita la 5) Se incarca repede sau stati juma de ora pana porneste.(sa stiu si eu ca mie imi merge perfect)
  5. Eu mi-am dat luminozitatea ecranului la 30 si nu-mi dau seama cat ii afecteaza pe altii culoarea. Hai ca am scapat de ea, sa elimin si rosul din dreapta?
  6. Am vrut sa fie cat mai viu, sa nu se plictiseasca omu' cand il citeste.(nu exista post fara vreo imagine sau filmulet) Acum ma gandeam cum ar fi mai bine: Scrisul din posturi ingrosat , sau lasat normal?
  7. De pe 3 decembrie. Daca il cauti pe google , nu il gasesti, dar pe yahoo search este.
  8. CTH' blog este un site cu stiri de toate felurile. Sfaturile,criticile si alte remarci sunt binevenite daca sunt in limitele bunului simt. Cine vrea sa faca un om fericit poate sa dea click si pe anunturile de la google.(prietenii stiu de ce
×
×
  • Create New...