Jump to content

DoubleG

Active Members
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by DoubleG

  1. On 6/12/2018 at 3:08 PM, andreipacala1234 said:

    iti multumesc pentru ca ti ai facut timp sa mi raspunzi,din pacate sunt mateeriile care se fac  la sectia de calculatoare si nu la vreo sectie de informatica,dar multumesc oricum!

     

    CTI si IS fac aceasi fizica, nu exista diferente. In anul 1 se fac cam aceleasi lucruri indiferent daca esti la IS sau CTI.

  2. On 6/3/2018 at 5:13 PM, ImiDucCuMandrieSteagul said:

    Poate e geniu omu... Nu v-ati gandit la asta? :))

     

    Unde ai fost Einstein in tot timpul asta?

     

    imi parcam delfinul in iubita ta mama.

    • Upvote 1
  3. On 5/30/2018 at 8:10 PM, ImiDucCuMandrieSteagul said:

    Nu ai ce invata pana nu ajungi la liceu.

    sa-mi saracesti coaiele, eu m-am apucat la 9 ani si deja la 15 ani eu stiam destul de ok (zic eu) programare. nu mai zi tu pe pula mea, te rezumi intr-un mod subiectiv la tine.

    • Like 1
    • Upvote 3
    • Downvote 3
  4. dupa o zi deja ai -20 rep, clara treaba :)) nu stiu cum sa-ti zic, da genul tau de persoana nu e bine venit aici, in sensul ca intr-un anume fel esti prea serios, zici ca esti la un interviu de angajare, vorbesti mult prea politicos.

    • Upvote 1
  5. 54 minutes ago, tjt said:

    Eu zic ca e mai facultate decat Calculatoare de la Politehnica Oradea sau Calculatoare de la Universitatea Tehnica Botosani. (nu stiu daca exista facultatile respective, dar cred ca s-a inteles ce vreau sa zic)

     

    Eu zic ca ASE-ul ar fi mai bun pentru ca de multe ori am vazut ca pe la banci in IT se prefera persoane absolvente de facultati economice.

     

    upqEhb3.jpg

    hOdg0oO.jpg

  6. IS si CTI o sa faca aceleasi materii (aproximativ), de ex CTI anul 1 a facut programare sem 1, acum IS anul 1 face programare sem 2, se alterneaza intre ele materiile.

    Deci da, o sa faci Fizica si Electrotehnica in primul an, dar ti-am zis, nu se pune foarte mult accent (depinde si de profesor), la mine la facultate profesoara face pe dura, dar exista putini restantieri la fizica  si crede-ma ca lumea nu prea stie asa multa fizica.

     

    https://www.facebook.com/groups/542317699298132/?ref=br_rs

    https://www.facebook.com/groups/113756879348404/?ref=br_rs

    https://www.facebook.com/groups/1282421055114933/?ref=br_rs

     

    incearca sa intri sau sa contactezi niste persoane din grupul ala, is de la UPT AC, sigur o sa-ti raspunda la intrebari :D

  7. 7 hours ago, gear said:

    Nu prea văd ce sens are întrebarea. Dacă vrei să înveți fizică/informatică, dar fugi de matematică ca de dracu, ar trebui să-ți reconsideri alegerile.

    A programa e una, a calcula ceva la mate e alta. Poți îmbina cunoștințele și desigur că se face asta, dar nu înseamnă că sunt aceleași lucruri.

    Până la urmă, mergi pe ce anume îți place, nu fugi de ce nu-ți place.

     

    ce spui de programarea pe calculatoare cuantice? sah mat ateilor.

  8. La AC-CTI in Iasi faci Fizica in anul 1, in general fizica cuantica si electromagnetism, dar nu se pune foarte mult accent, in sensul ca putini sunt cei care chiar folosesc Fizica mai departe, deci in esenta te trece. Se mai face o materie numita Electrotehnica, unde se face electrica, dar la fel am inteles ca nu se cere si se mai face ceva cu electronica in anul 2.

    http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/

    sunt aproximativ aceleasi materii (difera numele lor deobicei)

    Oricum la AC se ia teoretic de la 0 cu Fizica si Informatica, pe baza ca nu toata lumea a facut la Liceu, insa ti-ar prinde sa stii anumite lucruri din liceu pentru ca o sa-ti fie mai usor in sesiune.

    Iar fizica de cls a 10,11 si a 12-a iti trebuie la facultate, dar cum ti-am zis, se poate si fara.

    • Like 1
  9. 1 hour ago, giraffedev said:

    Salut, eu sunt la info, in Craiova, si daca vrei sa inveti carte, nu te sfatuiesc sa dai pe acolo. Daca vrei sa lucrezi in paralel cu facultatea, pt diploma, atunci e perfecta.

    exista o facultate de programare in romania unde chiar inveti carte?

    5bf.jpg

    • Like 1
×
×
  • Create New...